ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

اوباما: آمريکا پس از حملات ۱۱ سپتامبر قوی‌تر شده است

<p>باراک اوباما، رئيس&zwnj;جمهوری آمريکا گفت ايالات متحده ۱۰ سال پس از حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ &laquo;قوی&zwnj;تر&raquo; شده است.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش رويترز، اوباما روز شنبه ۱۰ سپتامبر ۲۰۱۱ و در آستانه دهمين سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر در يک پيام راديويی گفت القاعده در مسير &laquo;شکست&raquo; قرار گرفته است.</p> <p>در جريان حمله هوايی به مرکز تجارت جهانی آمريکا در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ بيش از سه هزار نفر کشته شدند.<br /> آمريکا از گروه &laquo;القاعده&raquo; به عنوان عامل اين حمله نام می&zwnj;برد. اسامه بن لادن، رهبر اين گروه دوم ماه مه ۲۰۱۱ در پی حمله کماندوهای ويژه آمريکا به محل سکونت وی در ابوت&zwnj;&zwnj;آباد پاکستان کشته شد.</p> <p>اوباما همچنين گفته است القاعده تلاش می&zwnj;کند عليه آمريکا اقداماتی انجام دهد اما ما نشان خواهيم داد که ملتی &laquo;آگاه و هوشيار&raquo; هستيم.<br /> روزنامه نيويورک&zwnj;تايمز ۱۳ اوت ۲۰۱۱ خبر داده بود مأموران امنيتی آمريکا دريافته&zwnj;اند که القاعده در حال تلاش برای دست&zwnj;يابی به بمب&zwnj;های آغشته به &laquo;سم ريسين&raquo; است.</p> <blockquote> <p>اوباما: القاعده تلاش می&zwnj;کند عليه آمريکا اقداماتی انجام دهد اما ما نشان خواهيم داد که ملتی &laquo;آگاه و هوشيار&raquo; هستيم</p> </blockquote> <p>ريسين ماده&zwnj;ای سمی است که از دانه&zwnj;های کرچک به&zwnj;دست می&zwnj;آيد. تنفس بخار اين ماده سمی معمولاً طی شش تا هشت روز منجر به مرگ می&zwnj;شود. برای مقابله با ريسين عملاً هيچ پادزهری وجود ندارد و شش هزار برابر سمی&zwnj;تر از سيانور است.<br /> باراک اوباما سال گذشته در خصوص اين نوع بمب&zwnj;ها گفته بود: &laquo;با وجود اينکه تهديد حمله با ماده سمی ريسين قريب&zwnj;الوقوع نيست اما بايد برای جلوگيری از هر نوع تلفاتی پيشگيری کنيم.&raquo;</p> <p>رئيس&zwnj;جمهوری آمريکا در پيام راديويی&zwnj;اش افزود: &laquo;ما آنچه را که در توان داريم و جزو اختياراتمان است، انجام می&zwnj;دهيم تا از مردم خود محافظت کنيم.&raquo;<br /> رئيس&zwnj;جمهوری آمريکا گفت در دو سال و نيم گذشته شمار زيادی از رهبران شبکه تروريستی القاعده کشته شده&zwnj;اند.<br /> اوباما گفت: &laquo;ما همکاری&zwnj;ها و تجهيزات خود را با ديگر کشورها گسترش داديم و می&zwnj;توانيم در جنگ با القاعده موفق باشيم.&raquo;<br /> به گفته وی نيروهای ويژه آمريکا اين توان را دارند که تروريست&zwnj;ها را در هر گوشه&zwnj;ای از جهان &laquo;ريشه&zwnj;کن&raquo; کنند.<br /> باراک اوباما، رئيس&zwnj;جمهوری آمريکا ششم فوريه ۲۰۱۱ (۱۶ ارديبهشت ۹۰) در ديدار با کماندوهايی که در حمله به اسامه بن&zwnj;لادن، رهبر القاعده حضور داشتند، گفته بود: &laquo;ما سر آنان (القاعده) را جدا کرديم و سرانجام آن&zwnj;ها را شکست می دهيم.&raquo;<br /> شبکه القاعده که دارای ماهيت نظامی است به عنوان يک شبکه &laquo;تروريستی&raquo; شناخته می&zwnj;شود. حمله اين گروه به مرکز تجارت جهانی آمريکا در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ جزو بزرگ&zwnj;ترين اقدامات &laquo;تروريستی&raquo; اين شبکه قلمداد می&zwnj;گردد.<br /> با کشته&zwnj;شدن بن&zwnj;لادن، ايمن الظواهری رهبری القاعده را برعهده گرفت. الظواهری که در سال ۱۹۵۱ در مصر متولد شد، در دهه ۱۹۸۰ با اسامه بن&zwnj;لادن بنيانگذار القاعده آشنا شد و در حال حاضر به&zwnj;طور مخفيانه زندگی می&zwnj;کند.<br /> القاعده عمدتاً در پاکستان، افغانستان و عراق فعاليت دارد.</p> <p>&nbsp;</p>

باراک اوباما، رئيس‌جمهوری آمريکا گفت ايالات متحده ۱۰ سال پس از حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ «قوی‌تر» شده است.

به گزارش رويترز، اوباما روز شنبه ۱۰ سپتامبر ۲۰۱۱ و در آستانه دهمين سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر در يک پيام راديويی گفت القاعده در مسير «شکست» قرار گرفته است.

در جريان حمله هوايی به مرکز تجارت جهانی آمريکا در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ بيش از سه هزار نفر کشته شدند.
آمريکا از گروه «القاعده» به عنوان عامل اين حمله نام می‌برد. اسامه بن لادن، رهبر اين گروه دوم ماه مه ۲۰۱۱ در پی حمله کماندوهای ويژه آمريکا به محل سکونت وی در ابوت‌‌آباد پاکستان کشته شد.

اوباما همچنين گفته است القاعده تلاش می‌کند عليه آمريکا اقداماتی انجام دهد اما ما نشان خواهيم داد که ملتی «آگاه و هوشيار» هستيم.
روزنامه نيويورک‌تايمز ۱۳ اوت ۲۰۱۱ خبر داده بود مأموران امنيتی آمريکا دريافته‌اند که القاعده در حال تلاش برای دست‌يابی به بمب‌های آغشته به «سم ريسين» است.

اوباما: القاعده تلاش می‌کند عليه آمريکا اقداماتی انجام دهد اما ما نشان خواهيم داد که ملتی «آگاه و هوشيار» هستيم

ريسين ماده‌ای سمی است که از دانه‌های کرچک به‌دست می‌آيد. تنفس بخار اين ماده سمی معمولاً طی شش تا هشت روز منجر به مرگ می‌شود. برای مقابله با ريسين عملاً هيچ پادزهری وجود ندارد و شش هزار برابر سمی‌تر از سيانور است.
باراک اوباما سال گذشته در خصوص اين نوع بمب‌ها گفته بود: «با وجود اينکه تهديد حمله با ماده سمی ريسين قريب‌الوقوع نيست اما بايد برای جلوگيری از هر نوع تلفاتی پيشگيری کنيم.»

رئيس‌جمهوری آمريکا در پيام راديويی‌اش افزود: «ما آنچه را که در توان داريم و جزو اختياراتمان است، انجام می‌دهيم تا از مردم خود محافظت کنيم.»
رئيس‌جمهوری آمريکا گفت در دو سال و نيم گذشته شمار زيادی از رهبران شبکه تروريستی القاعده کشته شده‌اند.
اوباما گفت: «ما همکاری‌ها و تجهيزات خود را با ديگر کشورها گسترش داديم و می‌توانيم در جنگ با القاعده موفق باشيم.»
به گفته وی نيروهای ويژه آمريکا اين توان را دارند که تروريست‌ها را در هر گوشه‌ای از جهان «ريشه‌کن» کنند.
باراک اوباما، رئيس‌جمهوری آمريکا ششم فوريه ۲۰۱۱ (۱۶ ارديبهشت ۹۰) در ديدار با کماندوهايی که در حمله به اسامه بن‌لادن، رهبر القاعده حضور داشتند، گفته بود: «ما سر آنان (القاعده) را جدا کرديم و سرانجام آن‌ها را شکست می دهيم.»
شبکه القاعده که دارای ماهيت نظامی است به عنوان يک شبکه «تروريستی» شناخته می‌شود. حمله اين گروه به مرکز تجارت جهانی آمريکا در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ جزو بزرگ‌ترين اقدامات «تروريستی» اين شبکه قلمداد می‌گردد.
با کشته‌شدن بن‌لادن، ايمن الظواهری رهبری القاعده را برعهده گرفت. الظواهری که در سال ۱۹۵۱ در مصر متولد شد، در دهه ۱۹۸۰ با اسامه بن‌لادن بنيانگذار القاعده آشنا شد و در حال حاضر به‌طور مخفيانه زندگی می‌کند.
القاعده عمدتاً در پاکستان، افغانستان و عراق فعاليت دارد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کاربر مهمان

    ‫چرا قوی تر نشود در حالیکه این فاجعه وحشتناک که هنوز حقیقتهای آن روشن نشده است ‫به دولت آمریکا اجازه قانونی تجاوز به دو کشور عراق و افغانستان و چپاول منابع این دو کشور ‫را داده است و انتخاب عنوان تروربست به عنوان دشمن جامعه متمدن و وسیله ای برای رسیدن ‫به اهداف سیاسی، اقتصادی و چپاول گری.