ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دختر خیابان انقلاب اظهار ندامت نکرد

نسرین ستوده که وکالت نرگس حسینی را به عهده دارد می‌گوید با وجود آنکه موکلش را در زندان قرچک محبوس کرده‌اند، او به وعده آزادی از اعتراض‌اش به حجاب اجباری برنگشت.

نسرین ستوده که وکالت نرگس حسینی، یکی از دختران خیابان انقلاب را به عهده دارد، اعلام کرده که دادسرای فرهنگ و ارشاد اتهامات سنگینی را متوجه موکلش کرده است. با این حال او که اکنون در زندان قرچک در شرایط نامناسبی به سر می‌برد، نه تنها از مخالفتش با حجاب اجباری اظهار ندامت نکرده، بلکه حتی به اعتراض از سپردن وثیقه هم خودداری کرده است.

نرگس حسینی، یکی از دختران خیابان انقلاب

نرگس حسینی، ۳۲ ساله اهل کاشان یکی از دختران خیابان انقلاب است که ۹ دی در یک حرکت اعتراضی روسری خود را از سر برداشت و آن را بر سر چوبی به شکل پرچم بالا برد. حسینی دانشجوی فوق‌لیسانس علوم اجتماعی‌ست و در یکی از ادارات دولتی نیز کار می‌کرده. مأموران امنیتی بلافاصله او را بازداشت کردند و پس از صدور وثیقه سنگین پانصد میلیون تومانی او را به زندان قرچک ورامین منتقل کردند. نسرین ستوده که اکنون وکالت نرگس حسینی را به عهده دارد به کمپین حقوق بشر در ایران گفته است:

«خانم نرگس حسینی در دادسرا هم حاضر نشد ابراز پشیمانی بکند و اعلام کرد به حجاب اجباری اعتراض دارد و نشان دادن اعتراض را حق قانونی خودش می‌داند و علیرغم این که در شرایط سختی در زندان قرچک ورامین نگهداری می‌شود، حاضر به اظهار پشیمانی نشد، در مقابل وثیقه پانصد میلیونی هم گفت توانایی تأمین آن را ندارد و چون خود را بی‌گناه می‌داند حتی در صورت توانایی هم حاضر به تأمین نیست.»

دادسرای فرهنگ و رسانه نرگس حسینی را به عدم رعایت حجاب شرعی، تظاهر به عمل حرام و تشویق به فساد متهم کرده است. بر اساس ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات) زنانی که کشف حجاب می‌کنند ممکن است به دو ماه زندان یا ۷۴ ضربه شلاق محکوم شوند. بر اساس  ماده ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی مجازات تشویق به فساد و فحشاء اما تا ۱۰ سال زندان است.

غلامحسین محسنی اژه‌ای در نشست خبری ۱۵ بهمن خود معترضان به حجاب اجباری را متهم کرده بود که مواد مخدر صنعتی مصرف می‌کرده‌اند.

نسرین ستوده گفته است بر خلاف ادعای سخنگوی قوه قضائیه، نرگس حسینی در طول زندگی‌اش هیچ نوع ماده مخدری مصرف نکرده. اژه‌ای در نشست خبری یاد شده گفته بود:

«افرادی هستند که با استعمال مواد صنعتی و با یک کار تشکیلاتی و برنامه‌ریزی شده از بیرون دست به این کار [اعتراض به حجاب] می‌زنند که اگر ثابت شود که با تشکیلات خاصی ارتباط دارند برای آن‌ها پرونده سنگین تشکیل می‌شود و برای خودشان و خانواده‌های آن‌ها مشکل ایجاد می‌شود.»

 نخستین بار ویدا موحد اوایل دی ۹۶، چند روز پیش از آغاز اعتراضات سراسری در خیابان انقلاب روی یک پست برق رفت، روسری‌اش را از سر برداشت و آن را به تکه چوبی آویخت. او به زودی به نماد اعتراض زنان ایران به حجاب اجباری تبدیل شد. در روزهای ٩ و ١٠ و ١١ بهمن ده‌ها زن ایرانی به این حرکت اعتراضی پیوستند.

پلیس تهران ۱۲بهمن اعلام کرده بود که ۲۹ زن معترض را به اتهام کشف حجاب بازداشت کرده و تحویل مراجع قضایی داده است.

دادستان کل ایران در سخنانی که ۱۱ بهمن ایراد کرد، این حرکت اعتراضی و نمادین را بچه‌گانه توصیف کرد و به «القائات دشمن» نسبت داد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • Omit

    جواب نمیگیرید

  • دختر خیابان انقلاب

    نظام ولایت فقیه ،تقریبا در یک زمان،بنا بگفتهٔ اژه ای سخنگوی قوه قضائیه ،سعید طوسی را از بابت اتهام فساد ،تبرئه کرد،و همزمان نرگس حسینی ،دومین دختر خیابان انقلاب را،بدلیل برداشتن حجاب،به اتهام «تشویق به فساد وفحشا» بازداشت و زندانی کرد۰که مجازات آن تا ۱۰ سال زندان است۰اینست عدالت اسلامی

  • فریدون عابدینی

    لاتاری برنده نشده. می خواد بره خارجه. همین.

  • setareh

    مگر نه اینکه تمام این سالها جنگها ٬قتل ها ٬ دردها ٬نیست و ناپدید شدن زندگی های بیشمار ..........٬و فقدان و نابود شدن عزیزان..ومبارزه ها ٬تلاشها ٬شکست ها٬ امیدها ٬و هر بار دوباره بر پا خواستن٬ برای در اختیار داشتن و بودن سرزمینمان در استقلال و ازادی و ٬بیش از هر چه ~ انکه بیگانگان برای ما تصمیم نگیرند و به نام انقلاب حکومت نو و جدید برایمان وارد نکنند ٬ نبوده ؟پس با همفکری و با هم بودن و در یک خواستنِ متحد ِ« استقلال » از تک تک فرزندا ن هشیار و گرانقدرو عزیزمان و نیز ((هر انچه که ))در هر مرحله ای و اقدامی درست ؛ همه مارا یک قد م پیش برد ٬پشتیبانی وحمایت کنیم .

  • ارسلان

    آقای ...(اکراه از نوشتن نامش) سخنگوی قوه قضائیه، در تریبون عمومی حکم صادر می کند، با اما و اگر گفتن، ایشان در تریبون عمومی، علنا تهدید به دستگیری و زندان کسانی می کند که به موردی (به حق یا نا حق) بطور مسالمت آمیز اعتراض کرده اند. اگر این کار ایشان ترس نیست، چه نام دیگری می توان بر آن نهاد؟ نظام ولایت فقیه از این دست اعتراضات تا حد مرگ می ترسد. چون ابزار برخورد سخت و شدید را از آنها می گیرد.

  • Neda

    - برای تقویت گردان‎های امنیتی سپاه، ماموریت گروهی از «مدافعان حرم» در سوریه تمام می‎شود و به ایران بازگردانده می‌شوند!. - فرمانده عملیات نیروی انتظامی گفته در صورت تداوم تظاهرات سراسری این نیرو توان کنترل شهرها را نخواهد داشت!. - مقامات قضایی برای خرید پایبند الکترونیک به آلمان سفر کردند! - جعفر پناهی، کارگردان و فیلمساز ، در صفحه اینستاگرام خود با اشاره به تظاهرات سراسری و لشکرکشی نیروهای نظامی و امنیتی در خیابان‌ها برای سرکوب مردم، نوشته است: «ترس با لشکرکشى آشکار مى‌شود که خود به خود معنى آن فاقد پایگاه مردمى است. اگر معتقد به پایگاه مردمى هستید اجازه رفراندم بدهید.»

  • hamid

    عباس عبدی، فعال سیاسی-امنیتی در مطلبی با عنوان "به هر کس که مربوط است" در روزنامه اعتماد نوشت: .............. این که چنین اقدامی در بودجه شود، یا در مبارزه با فساد فلان کار را انجام دهیم یا در زندگی خصوصی مردم گشایشی صورت گیرد، یا فلان مبلغ صرف رفع بیکاری شود یا مساله آلودگی هوا یا آب را چنین کنیم یا... نمی‌تواند مشکلی را حل کند!. ضمن آن که چنین کارهایی در عمل شدنی هم نیست و فقط نوعی اتلاف وقت و از دست دادن فرصت است. اعتراضات دیماه نیز به نحوی بازتاب‌دهنده همین احساس بود. چرا معتقدم که جامعه راه‌ حل فنی ندارد. چون با مجموعه‌ای از مسائل مواجهیم که نه تنها نمی‌توانیم حل آنها را از یکدیگر متمایز کنیم، بلکه ابزار و عناصر کافی برای حل این مشکلات جزیی نداریم. به عبارت دیگر سازمان و نهادهای حل مشکل و اراده‌ای که باید منابع لازم را برای حل این مشکلات تامین کند، خودشان دچار بحران و مشکل شده‌اند!. حل جزیی‌ترین مساله نیازمند کارایی عاملان و نیز وجود اراده‌ای معطوف به حل مسائل است که آنها را نداریم!.

  • faryad

    اینها فکرمیکردند: - با ایجادتنش درعراق - تفرقه بین اعضای ۵ + ۱ - یا حتی با راههای نفوذی مثل راه یافتن عوامل نایاک به دفتر اوباما - یا ایجاد رابطه با مدیرقبلی اژانس اتمی - حتی خرید وزرای ترکی در دور زدن تحریمها .... میتوانند به بمب سازی ادامه دهند ولی نقشه ها همه نقش به اب شد و پولها همه صرف لشکرکشی های اغا شد.... حالا علی مانده و حوضش ! کی بود کی بود ؟ من نبودم!..

  • جهان

    مگر ژاندارک و جمیله یوپاشا اظهار ندامت کردند که شیر زنان ایران زمین دختران رودابه ،تهمینه ، رکسانا و ماندانا اظهار ندامت کنند ، اظهار ندامت از درخواست حق ..... و بیان ارزش ها ، قهرمان ملی ما برای چه باید اظهار پشیمانی کنند ، بخاطر حق خواهی شان و بیان غرور ملی و ارزش های والایانسانیت و زن بودن و مادر بودن ،خواهش میکنم تیتر های خود را احترام آمیز تر انتخاب کنید