ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

خامنه‌ای: تأیید سیاست واکنش

جمهوری اسلامی در مورد به هم زدن برجام نمی‌خواهد پیشگام باشد. نظام، سیاست خود را تابع سیاست طرف‌های دیگر کرده است. خامنه‌ای در سخنرانی ۲۶ مهر خود این سیاست را تأیید کرد.

خامنه‌ای سرانجام دربرابر سخنرانی اخیر دونالد ترامپ درباره سیاست واشنگتن در قبال ایران واکنش نشان داد. واکنش او توضیح سیاست واکنشی جمهوری اسلامی در مورد مسئله برجام است. جمهوری اسلامی حرکت خود را تابع حرکت حریف کرده است.

۲۶ مهر ۱۳۹۶، خامنه‌ای در دیدار با «نخبگان جوان علمی»

"دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای "از سخنان رهبر جمهوری اسلامی در دیدار با جمعی که از آنان با عنوان «استعدادهای برتر و نخبگان جوان کشور» نام برده شده، گزارش داده است.

بخش اصلی گفته‌های خامنه‌ای واکنش به سخنرانی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، در تاریخ ۱۳ اکتبر (۲۰ مهر) است.

خامنه‌ای امروز در مقابل سیاست ترامپ در مورد برجام چنین موضع‌گیری کرد:

«تا طرف مقابل برجام را پاره نکند ما آن را پاره نمی‌کنیم اما اگر او برجام را پاره کرد ما آن را ریزریز می‌کنیم.»

این موضع واکنشی را پیشتر حسن روحانی و دیگر مقامات همفکر او و نیز گروهی از اصول‌گرایان اعلام کرده بودند. بر اساس آن جمهوری اسلامی برجام را همچنان معتبر می‌داند و نمی‌خواهد در خروج از این پیمان پیشقدم شود.

درخواست از اروپا

از اظهار نظرهای مقامات برمی‌آید که یک انگیزه مهم در گرفتن این موضع، پایبندی طرف‌های اروپایی به برجام است. خامنه‌ای نیز امروز اروپا را مخاطب قرار داد، به طرف‌های اروپایی یادآور شد که «برجام به نفع آنهاست» و از آنها خواست در برابر آمریکا بایستند. خامنه‌ای گفت:

«دولت‌های اروپایی بر مسئله‌ی برجام تأکید کردند و سخنان رئیس جمهوری آمریکا را محکوم کردند. ما از این مقدار استقبال می‌کنیم اما این کافی نیست که فقط بگویند او برجام را پاره نکند. برجام به نفع آنهاست.»

خامنه‌ای پیش از پرداختن به موضوع برجام به ترامپ تاخت، اما در حدی کنترل شده. او چنین گفت:

«ما توانستیم سلطه‌ی آمریکا را قطع کنیم و علاوه بر این، با وجود خصومت‌ورزی آمریکا قدرتمند شویم و پیشرفت کنیم. همه‌ی این پیشرفت‌ها در دوران تحریم اتفاق افتاده. نمی‌خواهم وقت را صرف پاسخگویی به اباطیل و یاوه‌گویی رئیس‌جمهور بی چاک دهن آمریکا کنم. این ضایع کردن وقت است که انسان بخواهد پاسخ او را بدهد.»

پیشرفت کشور

از دیگر نکات سخنرانی امروز خامنه‌ای تأکید بر ضرورت پیشرفت کشور در بخش صنعت بود. او گفت که در صد ساله اخیر، کشور تنها در دوره جمهوری اسلامی پیشرفت داشته است:

«۵۰ سال در دوره‌ی پهلوی ذیل غرب بودیم؛ چه پیشرفتی کردیم؟»

خامنه‌ای در سخنرانی امروز خود یک برنامه پیشرفت هم عرضه کرد:

«صنعت کشور دچار آفت مونتاژکاری است و این باعث عدم تحقق ارتباط صنعت و دانشگاه می‌شود. باید در یک بازه‌ی زمانی ۱۰ ساله، رویکرد صنعتی کشور از مونتاژ به نوآوری تغییر پیدا کند.»

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • Action Display

    نظام ولایت فقیه/خامنه ای، مشکلات بنیادی دارد.این نظام، در تعریف پیشرفت، نحوه رسیدن به پیشرفت، تحیلی گذشته، راه حل ها، عیب ییابی و رفع اشکال از ظنام، دچار خطاهای مکرر است. او و بقیه عمال نظامش، در پارانویای دشمن هستند. البته وجود دشمن برای این نظام دشمن تراش بدیهی است. ولی این دشمنان را خود او نظامش ایجاد کرده اند. انها متاسفانه هویت وجودی نظامشان رد دشمن تراشی شکل داده اند. او پیشرفت بد همیده است. شاهان پهلوی هم اشتباهی پیشرفت فهمیدند. منتها شاهان پهلوی بد نبودن به اندزه اینها ! پهلویها اگر میماندند بالاخره به اقتضای سکولاریته، سرانجام کشور نسبی به پیشرفت میرساندند، ولی نظام ولایی تمام و کمال دارد راه اشتباه میرود. حجم فرار مغزها در این 40 ساله. تخمینها از مهارجت و فرار مغزهای مولد ثروت و شغل و قدرت بالغ دو میلیون نفر است. بین 100 تا 180 هزرا نفر در سال از نخبگان از کور میگریزند! جو خفقان و بی امنی موجب شده هر که توانی در فرار دارد ، گریز بر ماندن ترجیح میدهد. سرمایه های مالی در حال فرار هستند. امارت شده شده است مرکز تجمع نخبگان اقتصادی و غرب شده مقصد نخبگان علمی!

  • Action Display

    4- ساختن ارتش و قوای انتظامی. پرورشی نسل قهمرمان سلحشور که حتی با آن همه خرابی چپهای اسلام گرا و مرتجعین اخوندی، باز هم توانست 8 سال دولاورانه در برابر دژخیم ضد ایرانی و ضد بشری نظام پان عربی صدام مقاومت کند. این پهلویها بودن عرق ملی ایرانیت و وطن پرستی در ایران پرورش دادند. این غیرت باقی مانده ایرانی پرستی از برکات نظام پهلوی است وگرنه امثال خلخالی ها که تا جایی توانستند عرق و هویت ایرانی را سرکوب لجن مال کردند! 5- در سال 1356 قدرت صنعتی ایران چنان بالا بردند که روزانه 6 میلیون بشکه نفت تولید میکرد و حتی در نقاط دوردست چون تبریز و تهران پالایشگاه و پتروشمی زدند! نظام ولایی که عرضه نداشت همان ظرفیت تولدی حفظ کند! مهمترین بنیانهای هایتک از جمله هسته ای و خودروسازی و هواپیماسازی همان پهلوی ایجاد کرد، ایران در دهه 40 و 50 کالاهای لوازم خانگی به دنیا صادر میکرد نه مثل امروز جولانگاه اجناس بنجل چینی شده! و اگر اخوندها فقط 10 سال دیرتر انقلا ارتجاعی شان راه میانداختند ، ایران در سال 1990 چند نیروگاه هسته ای داشت، سهام شرکتهای غنی سازی در فرانسه و صنایع گروپ المان و ... دقت کنید پهلوی ها در عرض 50 سال تقریبا از صفر شروع کردند و یک کشور عملا تجزیه شده ویران آماده کردند برای حکومت شما اخوندها! و عمده درامدهای نفتی از دهه 50 و حدود 7 سال واقعا درامد نجومی نفت داشند، اما نظام ولایی 40 سال فرصت داشته و لی با وجود برخی کارها، ایران همچنان درجا میزند و با دو سال تحریم اقتصاد و صنعتش خوابید! شما توی این 40 سال حتی نصف عرضه پهلوی ها نداشتید که! و البته خییل کارهای پیشرفت دیگر... کن طرفدار نظام سوسیال دموکراسی هستم (چون بهتر از نظام در دنیا نمیشناسم) و علاقه ای هم به سلطنت طلبها ندارم، ولی اینها را گفتم که رعایت انصاف شود.

  • Action Display

    «۵۰ سال در دوره‌ی پهلوی ذیل غرب بودیم؛ چه پیشرفتی کردیم؟» اقدامات شاهان فقید پهلوی (و البته دیکتاتور مثل بقیه حکومتهای ایران و منطقه و از جمله اخوندهای فعلی، اما وطن پرست ایرانی اصیل): 1- سرکوب تجزیه طلبان و یک پارچه کردن و حفظ تمامیت ارضی نسبی (البته موارد مثل بحریه بود که در واقع از زمان قاجار از ایران عملا جداشده بود). محمدرضاشاه شاید بهتر میتوانست عمل کند، اما او با برگ سوخته بحرین، توانست جزایر سه گانه و ذخایر فلات قاره ایران توسعه دهد. 2- ایجاد ملت-دولت مدرن، مدرنزاسیون نسبی و البته ناقص ایران، اگر الان خامنه ای و بقیه عمالش دارند حکومت میکند با این قتدار، بسترش همان دو شاه فقید ایجاد کردند، تمام این دم و دستگاه کشورداری نظام ولایی، وامدار زحمنات ان دو شاه فقید است. 3- ایجاد مراکز فرهنگی و آموزشی رایگان، به طوری نسلی فرهیحتاگان و روشنفرکان شبه روشنفکران از هدایت تا جلال آل احمد درست کرد و اخر سر بسیرای ناجوانمردی کردند شاهشان! همین دکتر و مهندس پیشکسوت نظام ولایی در همان مارس و دانشگاههای رایگان =لوی درس خواندن و از بورسیه شدندو بعد علیه ولی نعمتشان خیانت کردند! خب شاید بگویند شاهان پهلوی که از جیبشان خرج نکردند! درست، ولی نمتوانستند اصلا کاری نکنند یا مثل نظام ولایی 90% دانشگاهها پولی کنند؟! امروزه هر چند صندلی دانشگاهها مدرک گرا و بی کیفیت خالیست، چون دیگر بزار بی رونق و ورشکسته ایران جوابگوی این مدرکداران بیفایده نیست و میلیونها مغز مولد و سرمایه دار از کشور فرار کرده اند! برخی مستعدهای فقیر نمتوانند به دانشگاه بروند!

  • میر ز ا رضا

    حاکم بغداد حُکمی کرد و می باید شنید تا که او باشد نباید کرد لعنت بر یزید صایب تبریزی

  • یکی یل آمد به میدان آخوند روضه‌خوان شد حیران