ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

رکود واحدهای صنعتی گلپایگان و تعویق ۱۰ ماه دستمزد کارگران دیار خودرو

صدها کارگر در گلپایگان در اثر رکود تولید در واحدهای صنعتی این منطقه ماه‌هاست دستمزد نگرفته‌اند و عده ای هم بدون دریافت دستمزد معوقه اخراج شده‌اند.

صدها کارگر در گلپایگان در اثر رکود تولید در واحدهای صنعتی این منطقه ماه‌هاست دستمزد نگرفته‌اند و برخی بدون دریافت مزد اخراج شده‌اند. تنها در کارخانه خودروسازی دیار، بزرگترین واحد تولید خودرو در این منطقه حدود یک سوم کارگران اخراج شده‌اند و کارگران باقیمانده ۱۰ ماه است دستمزد نگرفته‌اند.

عکس از آرشیو -تجمع کارگران دیارخودرو مقابل فرمانداری گلپایگان

۵۳ تن از کارگران کارخانه محور کاران کوشا اخراج شده‌اند و پرداخت دستمزد سایر کارگران این واحد صنعتی نیز به تعویق افتاده است.  ۷۰ کارگر کارخانه صنعت‌پژوهان و ۳۸ کارگر کارخانه ماهپویان موتور سه ماه دستمزد نگرفته‌اند و شرکت بلبرینگ محور هم دچار رکود شده است.

حسین فراست فرماندار گلپایگان با برشمردن کارخانه‌های مشکل‌دار گلپایگان رکود صنعتی را عامل وضعیت فعلی این کارخانه‌ها  اعلام کرد.

دیارخودرو  بزرگ‌ترین واحد صنعتی و تولید خودرو گلپایگان است. فرماندار گلپایگان در رابطه با این خودروسازی که در اساس یک کارخانه مونتاژ اتومبیل چینی است گفت ۴۰۰ تن پرسنل اولیه آن به ۲۶۳ تن کاهش یافته و ۱۰ ماه است حقوق آن‌ها نیز پرداخت نشده است.

حدود ۶۰ تن از کارگران دیارخودرو اسفند سال گذشته در حالی اخراج شدند که هر یک چند ماه دستمزد نگرفته بودند. کارگران اخراجی  پس از آن که بارها مقابل فرمانداری گلپایگان تجمع کردند، موفق شدند بخش اندکی از مطالبات خود را دریافت کنند.

مدیریت کارخانه به کارگران قول داده بود بخشی از مطالبات کارگران را در اردیبهشت و بخش دیگری را در خرداد سال جاری پرداخت کند. اما این وعده عملی نشد. کارگران مجددا  ۲۹ مرداد مقابل فرمانداری تجمع کردند.

 یکی از کارگران اخراجی طی این تجمع به خبرنگاران گفت هر یک از کارگران ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان از شرکت طلبکارند اما کسی پاسخگو نیست.

کارخانه دیار خودرو  سال ۱۳۹۰ اقدام به مشارکت ۴۰ درصدی با موسسه مالی کوثر نمود. گفته می‌شد این مشارکت به افزایش ظرفیت تولید و تنوع محصولات شرکت انجامیده است.

سال ۹۴ کارخانه با مشکل نقرینگی روبرو شد و کارگران که ۵ ماه دستمزد نگرفته‌بودند دست به اعتصاب زدند. این اعتصاب منجر به اخراج تعدادی از کارگران معترض انجامید. تعدادی از کارگران نیز بدلیل کاهش تولید به مرخصی فرستاده شدند.

سال ۹۵ تولیدات کارخانه بازهم کاهش یافت و به صفر رسید. دیارخودرو در آستانه ورشکستگی قرار گرفت. علی بختیار نماینده گلپایگان و خوانسار در مجلس درباره وضعیت کارخانه گفت: این کارخانه حدود ۱۰ سال است که به‌ صورت نیمه فعال و بعضاً غیرفعال بوده و هرازگاهی پکیج‌هایی از چین وارد می‌شده، شرکت آن را مونتاژ می‌کرده و می‌فروخته است.

بختیار خرداد سال جاری از واگذاری کارخانه به وزارت دفاع و ایجاد تغییراتی در مدیریت شرکت جهت پرداخت مطالبات کارگران و راه‌اندازی مجدد کارخانه خبر داده بود.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.