ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نگهداری از صدها عضو خانواده داعشی‌ها در اردوگاهی در شمال عراق

اتهامی متوجه زنان و کودکان اعضای داعش نیست. بسیاری از آنها اهل آسیای مرکزی، روسیه و ترکیه‌اند، اما افرادی از ژاپن و کره جنوبی هم در میان‌شان به چشم می‌خورند.

نیروهای عراقی صدها زن و کودک خارجی را که اعضای خانواده شبه‌نظامیان گروه «دولت اسلامی» (داعش) بودند، در اردوگاه آوارگان جنگی در شمال عراق نگه داشتند.

اعضای خانواده داعشی‌ها از زندگی در خلافت‌ خودخوانده اسلامی راضی بودند

یک مقام امنیتی عراق به روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» گفت که ۱۳۳۳ نفر از ۱۴ کشور متفاوت در پایان ماه اوت و پس از بازپس‌گیری تلعفر از داعش خود را تسلیم نیروهای پیشمرگه کردند.

بنابر این گزارش، برای زنان و کودکان اتهامی در نظر گرفته نمی‌شود و آنها احتمالاً به کشورهایشان بازگردانده خواهد شد. بسیاری از این زنان و کودکان اهل آسیای مرکزی، روسیه و ترکیه هستند اما افرادی از ژاپن و کره جنوبی هم در میان آنها به چشم می‌خورند.

ده‌ها هزار شهروند کشورهای خارجی به عراق و سوریه رفتند تا در خلافت خودخوانده داعش زندگی کنند. اما قلمروی این خلافت خودخوانده در دو سال گذشته دائماً کاهش یافته و نیروهای عراقی و سوری شهرها و روستاهای بسیاری را از داعش بازپس گرفته‌اند.

    زندگی خوب خارجی‌ها در خلافت داعش

    فیروزه، زنی از اهال داغستان روسیه به خبرنگار نیویورک‌تایمز گفته است که «نمی‌توانستیم در آذربایجان آیین‌های دینی‌مان را ادا کنیم. نمی‌توانستیم روبنده بگذاریم، زیرا مأمورهای اطلاعاتی همه‌جا بودند. به ما گفتند که در عراق اسلام اجرا می‌شود و آمدیم و دیدیم حقیقت دارد. به عنوان مسلمان آنجا زندگی کردیم و خیلی خوشحال بودیم تا اینکه هواپیماهای جنگی سروکله‌شان پیدا شد و همه‌چیز را تخریب کردند.»

    او و دیگر زنان این اردوگاه از اوایل ۲۰۱۵ در تلعفر زندگی می‌کردند. آنها مدعی بودند که چیزی از روش‌های وحشیانه داعش نمی‌دانستند.

    آیبنیس، زن دیگری از آذربایجان می‌گوید که «ما شاهد هیچ کشتاری نبودیم. چنین چیزی رخ نداد. همه‌چیز بر اساس قرآن و سنت بود. هر چه دیدیم، پیاده‌سازی قواعد اسلامی بود.»

    به گفته این زنان، زندگی آنها تا پیش از حمله نیروهای عراقی خوب بود.

    روایت این زنان (که شهروندان عراق نیستند) از زندگی در تلعفر تحت حکومت داعش با روایت ساکنان عراقی آن تفاوت بسیار زیادی دارد. هزاران تن از ساکنان عراقی در جریان حصر و حمله به تلعفر از آن گریختند. آنها از کمبود مایحتاج زندگی، به‌ویژه غذا رنج می‌بردند.

    به علاوه، داعش بسیاری از زنان ایزدی سنجار (شنگال) را در عراق را به بردگی جنسی کشید.

    داعش زنان کرد ایزدی و برخی دیگر را به بردگی جنسی کشاند

    زنان و کودکان اعضای داعش اکنون در چادرهای اردوگاه آوارگان زندگی می‌کنند و از خدمات امدادرسان‌ها بهره می‌برند.

    صدها هزار عراقی نیز تا کنون بر اثر جنگ با داعش در این کشور آواره شده‌اند.

    زنان این اردوگاه از سرنوشت شوهران خود اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند. شوهران آنها نیز خود را جداگانه تسلیم نیروهای کرد کردند.

    کمال حرکی، یکی از فرماندهان کرد می‌گوید که داعشی‌های به اسارت‌گرفته‌شده تحویل مقام‌های عراقی شده‌اند.

    عده‌ای دیگر نیز که تسلیم‌شان نمایشی بود و پس از آن به نیروهای کرد حمله کرده بودند، در جریان درگیری کشته شده‌اند.

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    نظری وجود ندارد.