ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مانور دریایی آمریکا و ژاپن در نزدیکی شبه‌جزیره کره برگزار می‌شود

نیروهای دریایی آمریکا و ژاپن قرار است از روز یکشنبه ۱۲ نوامبر / ۲۱ آبان یک رزمایش دریایی را در نزدیکی شبه‌جزیره کره آغاز کنند.

نیروهای دریایی آمریکا و ژاپن قرار است از روز یکشنبه ۱۲ نوامبر / ۲۱ آبان یک رزمایش دریایی را در نزدیکی شبه‌جزیره کره آغاز کنند.

ناو هواپیمابر آمریکایی «رونالد ریگان» ـ عکس از آرشیو

به‌گزارش رویترز، نیروی دفاع دریایی ژاپن جمعه ۱۰ نوامبر / ۱۹ آبان ضمن اعلام این خبر گفت که ناو حامل بالگرد ژاپن به نام «آیس» و دو کشتی همراه با نام‌های «اینازوما» و «میکینامی»، و همچنین سه ناو هواپیمابر آمریکایی در این رزمایش شرکت دارند.

این مانور دریایی در آب‌های دریای ژاپن و دریای چین شرقی انجام خواهد شد.

دریای چین شرقی، بخشی از آب‌های غربی اقیانوس آرام است و در بین کشورهای چین در غرب، تایوان در جنوب و جزایر ریوکو و کیوشو در شرق واقع شده است. دریای ژاپن یا دریای شرق نیز در بخش غربی اقیانوس آرام قرار دارد و از سوی شرق به جزایر ژاپنی هوکایدو، هونشو و کیوشو و جزیره روسی ساخالین و از سوی غرب به شبه‌جزیره کره و خاک روسیه محدود می‌شود.

سه ناو هواپیمابر آمریکایی «رونالد ریگان»، «نیمیتز» و «تئودور روزولت» نام دارند.

این نخستین بار در ۱۰ سال اخیر است که سه ناو هواپیمابر آمریکایی در کنار هم در یک مانور نظامی شرکت می‌کنند.

این رزمایش در شرایطی برگزار می‌شود که تنش بر منطقه شبه‌جزیره کره حاکم است. از یک سو کره شمالی با آزمایش‌های هسته‌ای و موشکی خود اوضاع را متشنج کرده و از سوی دیگر آمریکا و متحدانش با برگزاری مانورهای مختلف نظامی بر این تنش می‌افزایند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.