ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سه روزنامه‌نگار و يک فعال سياسی در ايران آزاد شدند

<p>مهدی افشار نيک، علی اکرمی و محمد حیدری سه روزنامه&zwnj;نگار که مدتی پيش در ايران بازداشت شده بودند، روز شنبه هفتم آبان ۱۳۹۰ آزاد شدند.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش تارنمای &quot;ميزان خبر&quot; وابسته به نهضت آزادی ايران، محسن (فخرالدين) حکيمی، عضو شاخه جوانان نهضت آزادی ايران نيز روز گذشته آزاد شده است.</p> <p>اين فعالان سياسی و روزنامه&zwnj;نگاران با سپردن وثيقه و کفالت آزاد شده&zwnj;اند.</p> <p>علی اکرمی پيش از اين در سال ۱۳۸۲به همراه برخی از اعضای نهضت آزادی ايران بازداشت و نزديک به يک ماه را در زندان گذرانده بود.</p> <p>مهدی افشارنيک که با روزنامه اعتماد همکاری می&zwnj;کرد از اعضای ستاد انتخاباتی مهدی کروبی، نامزد اصلاح&zwnj;طلبان در دهمين دوره انتخابات رياست جمهوری که هم&zwnj;اکنون در بازداشت خانگی به&zwnj;سر می&zwnj;برد؛ بوده است.</p> <blockquote> <p>&nbsp;وزارت اطلاعات ايران در اطلاعيه&zwnj;ای علت بازداشت روزنامه&zwnj;نگاراند را &quot;همکاری&quot; آن&zwnj;ها با تلويزيون بی&zwnj;بی&zwnj;سی فارسی اعلام کرد اما بی&zwnj;بی&zwnj;سی اعلام کرد در ايران همکار ندارد</p> </blockquote> <p>محمد حيدری از روزنامه&zwnj;نگاران باسابقه، فعال ملی&zwnj;مذهبی و همکار بنياد علی شريعتی است که در روزنامه&zwnj;های اصلاح&zwnj;طلبان از جمله خرداد، فتح، ياس نو، وقايع اتفاقيه، نوروز و شرق می&zwnj;نوشت.</p> <p>محسن حکيمی از کنشگران مدنی و جوانان فعال نهضت آزادی ايران است که در رويدادهای دهمين دوره انتخابات رياست جمهوری در سال ۱۳۸۸ نيز بازداشت شد.</p> <p>اين روزنامه&zwnj;نگاران و فعالان سياسی ۱۳ مهر امسال بازداشت شده بودند. وزارت اطلاعات ايران در اطلاعيه&zwnj;ای علت بازداشت اين افراد را &quot;همکاری&quot; آن&zwnj;ها با تلويزيون بی&zwnj;بی&zwnj;سی فارسی اعلام کرد. اما بی&zwnj;بی&zwnj;سی اعلام کرد در ايران همکار ندارد.</p> <p>اميرعلی علامه&zwnj;زاده، روزنامه&zwnj;نگار نيز مهر ماه بازداشت شد. خانواده علامه&zwnj;زاده درباره وضعيت وی ابراز نگرانی کرده&zwnj;اند. </p> <p>در شيراز نيز فرزاد صدری، سردبير خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) در منطقه فارس، هخامنش يونسی، عکاس ايسنا و سعيد نظری و علی نظام&zwnj;الملکی دو خبرنگار ايسنا در فارس مهرماه سال جاری بازداشت شدند. هخامنش يونسی ۲۴ مهر آزاد شد.</p> <p>حميد موذنی، روزنامه&zwnj;نگار و نويسنده بوشهری از ديگر بازداشت&zwnj;شدگان هفته&zwnj;های اخير است.</p> <p>موج تازه بازداشت روزنامه&zwnj;نگاران در ايران پس از پخش مستند &quot;خط و نشان رهبر&quot; از تلويزيون بی&zwnj;بی&zwnj;سی فارسی آغاز شد. اين مستند درباره زندگی شخصی و سياسی آيت&zwnj;الله علی خامنه&zwnj;ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران است.</p> <p>سازمان گزارشگران بدون مرز در اطلاعيه&zwnj;ای که چند ماه پيش منتشر شد، اعلام کرد پس از انتخابات رياست&zwnj;جمهوری ايران در سال ۱۳۸۸ &quot;بيش از ٢٠٠ روزنامه&zwnj;نگار و وب&zwnj;نگار در ايران بازداشت و زندانی شدند.&quot; گزارشگران بدون مرز، ايران را &quot;بزرگ&zwnj;ترين&quot; زندان روزنامه&zwnj;نگاران در خاورميانه می&zwnj;داند.</p> <p>&nbsp;</p>

مهدی افشار نيک، علی اکرمی و محمد حیدری سه روزنامه‌نگار که مدتی پيش در ايران بازداشت شده بودند، روز شنبه هفتم آبان ۱۳۹۰ آزاد شدند.

به گزارش تارنمای "ميزان خبر" وابسته به نهضت آزادی ايران، محسن (فخرالدين) حکيمی، عضو شاخه جوانان نهضت آزادی ايران نيز روز گذشته آزاد شده است.

اين فعالان سياسی و روزنامه‌نگاران با سپردن وثيقه و کفالت آزاد شده‌اند.

علی اکرمی پيش از اين در سال ۱۳۸۲به همراه برخی از اعضای نهضت آزادی ايران بازداشت و نزديک به يک ماه را در زندان گذرانده بود.

مهدی افشارنيک که با روزنامه اعتماد همکاری می‌کرد از اعضای ستاد انتخاباتی مهدی کروبی، نامزد اصلاح‌طلبان در دهمين دوره انتخابات رياست جمهوری که هم‌اکنون در بازداشت خانگی به‌سر می‌برد؛ بوده است.

 وزارت اطلاعات ايران در اطلاعيه‌ای علت بازداشت روزنامه‌نگاراند را "همکاری" آن‌ها با تلويزيون بی‌بی‌سی فارسی اعلام کرد اما بی‌بی‌سی اعلام کرد در ايران همکار ندارد

محمد حيدری از روزنامه‌نگاران باسابقه، فعال ملی‌مذهبی و همکار بنياد علی شريعتی است که در روزنامه‌های اصلاح‌طلبان از جمله خرداد، فتح، ياس نو، وقايع اتفاقيه، نوروز و شرق می‌نوشت.

محسن حکيمی از کنشگران مدنی و جوانان فعال نهضت آزادی ايران است که در رويدادهای دهمين دوره انتخابات رياست جمهوری در سال ۱۳۸۸ نيز بازداشت شد.

اين روزنامه‌نگاران و فعالان سياسی ۱۳ مهر امسال بازداشت شده بودند. وزارت اطلاعات ايران در اطلاعيه‌ای علت بازداشت اين افراد را "همکاری" آن‌ها با تلويزيون بی‌بی‌سی فارسی اعلام کرد. اما بی‌بی‌سی اعلام کرد در ايران همکار ندارد.

اميرعلی علامه‌زاده، روزنامه‌نگار نيز مهر ماه بازداشت شد. خانواده علامه‌زاده درباره وضعيت وی ابراز نگرانی کرده‌اند.

در شيراز نيز فرزاد صدری، سردبير خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) در منطقه فارس، هخامنش يونسی، عکاس ايسنا و سعيد نظری و علی نظام‌الملکی دو خبرنگار ايسنا در فارس مهرماه سال جاری بازداشت شدند. هخامنش يونسی ۲۴ مهر آزاد شد.

حميد موذنی، روزنامه‌نگار و نويسنده بوشهری از ديگر بازداشت‌شدگان هفته‌های اخير است.

موج تازه بازداشت روزنامه‌نگاران در ايران پس از پخش مستند "خط و نشان رهبر" از تلويزيون بی‌بی‌سی فارسی آغاز شد. اين مستند درباره زندگی شخصی و سياسی آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران است.

سازمان گزارشگران بدون مرز در اطلاعيه‌ای که چند ماه پيش منتشر شد، اعلام کرد پس از انتخابات رياست‌جمهوری ايران در سال ۱۳۸۸ "بيش از ٢٠٠ روزنامه‌نگار و وب‌نگار در ايران بازداشت و زندانی شدند." گزارشگران بدون مرز، ايران را "بزرگ‌ترين" زندان روزنامه‌نگاران در خاورميانه می‌داند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.