ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نگرانی سازمان ملل از تجاوز گسترده به دختران و زنان مسلمان در میانمار

۱۶۰ هزار زن و دختر آواره به بنگلادش پناه آورده‌اند. پزشکان سازمان بین‌المللی مهاجرت می‌گویند تعداد زنان و دختران تجاوزدیده بسیار نگران‌کننده است.

سازمان بین‌المللی مهاجرت می‌گوید گزارش‌هایی که درباره تجاوزات جنسی به زنان مسلمان میانمار دریافت کرده، نگران‌کننده است. مدیر سازمان بین‌المللی مهاجرت نظامیان میانمار را متهم کرده است که به زنان و دختران مسلمان روهنگیا تجاوز کرده‌اند.

۱۶۰ هزار زن و دختر آواره مسلمان به بنگلادش پناه آورده‌اند. به بسیاری از آن‌ها تجاوز شده

خشونت‌ها در میانمار با حمله روز جمعه ۲۵ اوت / ۳ شهریور شورشیان روهینگیا به ده‌ها پاسگاه پلیس آغاز شد. در پی این حملات ارتش میانمار عملیات گسترده‌ای را در ایالت راخین آغاز کرد. بر اساس آماری که سازمان ملل متحد منتشر کرده تاکنون بیش از ۴۸۰ هزار نفر از اقلیت روهینگیا از ایالت راخین آواره شده‌ و به بنگلادش گریخته‌اند. علاوه بر تجاوزات جنسی به دختران و زنان، گزارش‌هایی هم از آتش زدن عمدی روستاهای مسلمانان روهینگیا توسط ارتش میانمار و بودایی‌های متعصب استان راخین منتشر شده است. مقامات میانمار این گزارش‌ها را رد کرده‌اند.

سازمان بین‌المللی مهاجرت کمک‌های بشردوستانه به رانده‌شدگان و آوارگان مسلمان میانمار را سازماندهی می‌کند.

پزشکان سازمان بین‌المللی مهاجرت که در اردوگاه آوارگان در بنگلادش، دختران و زنان مسلمان آواره را درمان کرده‌اند، می‌گویند ده‌ها دختر و زن مسلمان قربانی تجاوز جنسی شده‌اند. آن‌ها یادآوری کرده‌اند که تعداد دقیق قربانیان تجاوز جنسی در میانمار هنوز مشخص نیست و احتمالاً تعداد این دختران و زنان بسیار بیشتر از آن چیزی‌ست که گمان می‌رود.

مدیر سازمان بین‌المللی مهاجرت می‌گوید حتی در مناطقی که روستائیان مسلمان از روی زمین‌هایشان کنده نشده‌اند و در این مناطق ثبات نسبی وجود دارد، گزارش‌هایی از تجاوزات جنسی وجود دارد. به گفته مدیر سازمان بین‌المللی مهاجرت این دختران و زنان به دلیل سن و جایگاه اجتماعی‌شان قربانی خشونت‌ها و بهره‌کشی جنسی شده‌اند.

— UNOCHA (@UNOCHA) 27. September 2017

سازمان ملل تخمین زده‌ است که از اوت سال جاری تاکنون ۱۶۰ هزار دختر و زن مسلمان آواره به بنگلادش گریخته‌اند. برخی از این دختران و زنان گزارش داده‌اند که بعد از آنکه نظامیان میانمار، والدین آن‌ها را کشته و خانه‌ها را به آتش کشیده‌اند، به آن‌ها تجاوز کرده‌اند.

دیده‌بان حقوق بشر سه‌شنبه ۲۶ سپتامبر اعلام کرده که دولت میانمار در مقابله با اقلیت مسلمان میانمار مرتکب جنایت علیه بشریت شده. دیده‌بان حقوق بشر از شورای امنیت سازمان ملل یک بار دیگر خواست میانمار را تحت تحریم تسلیحاتی قرار دهد.

هفته گذشته دیده‌بان حقوق بشر گفته بود با تحلیل گزارش‌هایی که از تجاوز جنسی به زنان روهنگیا در دست دارد و با توجه به آتش زدن عمدی روستاهای مسلمانان توسط نیروهای نظامی و بودایی‌های متعصب و کشتار عمدی مسلمانان روهنگیا به این نتیجه رسیده که در میانمار مطابق تعریف دیوان بین‌المللی کیفری، جنایت علیه بشریت اتفاق افتاده است.

— IOM (@UNmigration) 27. September 2017

دیده‌بان حقوق بشر سه‌شنبه هفته گذشته در حاشیه برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل از جامعه جهانی خواسته بود برای پایان دادن به کشتار اقلیت مسلمان در میانمار، دارایی‌های مقامات ارشد نظامی میانمار را که در کشتارها نقش داشته‌اند مسدود کنند و آزادی سفر را از آن‌ها بگیرند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.