ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

غلظت ریزگردها در آبادان و خرمشهر به بیش از ۳۰ برابر حد مجاز رسید

صبح روز سه‌شنبه ۹ آبان میزان غلظت گرد و غبار در هوای آبادان و خرمشهر به بیش از ۳۰ برابر حد مجاز رسید.

صبح روز سه‌شنبه ۹ آبان میزان غلظت گرد و غبار در هوای آبادان و خرمشهر به بیش از ۳۰ برابر حد مجاز رسید.

شهریار عسکری، مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان به خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفته است که تا ساعت ۹ صبح امروز (سه‌شنبه)، میزان ذرات ریزگرد در هوای آبادان و خرمشهر، ۴۶۱۱ میکروگرم بر مترمکعب بوده است. این در حالی است که میزان حد مجاز آلاینده‌ها در هوا ۱۵۰ میکروگرم بر متر مکعب است.

به‌گفته مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان غلظت ریزگردها در حمیدیه ۴۱۲۰ میکروگرم بر مترمکعب، در اهواز ۳۵۲۶ میکروگرم بر مترمکعب، در شادگان ۲۶۲۰ میکروگرم بر مترمکعب، در سوسنگرد ۱۱۵۰ میکروگرم بر مترمکعب، در شوش ۴۶۰ میکروگرم بر مترمکعب، در رامشیر ۱۵۶، شوشتر ۱۲۲، بهبهان ۱۱۵، اندیمشک ۱۰۳ و ماهشهر ۵۹ میکروگرم بر مترمکعب اندازه‌گیری شده است.

بدین ترتیب میزان غلظت ریزگردها در حمیدیه بیش از ۲۷ برابر، در اهواز بیش از ۲۳ برابر، در شادگان بیش از ۱۷ برابر و در سوسنگرد بیش از ۷ برابر حد مجاز است.

استان خوزستان ایران در مرز عراق بیش از ۱۳ سال است که با پدیده گرد و غبار مواجه است. طی سال‌های گذشته مسئولان اعلام می‌کردند که بخش اعظم این طوفان شن از کشورهای همسایه از جمله عراق و سوریه و اردن بر می‌خیزد. با این حال در یک سال اخیر برخی کارشناسان و مسئولان بر این نظر بوده‌اند که گرد و غبارهای خوزستان ریشه در کانون‌های داخلی گرد و غبار دارد و ناشی از انتقال ‌آب از سرشاخه‌های کارون، سدسازی، اکتشاف نفت و در نتیجه خشکی تالاب‌ها و رودخانه‌های استان است.

در طی یک سال گذشته، با شدت گرفتن طوفان‌های گرد و غبار در خوزستان، دولت ایران بارها مورد انتقاد مخالفانش قرار گرفت و چندین تجمع اعتراضی در اهواز برپا شد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.