ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

۶ تالاب ایران در معرض خطر قرار گرفتند

مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب‌های ایران اعلام کرده که در سال جاری کمترین میزان بازندگی در ۶۷ سال گذشته ثبت شده. شش تالاب به خطر افتاده‌اند.

مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب‌های ایران اعلام کرده که در سال جاری کمترین میزان بارندگی در ۶۷ سال گذشته ثبت شده و به همین جهت از ۳۵  تالابی که در کنوانسیون رامسر به ثبت رسیده ۶ تالاب در معرض خطر قرار گرفته‌اند.

تالاب هیرمند (عکس: آرشیو)

ابوالفضل آبشت در گفت‌وگو با رسانه‌های داخلی گفته است که از ۳۵ تالاب ایران که در کنوانسیون رامسر (میثاق بین‌المللی حفاظت از تالاب‌ها)  به ثبت رسیده، ۶ تالاب به دلیل کمبود بارندگی در سال ۹۶ در خظر قرار گرفته‌اند: تالاب‌های هامون صابری و هیرمند، هامون پوزک، شادگان و هورالامیه و هور موسی، نیریزر و کمجان، دورگه سنگی و شورگه و یادگارلو.

به گفته این مقام مسئول، ایران فقط از یک درصد از پساب‌ها استفاده می‌کند. در حالی‌که در برخی از کشورهای جهان مانند هلند ۹۰ درصد پساب‌ها تصفیه می‌شوند و به چرخه آب بازمی‌گردند.

۲۲ دی فرماندار تهران اعلام کرده بود که اگر کاهش بارندگی به همین شکل ادامه یابد، ۵۲ درصد از اهالی تهران از آب آشامیدنی محروم می‌مانند. چرخه معیوت مدیریت مصرف آب و دفع فاضلاب در مدار بسته در یک «شهر پایدار» از مهم‌ترین دلایل بحران کم‌آبی در کلانشهرهای ایران است.

بحران ریزگردها هم اگر منشأ داخلی داشته باشد به دلیل خشک شدن تالاب‌ها اتفاق می‌‌افتد.

خداکرم جلالی، رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری در مهر سال جاری اعلام کرده بود که در ۱۵سال گذشته یک میلیون هکتار از مساحت تالاب‌ها و هورهای ایران کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.