ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آمریکا تحریم‌های تازه علیه ایران برقرار می‌کند

<p>دولت آمريکا قصد دارد تحريم&zwnj;های تازه&zwnj;ای را عليه ايران برقرار کند.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش ريانووستی، يک منبع ديپلماتيک به شبکه تلويزيونی سی&zwnj;ان&zwnj;ان گفت: &quot;تحريم&zwnj;های قبلی آمريکا عليه ايران، همکاری شرکت&zwnj;های آمريکايی با ايران را ممنوع کرده&zwnj;اند اما تحريم&zwnj;های تازه، همکاری شرکت&zwnj;های ديگر کشورها را با ايران ممنوع می&zwnj;کند و در صورتی که اين شرکت&zwnj;ها مناسبات اقتصادی خود را با ايران قطع نکنند، فعاليت آن&zwnj;ها در بازار ايالات متحده ممنوع خواهد شد.&quot;</p> <p>تحريم&zwnj;های تازه از جمله شامل صنعت پتروشيمی ايران می&zwnj;شود.</p> <p>اين منبع گفته است: &quot;تدابير تازه برای وارد کردن فشار بر اساس تحريم&zwnj;های موجود عليه صنايع نفت و گاز ايران اتخاذ می&zwnj;شوند.&quot;</p> <blockquote> <p>تحريم&zwnj;های تازه پس از گزارش اخير آژانس بين&zwnj;المللی انرژی اتمی در خصوص برنامه هسته&zwnj;ای ايران برقرار می&zwnj;شود</p> </blockquote> <p>به گفته وی &quot;ممکن است روز جمعه ۲۳ اکتبر (اول آذر ۱۳۹۰) تصميم در خصوص برقراری تحريم&zwnj;های تازه اعلام شود.</p> <p>اين تحريم&zwnj;ها پس از گزارش اخير آژانس بين&zwnj;المللی انرژی اتمی در خصوص برنامه هسته&zwnj;ای ايران برقرار می&zwnj;شود.</p> <p>با انتشار گزارش تازه آژانس بين&zwnj;المللی انرژی اتمی که ايران را به &quot;وجود ابعاد نظامی&quot; در برنامه اتمی&zwnj;اش متهم کرده است، اتحاديه اروپا نيز اعلام کرده است درباره افزايش تحريم&zwnj;ها عليه ايران تصميم&zwnj;گيری می&zwnj;کند.</p> <p>اما سرگی لاوروف، وزير خارجه روسيه معتقد است تحريم&zwnj;ها ديگر عليه ايران &quot;تأثيرگذار نيست&quot; و مسأله اتمی ايران بايد از راه &quot;ديپلماتيک و گروه ۱+۵ حل شود.&quot;</p> <p>گروه ۱+۵ (آمريکا، روسيه، بريتانيا، فرانسه، چين به اضافه آلمان) از سال ۲۰۰۳ ميلادی (۱۳۸۲) به همراه آژانس بين&zwnj;المللی انرژی اتمی خواهان آن است که ايران کارهای مربوط به غنی&zwnj;سازی اورانيوم را متوقف کند اما ايران اين خواسته را نپذيرفته است.</p> <p>شورای حکام آژانس بين&zwnj;المللی انرژی اتمی نيز روز جمعه ۱۸ نوامبر (۲۷ آبان ۱۳۹۰) در قطعنامه&zwnj;ای نسبت به برنامه هسته&zwnj;ای ايران ابراز &quot;نگرانی عميق و فزاينده&quot; کرد. ايران اعلام کرد اين قطعنامه را &quot;نامتوازن، غيرحرفه&zwnj;ای، غيرقانونی و سياسی&quot; می&zwnj;داند.</p> <p>شورای حکام در اين قطعنامه از ايران خواسته است تا &quot;سريع&zwnj;تر&quot; به قطعنامه&zwnj;های شورای امنيت سازمان ملل عمل کند. قطعنامه&zwnj;های شورای امنيت از ايران می&zwnj;خواهد غنی&zwnj;سازی اورانيوم را به حال تعليق درآورد اما ايران می&zwnj;گويد غنی&zwnj;سازی اورانيوم را &quot;حق&quot; خود می&zwnj;داند و از آن کوتاه نمی&zwnj;آيد.</p> <p>شورای امنيت سازمان ملل از سال ۲۰۰۶ تاکنون چهار بار ايران را تحريم کرده است. با اين حال ايران می&zwnj;گويد با وجود اين تحريم&zwnj;ها از برنامه اتمی خود عقب&zwnj;نشينی نمی&zwnj;کند.</p> <p>&nbsp;</p>

دولت آمريکا قصد دارد تحريم‌های تازه‌ای را عليه ايران برقرار کند.

به گزارش ريانووستی، يک منبع ديپلماتيک به شبکه تلويزيونی سی‌ان‌ان گفت: "تحريم‌های قبلی آمريکا عليه ايران، همکاری شرکت‌های آمريکايی با ايران را ممنوع کرده‌اند اما تحريم‌های تازه، همکاری شرکت‌های ديگر کشورها را با ايران ممنوع می‌کند و در صورتی که اين شرکت‌ها مناسبات اقتصادی خود را با ايران قطع نکنند، فعاليت آن‌ها در بازار ايالات متحده ممنوع خواهد شد."

تحريم‌های تازه از جمله شامل صنعت پتروشيمی ايران می‌شود.

اين منبع گفته است: "تدابير تازه برای وارد کردن فشار بر اساس تحريم‌های موجود عليه صنايع نفت و گاز ايران اتخاذ می‌شوند."

تحريم‌های تازه پس از گزارش اخير آژانس بين‌المللی انرژی اتمی در خصوص برنامه هسته‌ای ايران برقرار می‌شود

به گفته وی "ممکن است روز جمعه ۲۳ اکتبر (اول آذر ۱۳۹۰) تصميم در خصوص برقراری تحريم‌های تازه اعلام شود.

اين تحريم‌ها پس از گزارش اخير آژانس بين‌المللی انرژی اتمی در خصوص برنامه هسته‌ای ايران برقرار می‌شود.

با انتشار گزارش تازه آژانس بين‌المللی انرژی اتمی که ايران را به "وجود ابعاد نظامی" در برنامه اتمی‌اش متهم کرده است، اتحاديه اروپا نيز اعلام کرده است درباره افزايش تحريم‌ها عليه ايران تصميم‌گيری می‌کند.

اما سرگی لاوروف، وزير خارجه روسيه معتقد است تحريم‌ها ديگر عليه ايران "تأثيرگذار نيست" و مسأله اتمی ايران بايد از راه "ديپلماتيک و گروه ۱+۵ حل شود."

گروه ۱+۵ (آمريکا، روسيه، بريتانيا، فرانسه، چين به اضافه آلمان) از سال ۲۰۰۳ ميلادی (۱۳۸۲) به همراه آژانس بين‌المللی انرژی اتمی خواهان آن است که ايران کارهای مربوط به غنی‌سازی اورانيوم را متوقف کند اما ايران اين خواسته را نپذيرفته است.

شورای حکام آژانس بين‌المللی انرژی اتمی نيز روز جمعه ۱۸ نوامبر (۲۷ آبان ۱۳۹۰) در قطعنامه‌ای نسبت به برنامه هسته‌ای ايران ابراز "نگرانی عميق و فزاينده" کرد. ايران اعلام کرد اين قطعنامه را "نامتوازن، غيرحرفه‌ای، غيرقانونی و سياسی" می‌داند.

شورای حکام در اين قطعنامه از ايران خواسته است تا "سريع‌تر" به قطعنامه‌های شورای امنيت سازمان ملل عمل کند. قطعنامه‌های شورای امنيت از ايران می‌خواهد غنی‌سازی اورانيوم را به حال تعليق درآورد اما ايران می‌گويد غنی‌سازی اورانيوم را "حق" خود می‌داند و از آن کوتاه نمی‌آيد.

شورای امنيت سازمان ملل از سال ۲۰۰۶ تاکنون چهار بار ايران را تحريم کرده است. با اين حال ايران می‌گويد با وجود اين تحريم‌ها از برنامه اتمی خود عقب‌نشينی نمی‌کند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.