ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کمک ۲۰۰ میلیون دلاری سازمان ملل به پناهجویان روهینگیا

سازمان ملل متحد با پرداخت ۲۰۰ میلیون دلار (حدود ۱۷۰ میلیون یورو) کمک شش ماهه به پناهجویان مسلمان روهینگیا که از میانمار به بنگلادش گریخته‌اند موافقت کرده است.

سازمان ملل متحد با پرداخت ۲۰۰ میلیون دلار (حدود ۱۷۰ میلیون یورو) کمک شش ماهه به پناهجویان مسلمان روهینگیا که از میانمار به بنگلادش گریخته‌اند موافقت کرده است.

بر اساس آمار سازمان ملل تاکنون ۴۲۲ هزار نفر از مسلمانان روهینگیا از میانمار گریخته و به بنگلادش پناه برده‌اند.

رابرت دی واتکینز، هماهنگ‌کننده سازمان ملل روز جمعه ۲۲ سپتامبر / ۳۱ شهریور در داکا در این‌باره گفت: «ما ۲۰۰ میلیون دلار کمک در نظر گرفته‌ایم. این رقم هنوز تأیید نشده و بر اساس اطلاعاتی که به ما رسیده تقریبی است.»

نماینده سازمان ملل افزود: «ما این رقم را براساس نیازهای فوری و این‌‌که شش ماه در این‌جا خواهیم ماند درخواست کرده‌ایم.»

او برنامه‌ریزی برای تعیین نیازهای انسانی جمعیت پناهجو در بنگلادش را دشوار خواند و گفت به همین دلیل سازمان ملل نمی‌خواهد طرح‌های بیش از حد بلندمدت را تهیه کند زیرا به‌لحاظ سیاسی می‌تواند این پیام را برساند که این افراد برای مدت طولانی این‌جا خواهند ماند، «و ما نمی‌خواهیم چنین باشد».

بر اساس آمار سازمان ملل از ۲۵ اوت / ۳ شهریور که خشونت‌ها در ایالت راخین میانمار آغاز شد، تاکنون ۴۲۲ هزار نفر از مسلمانان روهینگیا از این کشور گریخته و به بنگلادش پناه برده‌اند.

در روز ۹ سپتامبر، سازمان ملل به‌طور رسمی کارزاری را برای جمع‌آوری ۷۸ میلیون دلار راه‌اندازی کرد، اما هجوم پناهجویان ادامه یافت.

رابرت دی واتکینز می‌گوید آواره شدن این جمعیت از مسلمانان روهینگیا در یک ماه اخیر بیش از همه‌ی جابه‌جایی‌های جمعیتی ناشی از پاک‌سازی قومی دهه ۱۹۹۰ در یوگسلاوی سابق است.

شیخ حسینه واجد، نخست‌وزیر بنگلادش، پنج‌شنبه شب ۲۱ سپتامبر / ۳۰ شهریور در مجمع عمومی سازمان ملل درخواست کرد که هیئتی از سوی سازمان ملل برای ایجاد مناطق امن به میانمار برود تا مسلمانان روهینگیا بتوانند به خانه‌های خود بازگردند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.