ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

افزایش کشت تریاک در افغانستان

<p>وزير مبارزه با مواد مخدر افغانستان اعلام کرد که کشت ترياک در اين کشور با وجود مبارزه گسترده با مواد مخدر،&zwnj; بيش از هفت درصد افزايش يافته است.</p> <!--break--> <p>ضرار احمد مقبل عثمانی، وزير مبارزه با مواد مخدر افغانستان امروز سه&zwnj;شنبه ۱۹ مهر، در يک نشست خبری در کابل گفت که افزايش تقاضا و بالا رفتن قيمت ترياک در جهان،&zwnj; از دلايل عمده افزايش کشت ترياک در افغانستان بوده است.</p> <p>به گفته وی در سال جاری بيش از ۳۸۰۰ هکتار زمين زير کشت ترياک از سوی نيروهای امنيتی افغانستان در ۱۸ ولايت اين کشور از بين برده شد اما با وجود اين، افزايش قيمت ترياک سبب تشويق کشاورزان به توسعه کشت ترياک شده است.</p> <p>وزير مبارزه با مواد مخدر افغانستان افزود که سطح زير کشت ترياک از ۱۲۳ هزار هکتار در سال ۱۳۸۹ به ۱۳۱ هزار هکتار در سال جاری افزايش يافته است.</p> <blockquote> <p>برآورد سازمان ملل نشان می&zwnj;دهد که سود سالانه کشت ترياک در افغانستان در حدود ۶۸ ميليارد دلار است که ۹۷ درصد آن به مافيای مواد مخدر می&zwnj;رسد و سهم کشاورزان افغانستان از اين درآمد هنگفت فقط سه درصد است</p> </blockquote> <p>استفان دميستورا، نماينده ويژه سازمان ملل در افغانستان نيز در سخنانی در اين نشست خبری، خواستار همکاری بيشتر کشورهای جهان در زمينه مبارزه با مواد مخدر در افغانستان شد.</p> <p>وی گفت که بررسی&zwnj;ها نشان می&zwnj;دهند که قيمت مواد مخدر در جهان بيش از ۱۰۰ درصد افزايش يافته است.</p> <p>نماينده ويژه سازمان ملل در افغانستان با ابراز نگرانی نسبت به تأثيرات منفی کشت و قاچاق مواد مخدر در افغانستان خاطرنشان کرد که از سود ناشی از ترياک در ناامن کردن و تقويت شورشيان در افغانستان استفاده می&zwnj;شود.</p> <p>برآورد سازمان ملل نشان می&zwnj;دهد که سود سالانه کشت ترياک در افغانستان در حدود ۶۸ ميليارد دلار است که ۹۷ درصد آن به مافيای مواد مخدر می&zwnj;رسد و سهم کشاورزان افغانستان از اين درآمد هنگفت فقط سه درصد است.</p> <p>سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۰ توليد ترياک افغانستان را که از آن برای توليد شماری ديگر از مواد مخدر از جمله هروئين و مرفين استفاده می&zwnj;شود، حدود ۳۶۰۰ تن اعلام کرده بود که کمترين ميزان توليد ترياک در ساليان اخير بوده است.</p> <p>اما بررسی&zwnj;های تازه اداره مبارزه با جرايم و مواد مخدر سازمان ملل نشان می&zwnj;دهد که توليد ترياک در افغانستان بار ديگر افزايش يافته است و اين کشور در سال جاری حدود ۹۰ درصد ترياک جهان را توليد کرده است.<br /> &nbsp;</p>

وزير مبارزه با مواد مخدر افغانستان اعلام کرد که کشت ترياک در اين کشور با وجود مبارزه گسترده با مواد مخدر،‌ بيش از هفت درصد افزايش يافته است.

ضرار احمد مقبل عثمانی، وزير مبارزه با مواد مخدر افغانستان امروز سه‌شنبه ۱۹ مهر، در يک نشست خبری در کابل گفت که افزايش تقاضا و بالا رفتن قيمت ترياک در جهان،‌ از دلايل عمده افزايش کشت ترياک در افغانستان بوده است.

به گفته وی در سال جاری بيش از ۳۸۰۰ هکتار زمين زير کشت ترياک از سوی نيروهای امنيتی افغانستان در ۱۸ ولايت اين کشور از بين برده شد اما با وجود اين، افزايش قيمت ترياک سبب تشويق کشاورزان به توسعه کشت ترياک شده است.

وزير مبارزه با مواد مخدر افغانستان افزود که سطح زير کشت ترياک از ۱۲۳ هزار هکتار در سال ۱۳۸۹ به ۱۳۱ هزار هکتار در سال جاری افزايش يافته است.

برآورد سازمان ملل نشان می‌دهد که سود سالانه کشت ترياک در افغانستان در حدود ۶۸ ميليارد دلار است که ۹۷ درصد آن به مافيای مواد مخدر می‌رسد و سهم کشاورزان افغانستان از اين درآمد هنگفت فقط سه درصد است

استفان دميستورا، نماينده ويژه سازمان ملل در افغانستان نيز در سخنانی در اين نشست خبری، خواستار همکاری بيشتر کشورهای جهان در زمينه مبارزه با مواد مخدر در افغانستان شد.

وی گفت که بررسی‌ها نشان می‌دهند که قيمت مواد مخدر در جهان بيش از ۱۰۰ درصد افزايش يافته است.

نماينده ويژه سازمان ملل در افغانستان با ابراز نگرانی نسبت به تأثيرات منفی کشت و قاچاق مواد مخدر در افغانستان خاطرنشان کرد که از سود ناشی از ترياک در ناامن کردن و تقويت شورشيان در افغانستان استفاده می‌شود.

برآورد سازمان ملل نشان می‌دهد که سود سالانه کشت ترياک در افغانستان در حدود ۶۸ ميليارد دلار است که ۹۷ درصد آن به مافيای مواد مخدر می‌رسد و سهم کشاورزان افغانستان از اين درآمد هنگفت فقط سه درصد است.

سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۰ توليد ترياک افغانستان را که از آن برای توليد شماری ديگر از مواد مخدر از جمله هروئين و مرفين استفاده می‌شود، حدود ۳۶۰۰ تن اعلام کرده بود که کمترين ميزان توليد ترياک در ساليان اخير بوده است.

اما بررسی‌های تازه اداره مبارزه با جرايم و مواد مخدر سازمان ملل نشان می‌دهد که توليد ترياک در افغانستان بار ديگر افزايش يافته است و اين کشور در سال جاری حدود ۹۰ درصد ترياک جهان را توليد کرده است.
 

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.