ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

قیمت نان در ایران ۳۵ درصد افزایش یافت

دبیر ستاد تنظیم بازار اعلام کرده که نان از یکم آذر ۹۶ باز هم گران‌تر می‌شود. سهم نان در سبد خانوارهای کم‌درآمد شهری و روستایی بیش از ۸۰ درصد است.

محسن بهرامی ارض‌اقدس دبیر ستاد تنظیم بازار اعلام کرده که قیمت نان طبق برنامه‌ از چهارشنبه یکم آذر ۹۶ افزایش می‌یابد. این مقام مسئول می‌گوید در سبد خانوارهای ایرانی سهم نان در مقایسه با کالاهای دیگر اندک است.

یک نانوایی در تهران (عکس: آرشیو)

محسن بهرامی ارض‌اقدس با اعلام افزایش قیمت نان از یکم آذر سال جاری به خبرگزاری‌های داخلی گفته است:

 «قیمت آرد برای نانوایی‌های سنتی همان ۶۶۰ تومان سابق و برای نانوایی‌های صنعتی ۹۰۰ تومان است و افزایش قیمت نان تاثیری در قیمت آرد نخواهد داشت. یکسان‌سازی نرخ آرد در مرحله بعد با تصویب طرح جامع آرد و نان اجرا می‌شود که اکنون در دست بررسی است و نیازمند تصویب و تصمیم دولت دارد.»

هفته گذشته ستاد تنظیم بازار از افزایش قیمت نان خبر داده بود.

اتحادیه نانوایان ایران چندی پیش در نامه‌ای به ستاد تنظیم بازار خواستار افزایش قیمت نان شده بود. همزمان با این درخواست، خسرو تاج قائم مقام پیشین وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران گفته بود که دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت نان در سال ۱۳۹۶ ندارد.

برخلاف گفته این مقام دولتی ستاد تنظیم بازار قیمت انواع نان را ۱۵ درصد افزایش داد. اکنون قیمت نان از یکم آذر سال جاری ۳۵ درصد افزایش می‌یابد.

دبیر ستاد تنظیم بازار به خبرگزاری‌های داخلی گفته است که نان در سبد خانوارهای ایرانی در مقایسه با گوشت ناچیز است:

« ۲. ۳ درصد از هزینه سبد خانوار در کشور نان است در حالی که سهم گوشت در سبد خانوار ۲۳ درصد است.»

او همچنین از اعلام نرخ جدید نان خودداری کرده و به یادآوری این نکته بسنده کرده که قیمت‌های کنونی مربوط به سه سال قبل است.

بر اساس آمار‌ها مصرف سرانه نان در نقاط مختلف ایران بین ۱۳۵ تا ۵۰۰ گرم در روز وحدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم در سال است. طبقات کم درآمد شهری و روستایی بیش از ۸۰ درصد از غذای مورد نیاز خود را از طریق نان تأمین می‌کنند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.