ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

علم‌الهدی: فیلم نماینده ایران در اسکار از بدبختی جنگ می‌گوید نه قهرمانی‌ها

احمد علم‌الهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد از انتخاب فیلم «نفس» به‌عنوان نماینده ایران برای شرکت در رقابت‌های اسکار انتقاد کرد و گفت این فیلم به جای آن‌که «ایثارها» و «قهرمانی‌ها»ی جنگ را نشان دهد «دربه‌دری، بدبختی و ویرانی جنگ» را نشان می‌دهد.

احمد علم‌الهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد از انتخاب فیلم «نفس» به‌عنوان نماینده ایران برای شرکت در رقابت‌های اسکار انتقاد کرد و گفت این فیلم به جای آن‌که «ایثارها» و «قهرمانی‌ها»ی جنگ را نشان دهد «دربه‌دری، بدبختی و ویرانی جنگ» را نشان می‌دهد.

احمد علم‌الهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد

علم‌الهدی دوشنبه ۳ مهر در دیدار با فرماندهان نظامی و انتظامی خراسان رضوی گفت: «این کار غلطی است که به‌جای این‌که ایثار، ازخودگذشتگی‌ها و رشادت‌های رزمندگان را بیان کنیم، فقط از غم‌ها و ویرانی‌های دفاع مقدس حرف بزنیم؛ این جهالت، عظمت دفاع مقدس را از بین می‌برد.»

مقامات ایرانی از جنگ هشت ساله ایران و عراق با عنوان «دفاع مقدس» یاد می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تغییر شکل «ایثارگری‌ها» در جنگ به «بیان غم‌ها» را نادرست خواند و افزود: «اگر این کار ندانسته است، این جهالت، عظمت دفاع مقدس را از بین می‌برد اما اگر متعمدانه صورت می‌گیرد، خیانتی به دفاع مقدس است.»

علم‌الهدی جایزه اسکار را «جایزه نابکارانه و جاسوس‌مندانه دستگاه استکباری» خواند و انتخاب فیلم برای اسکار را «حساب ‌شده» دانست و گفت: «اگر فیلم "نفس" نامزد جایزه اسکار می‌شود به خاطر این است که منعکس‌کننده دربه‌دری، بدبختی و ویرانی جنگ است، یعنی نشان‌دهنده شهامت، مردانگی و ایثار شب عملیات نبوده بلکه در درون آن، ویرانی جنگ تصویر شده است.»

هیئت معرفی فیلم ایرانی به اسکار، سه‌شنبه ۲۸ شهریور فیلم «نفس» به کارگردانی نرگس آبیار را به‌عنوان نماینده امسال سینمای ایران برای رقابت در رشته اسکار بهترین فیلم خارجی زبان انتخاب کرد.

«نفس» داستان زندگی دختری ۸ – ۹ ساله به نام بهار در دهه ۵۰ و اوایل دهه۶۰ خورشیدی است که همراه با پدر، مادر بزرگ، خواهر و دو برادرش دور از شهر زندگی می‌کند. در فیلم بهار شاهد انقلاب ایران و سپس جنگ با عراق می‌شود و پدرش به جنگ می‌رود.

این فیلم در سی‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر برنده جایزه بهترین فیلم از نگاه ملی شد و جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن را نصیب شبنم مقدمی کرد. در بخش بین‌الملل جشنواره فجر نیز پانته‌آ پناهی‌ها سیمرغ زرین بهترین بازیگر نقش اول زن را دریافت کرد.

به‌گفته علم‌الهدی «کسانی که دغدغه نظام و انقلاب دارند» نسبت به انتخاب فیلم «نفس» به‌عنوان نماینده سینمای ایران در اسکار، حساسیت نشان ندادند و حتی خوشحال شدند که یک «فیلم دفاع مقدسی» به اسکار راه ‌یافته درحالی‌که به دست خود، «نقشه دشمن» را ترویج کردند.

او تأکید کرد که اگر این روند ادامه یابد «غفلت از دشمن و شیطنت او ما را زمین‌گیر خواهد کرد».

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.