ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بیماران در بیمارستان‌های مشهد گرسنه می‌مانند

۳۸ درصد از بیماران بخش‌های عادی و ۶۲ درصد از بیمارانی که در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری می‌شوند، سوء تغذیه دارند.

از هر ۱۰ بیمار بستری شده در بیمارستان‌های دولتی مشهد حداقل ۴ نفر از سوء تغذیه رنج می‌برند.

عبدالرضا نوروزی مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد به خبرگزاری دانشجویان ایران «ایسنا» گفته است که بیماران بیمارستان‌های دولتی مشهد گرسنه می‌مانند.

به گفته او ۳۸ درصد از بیماران بستری شده و ۶۲ درصد از بیمارانی که در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری می‌شوند، سوء تغذیه دارند.

این مقام مسئول «عدم پوشش بیمه مواد غذایی خاص» را علت شیوع سوء تغذیه در میان بیماران بستری شده عنوان کرده است.

نوروزی گفته است که این بیماران نیازمند رژیم غذایی خاص هستند که به دلیل تحت پوشش بیمه نبودن مواد غذایی باید توسط خود بیمار تهیه شود.

به گفته او تهیه بسته غذایی خاص هزینه زیادی را به بیماران تحمیل می‌کند.

نوروزی گفته است که بی‌توجهی به سوء تغذیه بیماران باعث افزایش عفونت‌های بیمارستانی، ابتلا به بیماری‌های کلیوی و قلبی و طولانی شدن دوره درمان می‌شود.

او از مسئولان وزارت بهداشت و درمان خواسته است که «بسته‌های غذایی خاص را تحت پوشش بیمه قرار دهند».

انجمن تغذیه بالینی آسیا تابستان سال گذشته اعلام کرد که ۲۴ درصد از بیماران بستری در بخش‌های عادی و ۵۶ درصد از بیماران بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های دولتی ایران از سوء تغذیه رنج می‌برند.

مسئولان دولتی هزینه بالای تهیه غذای بیمارستانی را از عوامل «سوء تغذیه بیماران» اعلام کرده‌اند.

برپایه گزارش منابع دولتی سالانه ۲ هزار و ۳۰۰ میلیون تومان برای تهیه غذا بیمارستان‌های دولتی هزینه می‌شود.

وزارت بهداشت و درمان جمهوری اسلامی ایران از یک دهه پیش طرح خودگرانی بیمارستان‌ها را با تحت عنوان «کاهش مداخله دولت» به اجرا گذاشته است.

بر اساس این طرح بیمارستان‌های دولتی موظف به تامین هزینه‌های سالانه هستند. به دنبال اجرای این طرح، خدمات و تامین غذا بیمارستان‌ها به بخش خصوصی و شرکت‌های پیمانکاری واگذار شده است.

حسین قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان جمهوری اسلامی، «واگذاری بهداشت و درمان به بخش خصوصی» را برنامه دولت دوازدهم اعلام کرده و گفته است که «وظیفه دولت تصدی‌گری و ساخت مراکز درمانی و بیمارستان نیست».

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • شرم

    واگذاری بهداشت و درمان به بخش خصوصی! چرا کلا حکومت به بخش خصوصی واقعی یعنی مردم واگذار نمیکنید(=دموکراسی)؟ این طوری زحمت از روی دوشهای ژن خوبتان بردارید و رفع زحمت خود کنید بر گردن ملت ایران.