ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

واشنگتن اقدامات تنبیهی علیه ارتش میانمار را اعلام کرد

آمریکا ارتش میانمار و مقامات ارشد آن را مسئول «جنایات» علیه اقلیت روهینگیا می‌داند: تحریم تسلیحات نظامی ارتش میانمار و اقدامات اقتصادی هدفمند علیه برخی افراد.

آمریکا اعلام کرد که کمک‌های بیشتر به واحدها و مسئولان ارتش میانمار که در خشونت علیه جامعه مسلمان روهینگیا شرکت کرده و موجب خروج جمعی آن‌ها از این کشور شده‌اند را کاهش می‌دهد.

آمریکا ارتش میانمار و مقامات ارشد آن را مسئول «جنایات» علیه اقلیت روهینگیا و آوارگی آن‌ها می‌داند.

به‌گزارش خبرگزاری فرانسه، هدر ناوئرت، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شامگاه دوشنبه ۲۳ اکتبر / یکم آبان در بیانیه‌ای گفت: «ما عمیق‌ترین نگرانی‌های خود را در مورد وقایع اخیر ایالت راخین [میانمار] و رفتار شدید و خشونت‌آمیز علیه اقلیت روهینگیا و دیگر جوامع ابراز می‌کنیم.»

ناوئرت ضمن اعلام اقدامات جدید «افزون بر محدودیت‌های موجود» در رابطه با نیروهای مسلح میانمار و تحریم «طولانی‌مدت هرگونه فروش تجهیزات نظامی» افزود: «ضروری است که همه شخصیت‌های حقیقی و حقوقی یا نهادهای مسئول جنایات پاسخگوی مسئولیت خود باشند.»

از ۲۵ اوت / ۳ شهریور سال جاری که حملات شورشیانِ روهینگیا و پاسخ نیروهای ارتش میانمار موج تازه‌ای از خشونت‌ها در ایالت راخین به‌راه انداخت، به‌گفته سازمان ملل بیش از ۵۸۰ هزار نفر از اقلیت روهینگیا وارد بنگلادش شده‌اند و در اردوگاه‌هایی با امکانات کم و در شرایط دشوار به‌سر می‌برند. کسانی که گریخته‌اند، نیروهای امنیتی میانمار را متهم به سرقت، قتل و تجاوز می‌کنند.

در میان اقدامات آمریکا، تعلیق بررسی معافیت سفر مقامات نظامی میانمار و لغو دعوت‌نامه برای مقامات ارشد نیروهای امنیتی میانمار به‌منظور شرکت در مراسمی که توسط آمریکا حمایت می‌شوند نیز دیده می‌شود.

آمریکا همچنین اعلام کرده است که «اقدامات اقتصادی هدفمند» علیه افراد مرتبط با «جنایات» را مورد بررسی قرار خواهد داد.

رکس تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا روز چهارشنبه گذشته، ۱۸ اکتبر / ۲۶ مهر اعلام کرد که رهبران ارتش میانمار مسئول بحران ایجاد شده برای اقلیت میانمار روهینگیا هستند.

دیده‌بان حقوق بشر پیش از این، در حاشیه برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل از جامعه جهانی خواسته بود برای پایان دادن به کشتار اقلیت مسلمان در میانمار، دارایی‌های مقامات ارشد نظامی میانمار را که در کشتارها نقش داشته‌اند مسدود کنند و آزادی سفر را از آن‌ها بگیرند. این سازمان مدافع حقوق بشر همچنین از شورای امنیت خواسته بود وضع تحریم‌های تسلیحاتی علیه ارتش میانمار را در دستور کار قرار دهد.

از سال ۱۹۵۸ که برمه (میانمار) استقلال خود را از بریتانیا به دست آورد، ارتش در این کشور حکومت می‌کند. در اواسط سال‌های دهه ۱۹۹۰ اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا صدور سلاح به میانمار را تحریم کردند. در سال ۲۰۱۲ با آغاز دوران گذار به دموکراسی برخی از این تحریم‌ها لغو شد. چین به این کشور جنگنده‌های شکاری، خودروهای زرهی و ناوچه و ناو صادر می‌کند، روسیه سامانه‌های موشکی. آلمان، لهستان، هند، سوئیس، دانمارک، اوکراین، کره شمالی و اسرائیل از دیگر صادرکنندگان سلاح به میانمارند.

اسرائیل بیش از همه خودروهای زرهی و توپخانه در اختیار ارتش میانمار قرار داده و بعد از چین و روسیه، سهم مهمی در صدور سلاح به این کشور دارد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.