ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

هشدار ترامپ به «حکومت یاغی» - کره شمالی

سخنرانی رئیس جمهور آمریکا در پارلمان کره جنوبی نه تنها از ژرفای بحران شبه‌جزیره نکاست، بلکه به آن دامن زد. سفر ترامپ به منطقه حائل نظامی اما نیمه‌کاره ماند.

رئیس جمهور آمریکا در سخنانی که در پارلمان کره جنوبی ایراد کرد به کیم جونگ اون، رهبر کره شالی هشدار داد که دستیابی به سلاح هسته‌ای نه تنها حکومت او را مصون نمی‌کند، بلکه پیونگ‌یانگ را به خطر می‌اندازد.

چهارشنبه ۸ نوامبر، سئول: سخنرانی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پارلمان کره جنوبی

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا چهارشنبه ۸ نوامبر در سخنانی در پارلمان کره جنوبی گفت:

«ما را دست‌کم نگیرید. ما مرعوب شما نمی‌شویم. ما اجازه نخواهیم داد شهرهای آمریکا را به ویرانی تهدید کنید و ما اجازه نخواهیم داد بدترین خودکامگی در تاریخ در اینجا که ما برای ایجاد امنیت در آن جنگیده و جان‌ها داده‌ایم تکرار شود.»

رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی خود در پارلمان کره جنوبی از همه کشورهای جهان خواست حکومت پیونگ‌یانگ را منزوی کنند:

«جهان نمی‌تواند با حکومتی سرکش که تهدید به ویران‌گری اتمی می‌کند، مدارا کند. ما به دنبال جنگ نیستیم، اما از جنگ هم فرار نمی‌کنیم.»

ترامپ با اشاره به چین و روسیه گفت:

«نمی‌توانید از کره شمالی حمایت کنید، این کشور را بپذیرید و تأمین‌اش کنید.»

 ترامپ در بخش دیگری از سخنانش از حکومت کره شمالی به عنوان یک حکومت خودکامه یاد کرد که مخالفان را به زندان می‌اندازد، برخی از شهروندان را چنان در تنگنا قرار می‌دهد که مهاجرت و زندگی مانند بردگان در کشورهای دیگر را به اقامت در وطنشان ترجیح می‌دهند.

سخنان بی‌‌پروای رئیس جمهور آمریکا دور از انتظار بود. ترامپ سه‌شنبه ۷ نوامبر در سفر به ژاپن و دیدار و گفت‌وگو با شینزو آبه، نخست‌وزیر ژاپن گفته بود امکان از سرگیری مذاکرات با پیونگ‌یانگ اصولاً وجود دارد. او در پیامی در توئیتر نوشته بود:

«من آماده رفتن به کره جنوبی و برگزاری نشست با رئیس‌جمهور “مون”، مرد ارزشمند، هستم. همه چیز را حل خواهیم کرد.»

هم‌زمان با سخنرانی رئیس جمهور آمریکا در پارلمان کره جنوبی، سه هواپیمای راهبردی نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا در غرب اقیانوس آرام پرواز می‌کردند. چنین رزمایشی هم بی‌سابقه بود.

پیونگ یانگ اعلام کرده که تا زمانی که برد موشک‌های بالستیک‌اش با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای به سواحل آمریکا نرسد علاقه‌ای به مذاکره با ایالات متحده و متحدانش ندارد.

پیش از آنکه رئیس جمهور آمریکا در پارلمان کره جنوبی سخنرانی کند، قصد داشت از منطقه حائل نظامی با کره شمالی بازدید کند. اما به دلیل مه غلیظ، هلیکوپتر او موفق نشد بر زمین بنشیند. این احتمال وجود داشت که پیونگ‌یانگ دیدار ترامپ از منطقه حائل نظامی را به عنوان یک اقدام تحریک‌آمیز درک کند.

مقصد بعدی سفر ترامپ، چین است.

ترامپ قصد دارد از شی جین‌پینگ رئیس جمهور چین بخواهد از نفوذش بر کره شمالی استفاده کند و پیونگ‌یانگ را از انجام آزمایش‌های موشکی و هسته‌ای برحذر دارد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.