ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بازداشت خبرنگاران تلویزیون دولتی ترکیه در میانمار

دو خبرنگار تی‌آر‌تی ترکیه و یک خبرنگار سرشناس محلی به همراه راننده آنها بازداشت شدند. روابط ترکیه و میانمار پس از آغاز خشونت‌ها علیه اقلیت مسلمان روهینگیا در میانمار تنش‌آلود شد.

دولت میانمار دو خبرنگار تلویزیون دولتی ترکیه (تی‌آر‌تی) را همراه با مترجم و راننده آنها بازداشت کرد.

ترکیه از نخستین کشورهایی بود که برای آوارگان روهینگیا کمک ارسال کرد

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، لائو هون منگ از سنگاپور و موک چوی لین از مالزی دو خبرنگار شبکه تی‌آر‌تی بودند که جمعه ۲۷ اکتبر/ پنجم آبان از سوی پلیس در نایپیداو، پایتخت میانمار بازداشت و بازجویی شدند.

دلیل بازداشت پراندن پهپاد در حوالی ساختمان پارلمان میانمار عنوان شده است.

پس از آن پلیس به خانه آنگ نائینگ سوئی، مترجم میانماری این خبرنگاران و یک روزنامه‌نگار سرشناس این کشور یورش برد و پس از ضبط کامپیوتر و اسناد شخصی، او را بازداشت کرد. راننده این خبرنگاران نیز بازداشت شده است.

روابط ترکیه و میانمار پس از بروز خشونت‌های اخیر در استان راخین میانمار علیه اقلیت مسلمان روهینگیا دچار تنش شد.

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه خشونت‌ها علیه اقلیت روهینگیا را «نسل‌کشی» علیه مسلمانان این کشور خواند. آنکارا از نخستین دولت‌هایی بود که برای آوارگان جنگ‌زده روهینگیا در مرز بنگلادش محموله‌های امدادی فرستاد.

پس از بروز ناآرامی‌ها در ۲۵ اوت امسال در راخین، بیش از ۶۰۰ هزار مسلمان روهینگیا به بنگلادش گریخته‌اند. به گفته یونیسف، نیمی از این آوارگان را کودکان تشکیل می‌دهند.

سازمان ملل، سازمان‌های بین‌المللی حقوق بشری و بسیاری از دولت‌های جهان به انتقاد از خشونت‌ها در میانمار پرداخته‌اند و دولت و ارتش این کشور را مسبب اصلی افزایش خشونت‌ها می‌دانند.

دولت میانمار پیش از این نیز به سرکوب آزادی بیان متهم شده است. به خصوص پیش از آنکه آنگ سان سوچی، برنده جایزه صلح نوبل ریاست دولت آن را در دست بگیرد.

در همین زمینه

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    نظری وجود ندارد.