ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

روحانی به هند می‌رود

آینده سرمایه‌گذاری هند در بندر چابهار همچنان در گروی موفقیت برجام است. رئیس جمهوری اسلامی در دیدار با نارندرا مودی نخست‌وزیر هند درباره این موضوع گفت‌وگو می‌کند.

رئیس جمهوری اسلامی پنجشنبه ۲۶ بهمن به دعوت نارندرا مودی نخست‌وزیر هند به این کشور سفر می‌کند.

حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی و نارندرا مودی نخست‌وزیر هند

به گزارش خبرگزاری‌های داخلی گفت‌وگو درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و جهانی همچنین مذاکره برای تکمیل و بهره‌برداری هرچه زودتر بندر چابهار از محورهای احتمالی مذاکره روحانی با طرف‌های هندی در این سفر است.

حسن روحانی، در تیر ۹۴ در حاشیه اجلاس شانگهای در شهر اوفا در روسیه از نارندرا مودی برای سرمایه‌گذاری ۸ میلیارد دلاری هند در طرح‌های زیربنایی ایران از جمله بنادر، خطوط راه‌آهن و بزرگراه‌ها دعوت کرده بود. در جریان سفر نارندرا مودی به ایران اعلام شده بود که برنامه دهلی‌نو و تهران، تبدیل چابهار به قطب تجاری و انرژی منطقه است. بعد از توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی، هند طی چند قرارداد متعهد شد که ۵۰۰  میلیون دلار برای گسترش بندر چابهار سرمایه‌گذاری کند. اما آینده این طرح به آینده برجام بستگی پیدا کرده است. وزیر خارجه آمریکا در سفری که آبان سال جاری به هند انجام داد، اطمینان داده بود که فراخوان به تحریم اقتصادی ایران سرمایه‌گذاری هند در بندر چابهار را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کارو

    طرح موسوم به توسعۀ مکران که ساخت بندر چابهار نیز بخشی از آن است، و با ساخت چند شهر دیگر نیز همراه است، طرحی استعماری است که هدفگذاری اجتماعی آن، تغییر بافت قومی بلوچستان ایران است. با توسعۀ کامل این طرح، جمعیتی نزدیک به 2/5 میلیون نفر در سواحل مکران اسکان داده خواهندشد و بلوچ ها در درون بلوچستان به یک اقلیت تبدیل خواهند شد. این طرح اگرچه برای جمهوری اسلامی به دلیل موقعیت استثنایی چابهار در دستیابی به اقیانوس، و وصل شدن ایران به مسیر تجارت دریایی چین، موسوم به زنجیر مروارید حائز اهمیت است، اما در درون کشور یک سیاست استعماری را در پی دارد.