ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

طرح ۷ ساله: از هر مسجد دو یا سه بسیجی به مدارس فرستاده می‌شوند

رئیس سازمان بسیج طرح تازه‌ای را معرفی کرد که قرار است از سال تحصیلی آینده یک میلیون دانش‌آموز را تحت پوشش قرار دهد. این طرح در راستای اسلامی کردن نظام آموزشی، نقش مساجد در مدارس ایران را بیشتر می‌کند.

رئیس سازمان بسیج طرح تازه‌ای را معرفی کرد که قرار است از سال تحصیلی آینده یک میلیون دانش‌آموز را تحت پوشش قرار دهد. این طرح در راستای اسلامی کردن نظام آموزشی، نقش مساجد در مدارس ایران را بیشتر می‌کند.

بسیج دانش‌آموزی ـ عکس از آرشیو

سرتیپ پاسدار غلامحسین غیب‌پرور، رئیس سازمان بسیج پنج‌شنبه ۲۱ دی جزئیاتی از این طرح را ارائه داد. به‌گفته او این «طرح تربیتی» به نام «شهید بهنام محمدی»، نوجوان ۱۳ ساله‌ای که در جنگ ایران و عراق کشته شد نام‌گذاری شده و مدت آن هفت سال خواهد بود.

این طرح، از سال تحصیلی آینده با پوشش یک میلیون دانش‌آموز آغاز خواهد شد و بر اساس آن «از هر مسجد دو یا سه بسیجی به کمک اولیا و کادر آموزشی مدارس می‌روند تا آنان را در کارهای تربیتی یاری رسانند.»

غیب‌پرور این طرح را «مهم‌ترین طرح بسیج در سال آینده» خواند و گفت: «اگر بخواهیم حیات مطمئنی را برای انقلاب اسلامی ترسیم کنیم نقش‌آفرینی مسجد و مساجد مورد نیاز است.»

به‌گفته او «هر یک از جوانان باید حداقل به یک مسجد وابسته باشند» و «مدارس قبل از آموزش باید کانون تربیت باشند».

اسلامی کردن هر چه بیشتر نظام آموزشی ایران همواره یکی از اهداف رهبران جمهوری اسلامی بوده است. علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی نیز بارها از این هدف و تغییر مواد آموزشی به سود تعلیمات دینی سخن گفته است. مخالفت او با سند تحول آموزشی ۲۰۳۰ یونسکو نیز بر همین مبنا بود. یکی از اصلی‌ترین انتقادهای مقامات جمهوری اسلامی به این سند «غیر اسلامی» شدن آموزش در ایران، در صورت اجرای آن است. ورود تفکرات غیر دینی (سکولار) و همچنین آموزه‌های انسان‌گرایانه غربی، در برابر آموزه‌های «خدا محور» اسلامی از جمله نگرانی‌های آن‌هاست.

علیرضا کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش نیز دوشنبه ۱۸ دی از تغییر نام وزارت آموزش و پرورش به «وزارت تربیت رسمی و عمومی»، با استفاده از نهادهای ایدئولوژیک مانند بسیج دانشجویی و اتحادیه انجمن‌های اسلامی خبر داد. او فردای آن روز این خبر را تکذیب کرد و گفت: «هرگز بحث تغییر نام وزارت آموزش و پرورش را مطرح نکرده ام و چنین چیزی نیست.»

مسئولان جمهوری اسلامی در حالی بر اسلامی کردن محیط‌های آموزشی تأکید می‌کنند که به‌گفته خودشان در اعتراضات سراسری اخیر در ایران بیشتر افراد دستگیرشده جوانان بین ۱۶ تا ۳۰ ساله بوده‌اند.

اعتراضات سراسری در شهرهای ایران پنج‌شنبه ۷ دی آغاز شد و چند روز ادامه داشت. بر اساس آمار رسمی جمهوری اسلامی و نمایندگان مجلس، شمار کشته‌شدگان در این اعتراضات به دست‌کم ۲۷ نفر رسیده‌ و ۳۷۰۰ نفر بازداشت شده‌اند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کارو

    لطفاً این غلط املایی را تصحیح کنید: «حیاط مطمئن» نه، «حیات مطمئن»! --------------------------------------------------- با تشکر اصلاح شد زمانه

  • پدرام

    همانطور که تجربه چهار دهه گذشته ثابت کرده اینکونه طرح ها فلقط آب در هاون کوبیدن است و فقط پول ملت را که در قالب بودجه به طرح ها اختصاص می یابد هدر میدهد البته در این وسط افراد زیادی به بخور بخور مشغول شده و از سفره افتاده کمال منفعت را برده و برای خود اوضاع اقتصادی خوبی فراهم میاورند و از نظر آنها باید همیشه طرح هائی اینچنینی موجود باشد اما مخلص کلام اینکه هرچقدر برادران ارزشی از مساجد و بسیج به کار تربیت دینی دانش آموزان مشغول شوند باز هم چون کودکان و نوجوانان در محیط های خانگی و خانوادگی در جهت معکوس تربیت میشوند نتیجه آن نوجوانان و جوانان حال حاضر میشود که اکثرا خواهان و مشتاق زندکی در محیطی غیر دینی و مذهبی هستند و اکثر پدر و مادرها هم نه تنها از زندکی بر مبنای فرهنگ باب میل حکومت بدور هستند بلکه به تربیت فرزندانشان در جهت خلاف خواست فرهنگ حاکمیت بعنوان ایزاری برای مخالفت و مبارزه و خالی کردن عقده های فروخورده ی سالیان درازی از عمر خود را که در محیطی برخلاف میل و خواسته خود سپری و بقولی تلف نموده اند نگاه میکنند.