ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بازداشت ۵۴ استاد و کارمند سابق دانشگاه در ترکیه

با گذشت نزدیک به یک سال و نیم از کودتای نافرجام ترکیه بازداشت دانشگاهیان و فرهنگیان این کشور همچنان ادامه دارد. آن‌ها همچنان متهم به‌همکاری با جنبش گولن می‌شوند.

پلیس ترکیه ۵۴ تن از کارکنان و استادان سابق یک دانشگاه را که پس از کودتای ژوئیه ۲۰۱۶ بسته شده بود بازداشت کرد.

پس از کودتای نافرجام ترکیه ۵۰ هزار نفر در این کشور بازداشت شده‌اند ـ عکس از آرشیو

خبرگزاری آناتولی ترکیه روز چهارشنبه ۲۷ دسامبر / ۶ دی ضمن اعلام این خبر افزوده است که در مجموع ۱۷۱ حکم بازداشت برای استادان و کارکنان اداری دانشگاه فاتح در استانبول صادر شده است. فعالیت این دانشگاه توسط حکم ریاست جمهوری ترکیه ممنوع شده است.

این افراد متهم شده‌اند که از سامانه پیام‌رسانی ByLock استفاده کرده‌اند که به‌گفته دولت ترکیه توسط طرفداران فتح‌الله گولن، واعظ مذهبی ساکن آمریکا استفاده می‌شود. دولت ترکیه فتح‌الله گولن را مسئول اصلی کودتای سال گذشته در این کشور می‌داند اما او این اتهام را رد می‌کند.

پیش از این، دانشگاهیان و افراد دیگری در ترکیه نیز به اتهام استفاده از سامانه پیام‌رسانی ByLock دستگیر شده‌اند. در ماه ژوئیه (تیر) گذشته ۶۴ نفر از دانشگاهیان دانشگاه مدنیت، و در ماه مه سال جاری (اردیبهشت) ده‌ها نفر از فعالان بورس ترکیه با همین اتهام بازداشت شده بودند.

به‌رغم گذشت بیش از یک سال از کودتای نافرجام ترکیه بازداشت‌های روزمره در این کشور، از جمله بازداشت دانشگاهیان و آموزگاران، همچنان ادامه دارد. به تازگی دستگاه قضایی ترکیه در ماه نوامبر (آبان) حکم بازداشت ۱۰۷ تن از معلمان این کشور را به اتهام ارتباط با جنبش فتح‌الله گولن صادر کرد و در همین ماه پلیس ترکیه  ۴۲ نفر از کارمندان دانشگاه مرمره استانبول را بازداشت کرد.

پس از کودتای نافرجام ترکیه ۵۰ هزار نفر در این کشور بازداشت و ۱۵۰ هزار نفر از استادان دانشگاه، قاضی‌ها، وکلا، نظامیان و دیگر کارمندان خدمات عمومی از کار خود برکنار شده‌اند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.