ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

درگیری حوثی‌ها و حامیان عبدالله صالح در صنعا

«اتحاد تاکتیکی» حوثی‌ها با نیروهای دیکتاتور پیشین یمن علیه نیروهای وفادار به منصور هادی پیش از این نیز شکننده نشان می‌داد، اما خشونت درگیری شنبه «بی‌سابقه» توصیف شده.

اعضای مسلح گروه شیعی حوثی و نیروهای وفادار به علی عبدالله صالح، دیکتاتور پیشین یمن در پایتخت این کشور با یکدیگر درگیر شدند.

ایست بازرسی حوثی‌ها در صنعا ـ تصویر آرشیوی

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، درگیری بین این دو گروه شنبه، ۲۶ اوت در صنعا، پایتخت یمن روی داد.

حوثی‌ها و طرفداران عبدالله صالح در جبهه‌ای یکسان علیه نیروهای ائتلاف به رهبری عربستان و نیروهای وفادار به عبد ربه منصور هادی، رئیس‌جمهوری برکنارشده یمن می‌جنگند.

در یمن شیعیان حوثی که از سوی ایران حمایت می‌شوند بخش بزرگی از خاک این کشور را در اختیار دارند. عدن تحت کنترل نیروهایی است که در جبهه دولت عبد ربه منصور هادی قرار دارند. عربستان سعودی و متحدانش از دولت منصور هادی حمایت می‌کنند.

    شاهدان عینی به رویترز گفته اند که درگیری‌ها پس از تلاش حوثی‌ها برای استقرار یک ایست بازرسی در حوالی خانه پسر عبدالله صالح رخ داد. اعضای گارد ریاست‌جمهوری و حوثیان مسلح برای نیم ساعت در حال مبادله آتش بودند.

    «اتحاد تاکتیکی» بین شیعیان حوثی و نیروهای وفادار به دیکتاتور پیشین یمن پیش از این نیز شکننده نشان داده بود، اما خشونت درگیری شنبه «بی‌سابقه» توصیف شده است.

    عبدالله صالح در آغاز ۲۰۱۲ و پس از ماه‌ها تظاهرات علیه حکومتش در دورانی که به «بهار عربی» معروف شد، از قدرت کناره‌ گرفت.

    جنبش حوثی‌ها که از سوی اقلیتی تاریخاً تحت تبعیض در شمال سوریه آغاز شده بود، از سال ۲۰۰۴ به مبارزه مسلحانه با صالح روی آورد اما در اواخر ۲۰۱۴ با نیروهای وفادار به او علیه منصور هادی دست به ائتلاف زد و صنعا، پایتخت پیشین دولت منتخب هادی را به اشغال درآورد.

    از ماه مارس سال ۲۰۱۵ نیروهای ائتلاف منطقه‌ای به‌رهبری عربستان سعودی برای جلوگیری از پیشروی شیعیان حوثی حملات هوایی خود به یمن را آغاز کرده‌اند. این جنگ تا کنون بیش از ۱۰ هزار کشته بر جای گذاشته و در مجموع حدود ۱۹ میلیون نفر در این کشور به کمک‌های بشردوستانه نیازمندند.

    بیشتر بخوانید:

      این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

      آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

      .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

      توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

      نظر بدهید

      در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

      نظرها

      نظری وجود ندارد.