ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

طرح انتقال تابعیت از طریق مادر تصویب نشد

<p>طرح تابعیت ایرانی فرزندانی که نتیجه ازدواج زن ایرانی با یک مرد خارجی هستند، در کمسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی ایران تصویب نشد.</p> <!--break--> <p><br /> عبدالرضا مرادی، عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، امروز یکشنبه ششم شهریورماه به خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) گفت که اعضای این کمسیون در نشست امروز خود به این طرح رای منفی داده&zwnj;اند. <br /> &nbsp;<br /> به گفته وی قانون تابعیت این افراد به&zwnj;&zwnj; همان قانون سابق بازگشت و فرزندان زنانی که با یک مرد خارجی ازدواج می&zwnj;کنند، تبعه ایران محسوب نخواهند شد. <br /> <br /> فرهاد تجری، نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی دلیل مخالفت نمایندگان با این طرح را &laquo;مولفه&zwnj;های امنیتی&raquo; عنوان کرد و گفت که این طرح از &laquo;جهات مختلفی بارهای اضافی از بعد اقتصادی، سیاسی، امنیتی و فرهنگی&raquo; برای ایران به دنبال خواهد داشت. <br /> <br /> نیره اخوان، عضو فراکسیون زنان مجلس نیز با اشاره به نگرانی &laquo;حاکمیت&raquo; از به وجود آمدن &laquo;مسائل و مشکلات اطلاعاتی و مذهبی&raquo;، گفت: &laquo;نگرانیم با تصویب این طرح یک فردی که ایرانی نیست شناسنامه&zwnj;دار شود ودر آینده با حضور در پست&zwnj;های حاکمیتی و سیاسی بر اوضاع و احوال ما مسلط شود.&raquo;</p> <p>&nbsp;</p> <blockquote> <p>نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی دلیل مخالفت نمایندگان با این طرح را &laquo;مولفه&zwnj;های امنیتی&raquo; عنوان کرد و گفت که این طرح از &laquo;جهات مختلفی بارهای اضافی از بعد اقتصادی، سیاسی، امنیتی و فرهنگی&raquo; برای ایران به دنبال خواهد داشت<br /> <br /> &nbsp;</p> </blockquote> <p>طرح اصلاح قانون تعیین تکلیف تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی مصوب ۱۳۸۵، با ۶۸ امضا تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد ویک فوریت آن در جلسه علنی۱۱ مرداد ماه جاری با ۱۵۰ رای موافق، ۱۸ رای مخالف و ۲۱ رای ممتنع تصویب شده بود.</p> <p><br /> <br /> موسی قربانی، عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس ۲۲ مرداد ماه جاری از اضافه شدن حق تابعیت مادری به لایحه حمایت از خانواده خبر داده بود و گفته بود در صورت تصویب ماده تابعیت در لایحه حمایت از خانواده، آن طرح یک فوریتی حذف خواهد شد.</p> <p><br /> حق انتقال تابعیت از طریق مادر یکی از خواسته&zwnj;هایی است که در سال&zwnj;های اخیر از سوی فعالان کمپین &laquo;یک میلیون امضا برای تغییر قوانین تبعیض&zwnj;آمیز&raquo; و کمپین &laquo;مادر من، وطن من&raquo; دنبال شده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;در سال&zwnj;های اخیر بسیاری از زنان ایرانی که با مردان افغانی ازدواج کرده بودند، با مشکلات زیادی در رابطه با تابعیت فرزندان&zwnj; حاصل از این ازدواج مواجه بوده&zwnj;اند.</p> <p>&nbsp;</p>

طرح تابعیت ایرانی فرزندانی که نتیجه ازدواج زن ایرانی با یک مرد خارجی هستند، در کمسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی ایران تصویب نشد.

عبدالرضا مرادی، عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، امروز یکشنبه ششم شهریورماه به خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) گفت که اعضای این کمسیون در نشست امروز خود به این طرح رای منفی داده‌اند.
 
به گفته وی قانون تابعیت این افراد به‌‌ همان قانون سابق بازگشت و فرزندان زنانی که با یک مرد خارجی ازدواج می‌کنند، تبعه ایران محسوب نخواهند شد.

فرهاد تجری، نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی دلیل مخالفت نمایندگان با این طرح را «مولفه‌های امنیتی» عنوان کرد و گفت که این طرح از «جهات مختلفی بارهای اضافی از بعد اقتصادی، سیاسی، امنیتی و فرهنگی» برای ایران به دنبال خواهد داشت.

نیره اخوان، عضو فراکسیون زنان مجلس نیز با اشاره به نگرانی «حاکمیت» از به وجود آمدن «مسائل و مشکلات اطلاعاتی و مذهبی»، گفت: «نگرانیم با تصویب این طرح یک فردی که ایرانی نیست شناسنامه‌دار شود ودر آینده با حضور در پست‌های حاکمیتی و سیاسی بر اوضاع و احوال ما مسلط شود.»

نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی دلیل مخالفت نمایندگان با این طرح را «مولفه‌های امنیتی» عنوان کرد و گفت که این طرح از «جهات مختلفی بارهای اضافی از بعد اقتصادی، سیاسی، امنیتی و فرهنگی» برای ایران به دنبال خواهد داشت

طرح اصلاح قانون تعیین تکلیف تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی مصوب ۱۳۸۵، با ۶۸ امضا تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد ویک فوریت آن در جلسه علنی۱۱ مرداد ماه جاری با ۱۵۰ رای موافق، ۱۸ رای مخالف و ۲۱ رای ممتنع تصویب شده بود.

موسی قربانی، عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس ۲۲ مرداد ماه جاری از اضافه شدن حق تابعیت مادری به لایحه حمایت از خانواده خبر داده بود و گفته بود در صورت تصویب ماده تابعیت در لایحه حمایت از خانواده، آن طرح یک فوریتی حذف خواهد شد.

حق انتقال تابعیت از طریق مادر یکی از خواسته‌هایی است که در سال‌های اخیر از سوی فعالان کمپین «یک میلیون امضا برای تغییر قوانین تبعیض‌آمیز» و کمپین «مادر من، وطن من» دنبال شده است.

 در سال‌های اخیر بسیاری از زنان ایرانی که با مردان افغانی ازدواج کرده بودند، با مشکلات زیادی در رابطه با تابعیت فرزندان‌ حاصل از این ازدواج مواجه بوده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کاربر مهمان

    واقعا غربیها حق دارند ما را بربر (وحشی) بنامند

  • Nazli

    کودک اتفاقا به وسیله ی مادر تربیت می‌شه. بنابر این کسی‌ که مادرش خارجیه بیشتر فرهنگ خارجی‌ پیدا می‌کنه. در ادامه ی نظر کاربر کامنت قبلی‌ باید بگم، به نظر میرسه چون پیامبر فرزند پسر نداشتند، چاره یی نبود که مساله ی سید بودن رو در اون ابتدا استثنا قائل بشوند. وگرنه برای زن ارزشی برابر مرد قائل نیستند. و بعد در ادامه خطاب به مجلس: خاک تو سرتون واقعا!!!

  • کاربر مهمان

    اگر پیامدهای منفی را که می تواند با انتقال تابعیت از طریق مادر برای کشور به همراه دارد چه تضمنی است که این پیامد منفی از از طریق پدر هم صورت نگیرد. این یک تبعیض آشکار در مورد جنس زن است. این یک مشکلی است که در مذهب شیعه هم وجود دارد. چگونه است که نسب سادات به پیامبر از طریق مادر (فاطمه) به فرزند می رسد اما این نسب از ازدواج دختر سادات با پسر غیر سادات به فرزند او نمی رسد.