ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ایران و نروژ برای ساخت نیروگاه خورشیدی قرارداد بستند

سفیر نروژ در تهران از امضای قرارداد ۲.۵ میلیارد یورویی این کشور با ایران در زمینه ساخت نیروگاه خورشیدی خبر داد. ظرفیت این نیروگاه دو گیگاوات اعلام شده و تجهیزات خورشیدی آن در مناطق مختلف کویری در مرکز ایران نصب خواهد شد.

لارس نوردرام، سفیر نروژ در تهران از امضای قرارداد ۲.۵ میلیارد یورویی این کشور با ایران در زمینه ساخت نیروگاه خورشیدی خبر داد.

ایران با حدود ٣٠٠ روز آفتابی در سال، در جغرافیای بالقوه سودمند برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی قرار دارد.

به گزارش مهر، لارس نوردرام گفته است که نروژ قرار است این نیروگاه خورشیدی را در مدت پنج سال در ایران ساخته و راه‌اندازی کند.

این قرارداد میان شرکت «نروژ ساگا انرژی» و شرکت ایرانی «توسعه‌دهندگان انرژی امین» امضا شده است.

ظرفیت نیروگاه خورشیدی که قرار است ساخته شود دو گیگاوات اعلام شده و تجهیزات خورشیدی آن در مناطق مختلف کویری در مرکز ایران نصب و مستقر خواهد شد.

در ۲۹ تیرماه سال جاری نیز کلنگ ساخت یک نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاوتی در اردکان یزد زده شد.

ایران با حدود ٣٠٠ روز آفتابی در سال، در جغرافیای بالقوه سودمند برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی قرار دارد. این جغرافیا امکانی منحصر به فرد برای دریافت انرژی خورشیدی و سرمایه‌گذاری بر آن مهیا می‌کند.

میزان تابش خورشیدی در ایران بین ۱۸۰۰ تا ۲۲۰۰ کیلووات ساعت بر مترمربع در سال تخمین زده شده است که بالاتر از میزان متوسط جهانی است.

محدودیت منابع فسیلی، رشد بالای مصرف سالانه انواع انرژی در ایران و کاهش جدی درآمد صادرات نفت همه و همه سبب می‌شوند که استفاده از انرژی‌های خورشیدی و همچنین بادی به دلایل مختلفی همچون دسترسی آسان و سهولت تبدیل شدن به انرژی الکتریکی و سازگاری با محیط زیست و تجدیدپذیری، مقرون به صرفه نیز باشند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.