ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

۲۶ نفر از معترضان در يمن کشته شدند

<p>مقامات پزشکی و شاهدان عينی می&zwnj;گويند نيروهای دولتی يمن با شليک به سمت ده&zwnj;ها هزار نفر از معترضان در صنعا، پايتخت اين کشور دست&zwnj;کم ۲۶ نفر را کشتند و ۲۰۰ نفر را زخمی کردند.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش خبرگزاری آسوشيتدپرس، روز يکشنبه ۱۸ سپتامبر ۲۰۱۱ (۲۷ شهريور ۱۳۹۰) بيش از ۱۰۰ هزار نفر از معترضان هنگامی که قصد حرکت به سمت کاخ رياست&zwnj;جمهوری يمن را داشتند، زير آتش نيروهای پليس قرار گرفتند.<br /> اين حمله &laquo;مرگ&zwnj;بارترين&raquo; حمله عليه معترضان يمنی توصيف شده است.<br /> مخالفان اميدوار بودند علی عبدالله صالح که پيشتر در يک حمله زخمی شده بود و برای درمان به عربستان سفر کرده بود، از قدرت کناره&zwnj;گيری کند اما وی از اين کار خودداری می&zwnj;کند.<br /> در حملات خرداد امسال که توسط يکی از قبيله&zwnj;های مخالف دولت صورت گرفته بود؛ افزون بر علی عبدالله صالح، علی مجور، نخست&zwnj;وزير اين کشور نيز زخمی شد و دست&zwnj;کم چهار محافظ کاخ رياست جمهوری نيز کشته شدند. درگيری&zwnj;های اين روز پس از رد امضای توافق&zwnj;نامه انتقال قدرت توسط علی عبدالله صالح آغاز شد.</p> <blockquote> <p>مخالفان اميدوار بودند علی عبدالله صالح که پيشتر در يک حمله زخمی شده بود و برای درمان به عربستان سفر کرده بود، از قدرت کناره&zwnj;گيری کند اما وی از اين کار خودداری می&zwnj;کند</p> </blockquote> <p>پس از خروج صالح از يمن، ارتش به&zwnj;طور موقت قدرت را در اين کشور در دست گرفته است.<br /> محمد آل صبری يک سخنگوی مخالفان گفت: &laquo;اين تجمع مسالمت&zwnj;آميز با سلاح&zwnj;های سنگين و يک اسلحه ضدهوايی روبرو شد.&raquo; وی اطمينان داد که اين تظاهرات ضددولتی متوقف نخواهد شد.</p> <p>عمر العمقی يکی دیگر از مخالفان نیز به العربيه گفته: &laquo;نيروهای دولتی دست به کشتار جوانان انقلابی زدند. آن&zwnj;ها تظاهرات مليونی مردم را که از ميدان تغيير شروع شده بود با شدت سرکوب کردند.&raquo;<br /> مخالفان صالح از فوريه ۲۰۱۱ با برپايی تظاهرات خواهان برکناری صالح از قدرت هستند.</p> <p>به گفته وی &laquo;معترضان پيش از رسيدن به منطقه قاع الحی در نزديکی قصر رياست&zwnj;جمهوری با واکنش عناصر امنيت مرکزی، گارد رياست&zwnj;جمهوری و تعدادی از اوباش مواجه شدند.&raquo;</p> <p>العمقی افزود: &laquo;شليک به سمت مردم بسيار گسترده بود. سرها از تن ها کنده شد و قلب مردم را نشانه گرفتند.&raquo;</p> <p>علی عبدالله صالح بيش از ۳۲ سال است که در يمن حکومت می&zwnj;کند و با وجود توافق&zwnj;های صورت گرفته برای کناره&zwnj;گيری از قدرت همچنان به حکومت خود ادامه می&zwnj;دهد.</p> <p>صالح ابتدا اعلام کرده بود که تا سال ۲۰۱۳، پايان دوران رياست جمهوری&zwnj;اش، در قدرت باقی خواهد ماند. با ادامه تظاهرات مخالفان، وی گفت که تا پايان سال جاری در قدرت می&zwnj;ماند و سپس با ارائه توافق&zwnj;نامه&zwnj;های مختلف برای کناره&zwnj;گيری وی از قدرت تاکنون سه بار از امضای آن&zwnj;ها سر باز زده است.</p>

مقامات پزشکی و شاهدان عينی می‌گويند نيروهای دولتی يمن با شليک به سمت ده‌ها هزار نفر از معترضان در صنعا، پايتخت اين کشور دست‌کم ۲۶ نفر را کشتند و ۲۰۰ نفر را زخمی کردند.

به گزارش خبرگزاری آسوشيتدپرس، روز يکشنبه ۱۸ سپتامبر ۲۰۱۱ (۲۷ شهريور ۱۳۹۰) بيش از ۱۰۰ هزار نفر از معترضان هنگامی که قصد حرکت به سمت کاخ رياست‌جمهوری يمن را داشتند، زير آتش نيروهای پليس قرار گرفتند.
اين حمله «مرگ‌بارترين» حمله عليه معترضان يمنی توصيف شده است.
مخالفان اميدوار بودند علی عبدالله صالح که پيشتر در يک حمله زخمی شده بود و برای درمان به عربستان سفر کرده بود، از قدرت کناره‌گيری کند اما وی از اين کار خودداری می‌کند.
در حملات خرداد امسال که توسط يکی از قبيله‌های مخالف دولت صورت گرفته بود؛ افزون بر علی عبدالله صالح، علی مجور، نخست‌وزير اين کشور نيز زخمی شد و دست‌کم چهار محافظ کاخ رياست جمهوری نيز کشته شدند. درگيری‌های اين روز پس از رد امضای توافق‌نامه انتقال قدرت توسط علی عبدالله صالح آغاز شد.

مخالفان اميدوار بودند علی عبدالله صالح که پيشتر در يک حمله زخمی شده بود و برای درمان به عربستان سفر کرده بود، از قدرت کناره‌گيری کند اما وی از اين کار خودداری می‌کند

پس از خروج صالح از يمن، ارتش به‌طور موقت قدرت را در اين کشور در دست گرفته است.
محمد آل صبری يک سخنگوی مخالفان گفت: «اين تجمع مسالمت‌آميز با سلاح‌های سنگين و يک اسلحه ضدهوايی روبرو شد.» وی اطمينان داد که اين تظاهرات ضددولتی متوقف نخواهد شد.

عمر العمقی يکی دیگر از مخالفان نیز به العربيه گفته: «نيروهای دولتی دست به کشتار جوانان انقلابی زدند. آن‌ها تظاهرات مليونی مردم را که از ميدان تغيير شروع شده بود با شدت سرکوب کردند.»
مخالفان صالح از فوريه ۲۰۱۱ با برپايی تظاهرات خواهان برکناری صالح از قدرت هستند.

به گفته وی «معترضان پيش از رسيدن به منطقه قاع الحی در نزديکی قصر رياست‌جمهوری با واکنش عناصر امنيت مرکزی، گارد رياست‌جمهوری و تعدادی از اوباش مواجه شدند.»

العمقی افزود: «شليک به سمت مردم بسيار گسترده بود. سرها از تن ها کنده شد و قلب مردم را نشانه گرفتند.»

علی عبدالله صالح بيش از ۳۲ سال است که در يمن حکومت می‌کند و با وجود توافق‌های صورت گرفته برای کناره‌گيری از قدرت همچنان به حکومت خود ادامه می‌دهد.

صالح ابتدا اعلام کرده بود که تا سال ۲۰۱۳، پايان دوران رياست جمهوری‌اش، در قدرت باقی خواهد ماند. با ادامه تظاهرات مخالفان، وی گفت که تا پايان سال جاری در قدرت می‌ماند و سپس با ارائه توافق‌نامه‌های مختلف برای کناره‌گيری وی از قدرت تاکنون سه بار از امضای آن‌ها سر باز زده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.