ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مکرون: فرانسه خواهان آشتی ملی در عراق است

در نشست خبری مشترک رئیس جمهور فرانسه با نخست‌وزیر عراق در الیزه، مکرون پیشنهاد میانجیگری در بحران اربیل – بغداد را مطرح کرد.

امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه در یک نشست خبری مشترک با حیدر عبادی نخست‌وزیر عراق که پنجشنبه ۵ اکتبر در پاریس برگزار شد، یک بار دیگر پیشنهاد میانجیگری فرانسه در بحران سیاسی بین اربیل و بغداد را مطرح کرد. مکرون اعلام کرد که فرانسه از یکپارچگی عراق حمایت می‌کند.

حیدر عبادی نخست وزیر عراق و امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه

رئیس جمهور فرانسه در نشست خبری مشترک با نخست‌وزیر عراق گفت: «فرانسه مشتاق است که در عراق آشتی ملی برقرار شود.»

امانوئل مکرون اعلام کرد که فرانسه همچنان از بغداد در مبارزه با گروه دولت اسلامی (داعش) حمایت می‌کند.

نخست‌وزیر عراق شامگاه گذشته به دعوت رئیس جمهور فرانسه وارد پاریس شد. این نخستین سفر عبادی به خارج از عراق بعد از برگزاری همه‌پرسی استقلال کردستان است.  عبادی گفته است سفرش به فرانسه به همه‌پرسی استقلال کردستان ربط ندارد و صرفاً برای عقد قراردادهای تجاری به فرانسه سفر کرده است. با این‌حال مهم‌ترین موضوع نشست خبری مشترک او با رئیس جمهور فرانسه همه‌پرسی استقلال کردستان عراق بود.

حیدر عبادی در نشست خبری الیزه اعلام کرد که بغداد در پی درگیری نظامی با اقلیم کردستان نیست.

او گفت: «از نیروهای پیشمرگه می‌خواهم تا زیر نظر فرماندهی نیروهای فدرال عمل کنند. ما خواهان درگیری مسلحانه یا برخورد با اقلیم کردستان نیستیم.»

نخست‌وزیر عراق یک بار دیگر در این نشست خبری همه‌پرسی استقلال کردستان را غیرقانونی خواند.

در همه‌پرسی استقلال کردستان که دوشنبه ۲۵ سپتامبر برگزار شد، ۹۲.۷ درصد از رأی‌دهندگان به جدایی کردستان از عراق رأی داده‌اند. رئیس جمهور فرانسه هفته گذشته در گفت‌وگوی تلفنی با نخست‌وزیر عراق، بر ضرورت حفظ یکپارچگی و وحدت عراق تأکید کرده بود. مکرون اما به تأکید گفته بود که در همان حال حقوق مردم کرد در عراق هم می‌بایست در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.