ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ درباره بحران شبه‌جزیره کره

مسکو معتقد است که سیاست آمریکا در بحران کره شمالی «لحن» تازه‌ای به خود گرفته و به سمت گفت‌وگوی سازنده برای حل بحران پیش می‌رود.

کاخ سفید اعلام کرد که ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ در یک تماس تلفنی درباره برنامه هسته‌ای کره شمالی با هم گفت‌وگو کردند. این تماس از سوی واشنگتن انجام شد.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه و دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا

به‌گزارش خبرگزاری فرانسه، کاخ سفید در بیانیه‌ای گفته است که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا این تماس تلفنی را پنج‌شنبه شب ۱۴ دسامبر / ۲۳ آذر گرفته تا از ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه «برای به‌رسمیت شناختن عملکرد اقتصادی قوی آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی سالانه خود» تشکر کند.

در این بیانیه افزوده شده که «دو رئیس‌جمهور همچنین درباره فعالیت مشترک به‌منظور حل وضعیت خطرناک در کره شمالی صحبت کردند.»

پوتین چند ساعت پیش از آن، در جریان کنفرانس مطبوعاتی سالانه خود از «آگاهی» ایالات متحده در مورد بحران شبه‌جزیره کره استقبال کرد.

روز سه‌شنبه ۱۲ دسامبر / ۲۱ آذر رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا در نشست شورای آتلانتیک در واشنگتن اعلام کرد که آمریکا حاضر است به‌شکل مستقیم و بدون قید و شرط با کره شمالی وارد مذاکره شود.

پوتین در کنفرانس مطبوعاتی خود ضمن فراخواندن طرف‌های مناقشه شبه‌جزیره کره به این‌که «اوضاع را بدتر نکنند»، گفت: «این نشانه بسیار خوبی است که در بین مقامات آمریکایی پیشرفت‌هایی در جهت آگاهی از واقعیت دیده می‌شود.»

این در حالی است که به‌فاصله یک روز پس از اظهارات تیلرسون، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا موضع او را رد کرد و گفت مذاکره با کره شمالی در صورت «تغییر رفتار اساسی» رژیم این کشور انجام‌پذیر است.

رئیس جمهوری روسیه همچنین خواستار رفتار «محتاطانه» در مدیریت این بحران شد و همزمان یادآور شد که مسکو «کره شمالی را به‌عنوان یک قدرت هسته‌ای به‌رسمیت نمی‌شناسد.»

دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین روز چهارشنبه ۱۳ دسامبر / ۲۲ آذر تغییر لحن آمریکا در مورد کره شمالی را «سازنده» خواند و آن را در جهت سیاست مسکو مبنی بر پیشبرد گفت‌وگو دانست.

روسیه همچون چین از گفت‌وگو با کره شمالی بر اساس نقشه راهی که توسط دو قدرت تعیین شده حمایت می‌کند.

پوتین در کنفرانس مطبوعاتی سالانه خود به آمریکا هشدار داده بود که حمله نظامی به کره شمالی پیامدهای «فاجعه‌باری» می‌تواند در بر داشته باشد. او در این کنفرانس نیز خواهان همکاری دو کشور در حل بحران شبه‌جزیره کره شده بود.

تنش در شبه‌جزیره کره در ماه‌های اخیر افزایش یافته است. کره شمالی ۲۹ نوامبر / ۸ آذر موشک بالستیک تازه‌ای به نام «هواسانگ ۱۵» را آزمایش کرد که به‌گفته پیونگ‌یانگ با آن می‌تواند سراسر خاک آمریکا را هدف قرار دهد. این آزمایش موشکی بار دیگر نگرانی کشورهای منطقه و جامعه جهانی را برانگیخت.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.