ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تغییرات آب و هوایی بر زندگی مردم کشورهای فقیر بیشتر تأثیر می‌گذارد

نهاد بین‌المللی آکسفام می‌گوید از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۶ به‌طور میانگین هر سال ۱۴ میلیون نفر در کشورهای فقیر به‌دنبال یافتن مأمنی برای حفاظت از تغییرات آب و هوایی بودند.

آکسفام، نهاد بین‌المللی امدادرسانی برای ریشه‌کن کردن فقر، گرسنگی و بی‌عدالتی، اعلام کرده که تغییرات آب و هواییِ در جهان مردم کشورهای فقیر را مجبور به مهاجرت می‌کند و به همین جهت تأثیر تغییرات آب و هوایی بر کشورهای فقیر با کشورهای غنی قابل مقایسه نیست.

شمار قربانیان سیل‌ها و طوفان‌ها در جهان بیشتر و بیشتر می‌شود.

آکسفام در گزارش تازه‌ای که با عنوان «ریشه‌کن شدن توسط تغییرات آب و هوایی» منتشر کرده، گفته است مردم کشورهای فقیر در برابر تغییرات آب و هوایی مانند طوفان‌ها و سیل‌ها پنج برابر بیشتر در معرض خطر ترک خانه و کاشانه خود قرار دارند.

بر اساس این گزارش، از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۶ به‌طور میانگین هر سال ۱۴ میلیون نفر در کشورهای فقیر به‌دنبال یافتن مأمنی برای حفاظت از سیل و طوفان و تغییرات آب و هوایی بودند. این تعداد ۰,۴۲ درصد کل جمعیت این کشورها را تشکیل می‌دهد.

آکسفام در گزارش یاد شده اعلام کرده که در کشورهای غنی تنها حدود یک میلیون نفر در سال متأثر از این تغییرات‌ آب و هوایی اند، چیزی حدود ۰,۰۸ درصد جمعیت آن‌ها.

بنا به این گزارش در سال ۲۰۱۶ شمار جمعیتی که به دلایل آب و هوایی مجبور به ترک سرزمین خود شدند به شکل چشمگیری افزایش یافته و به ۲۳,۵ میلیون نفر رسیده است.

— Oxfam (@oxfamgb) 2. November 2017

در گزارش آکسفام به شرایط شدید و مداوم آب و هوایی، مانند خشکسالی و فوران آتش‌فشان‌ها و زمین لرزه اشاره‌ای نشده است. با این حال در اثر این موارد نیز مردم بسیاری در جهان مجبور به ترک محل زندگی خود می‌شوند. در ۹ ماهه نخست سال جاری میلادی (۲۰۱۷) بر اساس برآوردهای آکسفام، زندگی دست‌کم ۱,۹ میلیون نفر متأثر از چنین مواردی بوده است.

این نهاد بین‌المللی تأکید کرده است که شرایط بد آب و هوایی و خشکسالی را نمی‌توان به‌سادگی به تغییرات آب و هوایی نسبت داد اما به‌گفته دانشمندان، گرمتر شدن اتمسفر زمین احتمال بارندگی‌های سنگین، خشکسالی و سایر شرایط بد آب و هوایی را بیشتر می‌کند. به همین دلیل، آکسفام معتقد است که تغییرات آب و هوایی موجب افزایش گرسنگی و فقر می‌شود.

مطالعات سازمان ملل نشان داده است که تغییرات آب و هوایی در افزایش بلایای طبیعی مؤثر است. افزایش بروز سیل در مناطق ساحلی و مواجهه با طوفان‌های سهمگین می‌توانند جان و مال مردم را در معرض خطر قرار دهند. تغییرات آب و هوایی همچنین بر منابع آب، منابع انرژی، کشاورزی، انقراض گیاهان و جانوران، بی‌ثباتی زیست‌بوم‌ها، بروز آتش‌سوزی‌ جنگل‌ها، افزایش قحطی و رشد قیمت مواد غذایی و سلامت انسان تأثیر دارد.

به‌گفته سازمان ملل ابعاد فزاینده گرمایش زمین احتمال تغییرات شدید، فراگیر و غیرقابل برگشت اقلیمی را افزایش داده است. سیستم‌های طبیعی و انسانی در تمام قاره‌ها و اقیانوس‌ها در دهه‌های اخیر تحت تأثیر تغییرات اقلیمی مختلف قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.