ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سیل در فیلیپین بازارهای مالی، ادارات و مدارس را به تعطیلی کشاند

برخی خانه‌ها در مانیل زیر آب رفته‌اند و ساکنان آنان از وسایل خانگی مانند یخچال به عنوان قایق استفاده می‌کنند و تلاش می‌کنند جان خود را نجات دهند.

در اثر بارندگی شدید، در شهر مانیل، پایتخت فیلیپین و شهرک‌ها و روستاهای اطراف آن سیل آمده است. بازارهای مالی، دفاتر اداری و وزارت‌خانه‌ها و مدارس تعطیل شده است.

توفنده‌ای به نام تالیم با سرعت ۱۲۰ کیلومتر در ساعت از شمال فیلیپین عبور می‌کند

سازمان هواشناسی جهانی هشدار داده که در جزیره لوزون طوفانی با سرعت ۶۰ کیلومتر در ساعت در راه است.

دولت فیلیپین دستور تخلیه برخی مناطق مسکونی را صادر کرده است. در اثر بازندگی سه‌شنبه ۱۲ سپتامبر برخی خانه‌ها در حوالی مانیل در اثر فرسایش زمین سقوط کردند در میان گل و لای فرورفتند. خبرگزاری رویترز گزارش داده که در این حادثه دست‌کم دو نفر کشته شده‌اند.

برخی خانه‌ها در مانیل زیر آب رفته‌اند و ساکنان آنان از وسایل خانگی مانند یخچال به عنوان قایق استفاده می‌کنند و تلاش می‌کنند جان خود را نجات دهند.

پروازها به مانیل هم لغو شده است.

سازمان هواشناسی جهانی اعلام کرده که توفنده‌ای به نام تالیم با سرعت ۱۲۰ کیلومتر در ساعت از شمال فیلیپین عبور می‌کند.

در سال جاری در اثر گرمایش زمین و جاری شدن سیل در جنوب آسیا، ۱۷۰۰ نفر جان خود را در بنگلادش، نپال و هند از دست دادند.

سازمان « Climate Change» اعلام کرده است که زندگی ۱۴۷ تا ۲۱۶ میلیون انسان در سراسر جهان تحت تأثیر سیلاب‌ها به عنوان یکی از پیامدهای گرمایش زمین قرار گرفته است. از ۲۰ کشوری که به دلیل گرمایش زمین دستخوش حوادث طبیعی مانند سیل هستند، ۱۲ کشور در قاره آسیا قرار دارند.

این سازمان بین‌المللی که وظیفه‌اش گردآوری داده‌هایی درباره پیامدهای گرمایش زمین است هشدار داده که ممکن است پیامدهای گرمایش زمین زندگی ۳۰۰ تا حتی ۶۵۰ میلیون نفر از انسان‌ها را مختل کند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.