ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آمریکا نیمی از کمک‌های مالی به آوارگان فلسطینی را قطع کرد

دولت آمریکا در واکنش به سخنرانی محمود عباس، ۶۵ میلیون دلار از بودجه سازمان ملل برای کمک به آوارگان فلسطینی را بلوکه کرد. دبیرکل سازمان ملل نسبت به پیامدهای این اقدام هشدار داد.

دولت آمریکا بیش از نیمی از کمک‌های مالی‌اش به آژانس سازمان ملل برای کمک به آوارگان فلسطینی (آنروا) را قطع کرد. دبیرکل سازمان ملل نسبت به پیامدهای این اقدام هشدار داده.

وظایف آنروا: غذا، آموزش، اشتغال برای آوارگان فلسطینی

وزارت خارجه آمریکا شامگاه گذشته اعلام کرد که از ۱۲۵ میلیون دلاری که دولت آمریکا به کمک به آوارگان فلسطینی اختصاص داده، فقط ۶۰ میلیون دلار را می‌پردازد و باقی این مبلغ را نزد خود نگه می‌دارد.

وزارت خارجه آمریکا در نامه‌ای به آژانس سازمان ملل برای کمک به آوارگان فلسطینی اطلاع داده که پرداخت ۶۵ میلون دلار دیگر بستگی دارد به تغییراتی که در این سازمان می‌بایست اتفاق بیفتد.

هدر ناوئرت، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفته است:

«تصمیم آمریکا درباره بلوکه کردن نیمی از کمک‌های آنروا با هدف مجازات هیچ کسی نیست بلکه به تمایل آمریکا برای انجام اصلاحات در این آژانس بازمی‌گردد.»

از ۷۰ سال پیش تاکنون زندگی بیش از پنج میلیون آواره فلسطینی در مناطق اشغالی، اردن، لبنان و سوریه به کمک‌های سازمان آنروا وابسته است.

آژانس سازمان ملل در این کشورها دسترسی آوارگان فلسطینی به غذا، بهداشت و آموزش و اشتغال را فراهم می‌کند.

آنروا نیز در بیانیه‌ای اعلام کرده که تصمیم دولت آمریکا برای کاهش حمایت مالی به این آژانس مأموریت آنروا را تهدید می‌کند و به امنیت منطقه را هم به خطر می‌اندارد. استفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل گفته است که سازمان ملل متحد از مجراهای رسمی در جریان تصمیم آمریکا برای کاهش کمک به آنروا قرار نگرفته است.

— UNRWA (@UNRWA) 10. Januar 2018

پاسخ ترامپ به عباس

دونالد ترامپ چهارشنبه ۶ دسامبر ۲۰۱۷  بیت‌المقدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخت. یکشنبه گذشته در ادامه تنش‌ها بین فلسطینی‌ها و دولت آمریکا، محمود عباس، رئیس تشکیلات فلسطینی از تصمیم ترامپ برای شناسایی بیت‌‌المقدس به عنوان «سیلی قرن» یاد کرد و گفت هیچ طرح و نقشه‌ای را آمریکا برای از سرگیری مذاکرات صلح پیشنهاد ندهد، نمی‌پذیرد. دو روز بعد از این سخنان، وزارت خارجه آمریکا نیمی از کمک‌های مالی به آنروا را قطع کرد.

رئیس جمهور آمریکا ۳ ژانویه تهدید کرده بود که کمک‌های دولت آمریکا به فلسطینی‌ها را قطع می‌کند.  ترامپ در مجموعه‌ای از توئیت‌ها فلسطینی‌ها را به قدرنشناسی متهم کرده و گفته بود باوجود آنکه دولت آمریکا صدها میلیون دلار به فلسطینی‌ها کمک می‌کند، اما از قدردانی و احترام آن‌ها بی‌نصیب می‌ماند. ترامپ گفته بود:

«اگر فلسطینی‌ها نمی‌خواهند در مذاکرات آتی صلح شرکت کنند، چرا ما می‌بایست به حمایت‌های سنگین مالی خود از آنان ادامه دهیم؟»

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل نیز آژانس سازمان ملل را متهم کرده بود که به آوارگان خیالی کمک می‌کند و از آژانس خواسته بود از دولت آمریکا تمکین کند.

آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل بعد از سخنرانی‌اش پیرامون صلح جهانی، در یک نشست خبری اعلام کرد که از تصمیم دولت آمریکا برای قطع نیمی از کمک‌های مالی به آوارگان فلسطینی بی‌خبر بوده است. گوترش گفت:

«آنروا یک سازمان فلسطینی نیست. بلکه به سازمان ملل متحد تعلق دارد. اگر این آژانس نتواند به وظایفش عمل کند، مشکلات بسیار جدی در منطقه به وجود می‌آید.»

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.