ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

افزایش بمباران‌های آمریکا در افغانستان

در سپتامبر ۲۰۱۷ نیروی هوایی آمریکا ۷۵۱ بمب در افغانستان پرتاب کرده: ۵۰ درصد بیشتر از بمباران‌های ماه اوت. از از پایان سال ۲۰۰۹ تاکنون این شمار بمباران بی‌سابقه است.

دونالد ترامپ در ماه اوت سال جاری استراتژی جدید آمریکا در افغانستان را اعلام کرد. در پی آن شمار حملات هوایی ارتش آمریکا در این کشور به میزان کم‌سابقه‌ای افزایش یافته است.

جنگنده آمریکایی در افغانستان ـ عکس از آرشیو

به‌گزارش رویترز، در ماه سپتامبر سال جاری، نیروی هوایی آمریکا ۷۵۱ بمب در افغانستان فرو ریخته است که این مقدار ۵۰ درصد بیشتر از شمار بمباران‌های ماه اوت است.

از پایان سال ۲۰۰۹ میلادی که باراک اوباما، رئیس جمهوری پیشین آمریکا نیروهای آمریکایی در افغانستان را تقویت کرد این شمار بمباران بی‌سابقه بوده است.

در آن سال اوباما استراتژی جدید خود مبنی بر اعزام ۳۳ هزار نیروی دیگر به افغانستان را اعلام کرد و تعداد نیروهای آمریکا در افغانستان را به ۱۰۰ هزار افزایش داد.

ارتش آمریکا در بیانیه‌ ماهانه خود گفته است: «این افزایش [شمار بمباران‌ها] را می‌توان به استراتژی ریاست جمهوری نسبت داد که جنبش‌های افراطی بیشتری را که ثبات و امنیت مردم افغانستان را تهدید می‌کنند، هدف قرار می‌دهد.»

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا ۲۱ اوت /۳۰ مرداد استراتژی نوین آمریکا در افغانستان را معرفی کرد و گفت نیروهای آمریکایی از افغانستان خارج نخواهند شد.

برنامه افغانستان ترامپ تقویت نیروهای مورد نیاز برای مبارزه برای عقب‌نشینی طالبان هم در پاکستان و هم در افغانستان را مد نظر دارد. اولویت این برنامه تقویت دولت افغانستان نیست بلکه تمرکز بر مبارزه علیه تروریسم و ایجاد امنیت در منطقه است.

بیانیه ارتش آمریکا افزوده است که در این مدت شش بمب‌افکن اف ـ ۱۶ به پایگاه هوایی «بگرام» واقع در شمال کابل و چندین بمب‌افکن سنگین بی‌ ـ ۵۲ مستقر در خلیج فارس به مأموریت‌های افغانستان اعزام شدند.

آمار ارائه‌شده از بمباران‌ها شامل عملیات نیروی زمینی ارتش نمی‌شود که خود از امکانات هوایی سود می‌برد.

نیروهای آمریکایی در چارچوب مأموریت ناتو در افغانستان مستقر هستند. آن‌ها همچنین حملات هوایی مستقلی را انجام می‌دهند و نیروهای ویژه خود را در این کشور دارند.

در حال حاضر شمار سربازان آمریکایی در افغانستان حدود ۱۱ هزار نفر است. استقرار نظامی ۱۶ ساله آمریکا در افغانستان طولانی‌ترین حضور نظامی آمریکا در تاریخ این کشور در کشوری دیگر محسوب می‌شود.

اداره ایالات متحده آمریکا برای نظارت بر بازسازی افغانستان (سیگار) با توجه به سطح آموزش نیروهای افغان و ناکارآمدی آن‌ها پیش‌بینی کرده است که با کمک سه هزار سربازی که قرار است آمریکا به افغانستان اعزام کند، حداکثر می‌توان مانع از پیشروی بیشتر طالبان شد. در حال حاضر تخمین زده می‌شود که طالبان بر بیش از ۶۰ درصد از خاک افغانستان تسلط دارد. رئیس جمهور افغانستان پیش‌بینی کرده که در چهار سال آینده نیروهای امنیتی افغانستان کنترل مناطقی را که در دست طالبان است، به دست بگیرند. اشرف غنی اما در همان حال یادآوری کرده که تنها راه حل مشکلات افغانستان صلح با طالبان است.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.