ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آمریکا و کره جنوبی رزمایش مشترک خود را آغاز کردند

کره شمالی این اقدام را خصمانه می‌بیند. با این حال آمریکا و کره جنوبی نقشه خود را پیش می‌برند: هزاران سرباز دو کشور مانور نظامی بزرگ سالانه خود را آغاز کردند.

۱۷ هزار و ۵۰۰ سرباز آمریکایی با هزاران سرباز کره جنوبی رزمایش مشترک سالانه خود را با نام «نگهبان آزادی اولچی» آغاز کردند. این بار اما مانور نظامی مشترک تنش‌آمیزتر از قبل است.

۱۷ هزار و ۵۰۰ سرباز آمریکایی با هزاران سرباز کره جنوبی رزمایش مشترک سالانه خود را با نام «نگهبان آزادی اولچی» آغاز کردند.

تنش میان کره جنوبی و هم‌پیمان اصلی‌اش آمریکا در یک سو و کره شمالی در سوی دیگر به حد بالایی رسیده است.

بیم آن می‌رود که کره شمالی با آغاز رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا با آزمایش موشکی دیگری واکنش نشان دهد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا پس از آن‌که در ماه ژوئیه رژیم کره شمالی دست به آزمایش دو موشک بین قاره‌ای زد این کشور را با «آتش و خشم» مورد تهدید قرار داد. در مقابل پیونگ‌یانگ تهدید کرد که شبه‌جزیره گوام در اقیانوس آرام را که تحت کنترل آمریکا است و واشنگتن در آن پایگاه نظامی مهمی دارد، مورد حمله قرار خواهد داد. با این حال کره شمالی این نقشه به‌طور موقت کنار گذاشت.

در مرکز رزمایش ۱۱ روزه آمریکا و کره جنوبی که از مدت‌ها پیش برنامه‌ریزی شده، شبیه‌سازی کامپیوتری از جنگ در شبه جزیره کره قرار دارد. به‌گفته یک سخنگوی نیروهای آمریکایی در کره (USFK)، سه هزار سرباز آمریکایی به‌این منظور به کره جنوبی پرواز کرده‌اند. آمریکا در کره جنوبی ۲۸ هزار و ۵۰۰ سرباز مستقر کرده است.

جیمز ماتیس، وزیر دفاع آمریکا روز یکشنبه ۲۰ اوت / ۲۹ مرداد تأکید کرد که این رزمایش جنبه دفاعی دارد: هدف از این رزمایش آن است که توانایی و آمادگی ایالات متحده به «دفاع از کره جنوبی و متحدان ما» آزموده شود.

روز یکشنبه روزنامه رسمی کره شمالی، « رودونگ سینمون»، مانور نظامی مشترک آمریکا و کره جنوبی را خصمانه عنوان کرد. این روزنامه نوشته است که هیچ کس نمی‌تواند تضمین کند که «رزمایش مشترک خصمانه نیست». کره شمالی به‌طور منظم آمریکا را متهم به آماده‌سازی یک حمله نظامی می‌کند. واشنگتن اما آن را انکار می‌کند.

رابطه بین واشنگتن و پیونگ‌یانگ در دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ پرتنش‌تر شده است. پس از آن‌که شورای امنیت سازمان ملل کره شمالی را به دلیل برنامه موشکی و اتمی‌اش تحریم کرد، مشخص شد که پیونگ‌یانگ به یک کلاهک هسته‌ای دست یافته که اندازه کوچک آن برای موشک‌های بین قاره‌ای این کشور کافی است.

پس از آن ترامپ گفت ایالات متحده در پاسخ به تحریکات پیونگ‌یانگ «با خشم و آتش» پاسخ خواهد داد. او از واکنشی سخن گفت که «جهان تاکنون به‌خود ندیده است». کره شمالی نیز بلافاصله از طرح خود برای پرتاب موشک به حوالی گوآم رونمایی کرد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.