ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مهدی خزعلی مجدداً بازداشت شد

مهدی خزعلی، پزشک و فعال

مهدی خزعلی، پزشک و فعال سیاسی منتقد جمهوری اسلامی مجدداً بازداشت شده است. روابط عمومی دادستانی تهران می‌گوید مرخصی او به پایان رسیده اما خودش را به زندان معرفی نکرده بود.

مهدی خزعلی مجدداً بازداشت شد

روابط عمومی دادستانی سه‌شنبه ۲۳ آبان اعلام کرد که مهدی خزعلی مجدداً بازداشت شده است:

«خزغلی با تعهد برگشت به زندان. به مرخصی رفته بود اما پس از پایان مهلت مرخصی از بازگشت به زندان خودداری کرد که توسط مأمورین پلیس مجدداً برای تحمل حبس به زندان معرفی شد.»

مصطفی ترک همدانی، وکیل مدافع مهدی خزعلی ۶ مهر سال جاری گفته بود که موکلش از زندان اوین آزاد شده.

مهدی خزعلی ۲۲ مرداد سال جاری بازداشت شد. او اعلام کرده بود که از لحظه بازداشت اعتصاب غذای خشک می‌کند.

عباس جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران در ۲۰ شهریور سال‌ جاری اعتصاب غذای خزعلی را تکذیب کرد و گفت: «برخلاف ادعاهای برخی کانال‌ها و شبکه‌های معاند، روز عید غدیر همسر و فرزند مهدی خزعلی با وی ملاقات کرده و ضمن اطلاع از وضعیت زندانی، محل مناسب نگهداری او را مشاهده کردند.»

مهدی خزعلی پیش از این در دوران ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد چند بار بازداشت شده بود. دستگیری ماقبل آخر او در ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ بود که در آن بازداشت نیز اعتصاب غذای خشک کرد و در روز ششم همراه با سکته قلبی و غلظت خون شدید راهی بیمارستان شد.

مهدی خزعلی از کاندیداهای رد صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ است. او در زمان ثبت نام گفته بود: «آمده‌ام تا از شورای نگهبان سلب صلاحیت کنم.»

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • صمد

    از رنج کشیدن هیچ انسانی شاد نمی شوم ولی ایشان را انسانی می دانم که از بستری فاسد برآمده و سالهای سال از امتیازات ویژه برخوردار بوده و اینک واقعا معلوم نیست به چه دلیلی بر جناحی از حاکمیت شوریده. بقول خودش از گروه الیت حساب می شود و نکبت کشوری که الیتش مشتی ملا و ملازاده حریص و قاسد باشند. ایران با یا بدون چنین چهره ای خیلی جای متفاوتی نخواهد بود ولی بی آخوند و ملازاده قطعا به بهشت نزدیک تر است.

  • neda

    موسسه "فریدم هاوس" که در زمینه آزادی‌ها و حقوق بشر فعالیت می‌کند در آخرین گزارش دوره‌ای خود اعلام کرد که ایران کماکان در قعر فهرست کشورهای جهان از نظر آزادی‌ اینترنت قرار دارد و در میان 100 کشور، در رتبه 85 ایستاده است. سپاه پاسداران و نیروهای تندرو بخش اعظم شرکت‌های فعال در زمینه فن‌آوری اطلاعات، ارتباطات و اینترنت را در اختیار گرفته و نظام مراقبتی شدیدی بر رسانه‌ها، شبکه‌های اجتماعی و پایگاه‌های اینترنتی وضع کرده‌اند. نظارت بر اینترنت در اواخر دوران ریاست محمد خاتمی در سال 2005 آغاز شد ولی پس از انتخابات جنجال‌برانگیز 2009 این موضوع شدت یافت و هنوز برخی سایت‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی به دلیل شیوه پوشش رویدادهای سیاسی مانند تبلیغات انتخاباتی و فساد حکومتی تحت نظارت شدید قرار دارند. آمار دقیقی از تعداد سایت‌های فیلتر شده در ایران، در دست نیست ولی در دسامبر 2016 محمد جعفر منتظری یکی از اعضای کمیته فیلترینگ ایران اعلام کرد که این کمیته 14 هزار وبسایت را فیلتر کرده است. در سال 2012 اعلام شده بود 27 درصد مجموع فضای اینترنت در ایران فیلتر است. در سال 2013 نیز بیش از نیمی از 500 سایت پربیننده جهان در ایران فیلتر بوده‌اند.