ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

انتقاد عفو بین‌الملل از بازگرداندن پناهجویان افغان به کشورشان

سازمان عفو بین‌الملل با انتشار گزارشی از سرنوشت پناهجویان افغان که به کشورشان بازگردانده شده‌اند، گفته است که کشورهای اروپایی باید هر چه سریع‌تر بازگرداندن پناهجویان افغان را متوقف کنند.

سازمان عفو بین‌الملل با انتشار گزارشی از سرنوشت پناهجویان افغان که به کشورشان بازگردانده شده‌اند، گفته است که کشورهای اروپایی باید هر چه سریع‌تر بازگرداندن پناهجویان افغان را متوقف کنند.

یک پناهجوی افغان ـ عکس از آرشیو

عفو بین‌الملل در گزارشی که روز شامگاه چهارشنبه ۴ اکتبر / ۱۲ مهر در بروکسل منتشر کرده از بازگرداندن پناهجویان افغان به کشورشان انتقاد کرده است. این سازمان مدافع حقوق بشر می‌گوید خشونت در افغانستان در اوج خود قرار دارد و منطقه‌ای در این کشور نیست که امن باشد.

بنا به این گزارش تنها در سال ۲۰۱۶ در افغانستان ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر کشته یا زخمی شده‌اند. این تعداد در نیمه سال ۲۰۱۷ بیش از پنج هزار و ۲۰۰ نفر بوده است. از جمله بر شمار قربانیان کودک و زن افزوده می‌شود.

این در حالی است که در سال ۲۰۱۶ کشورهای عضو اتحادیه اروپا ۱۰ هزار پناهجوی افغان را به کشورشان بازگردانده‌اند و در سال ۲۰۱۷ وضعیت امنیتی افغانستان بدتر شده است.

در این گزارش عفو بین‌الملل به سرنوشت چند مورد از افرادی که به افغانستان بازگردانده شده‌اند اشاره کرده است، از جمله یک پسر ۲۴ ساله که از سوئیس به افغانستان بازگردانده شد. این جوان مسیحی است و در شبکه‌های اجتماعی با اسلام انتقادی برخورد می‌کرد. اکنون تصویر او در افغانستان دست به دست می‌گردد و او نگران آن است که شناسایی شده و کشته شود.

مورد دیگر به یک خانواده برمی‌گردد که پدر خانواده ربوده شده و مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرد و تنها با پرداخت مبلغی آزاد می‌شود. این خانواده به نروژ پناه می‌برند اما در آن‌جا درخواست پناهندگی آن‌ها رد می‌شود و پس از چند ماه به افغانستان برگردانده می‌شوند. پس از بازگشت مادر خانواده به عفو بین‌الملل گزارش داده که همسرش کشته شده است.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.