ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پرونده مدیرعامل فراری بانک ملی به دادسرا رفت

رئیس کل دادگستری استان تهران می‌گوید که دادستانی کل و اداره اجرای احکام دادسرای تهران «به صورت جدی‌تر» در حال پیگیری استرداد خاوری از طریق اینترپل است.

روند تعقیب قضائی محمودرضا خاوری، مدیرعامل سابق بانک ملی ایران که به دلیل مشارکت در اختلاس ۳۰۰۰ میلیاردتومانی به کانادا گریخت، در دادسرای تهران در حال انجام است.

خاوری پس از پرونده اختلاس سه‌هزارمیلیارد تومانی به کانادا گریخت

غلامحسین اسماعیلی، رئیس کل دادگستری استان تهران به خبرگزاری «میزان»، وابسته به قوه قضائیه ایران گفت که دادستانی کل و اداره اجرای احکام دادسرای تهران «به صورت جدی‌تر» در حال پیگیری استرداد او از طریق پلیس بین‌الملل (اینترپل) است:

پرونده خاوری برای مراحل اجرایی به دادسرا ارجاع شده است و اقدامات قضایی و اجرایی که وظیفه مراجع قضایی است به نحو اتم و اكمل در حوزه اجرا پیگیری می‌شود.

خاوری پس از گریختن به کانادا به صورت غیابی محاکمه شد. رئیس کل دادگستری تهران پیش از این گفته بود که خاوری به حبس طولانی‌مدت، جزای نقدی و رد مال محکوم شده و قرار است دادسرای تهران پس از نشر آگهی در جراید کثیر الانتشار، با فروش اموال او، بخشی از حکم صادره را اجرا کند.

موسی غضنفرآبادی، رئیس دادگاه انقلاب جزئیات این حکم را چنین اعلام کرده بود:

خاوری به دلیل اخلال در نظام اقتصادی کشور به ۲۰ سال و به دلیل اخذ رشوه به ۱۰ سال و به جریمه نقدی معادل مبلغ رشوه سه میلیون دلاری محکوم شده است.

بنا بر ماده ۴۰۶ قانون آیین دادرسی کیفری ایران، شهروندان ایرانی ساکن خارج از کشور برای واخواهی حکم غیابی صادرشده علیه آنها در شعبه صادرکننده رأی دو ماه فرصت دارند و پس از انقضای این مهلت، درخواست تجدیدنظر بر اساس مقررات مربوطه قابل ارائه است.

محمودرضا خاوری در کانادا زندگی می‌کند و تابعیت این کشور را دارد.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • هه ژار

    رئیس کل دادگستری استان تهران گفته که "به نحو اتم و اکمل در حوزه اجرا پیگیری می‌شود." باید به ایشان گفت که آقای سخنگوی قوه فسادیه در زمان مقتضی به نحو اتم و اکمل در فراری دادن خاوری پیگیری کردند، دیگر نیازی به پیگیری شما نیست، که اگر بود باید از جناب سخنگو شروع به پیگیری می کردید!

  • reza

    چاقو دستهء خود را نمی بُرد اول به اختلاس و دزدی های خود قوه قضاییه رسیدگی کنید بعد برسید به خاوری ها... ماهی از سر گَنده گردد نی ز دم

  • آرش

    یکی از دوستان سوال کرده بود که چرا هر کسی که دزدی میکند فرار میکنه به کانادا. این پاسخ کوتاه من بود// اتفاقن این موضوع درسته. چند دلیل به نظرم میرسه که اشاره میکنم. کانادا آمدن با سرمایه گذاری بسیار ساده است و مشکلات آمریکا را ندارد و نزدیکی به اروپا به ایران مشکل زا است. و در عین حال اروپا قوانین سخت تری نسبت به دزدی و دادن اقامت میدهد. توجه کنید این افراد همه کارهایشان را توسط وکیل انجام میدهند و با توجه به تعداد بالای متقاضی بالاخص از چین سیستم مهاجرت به کانادا یک سیستمی است که تلاش دایم در تقویت اقتصادش کشور را دارد و آنرا تبدیل به روپوش گذاشتن به فساد متقاضیان کرده است. از سال ۲۰۱۲ تاکنون ایران و کانادا قطع رابطه کرده اند و این کار را برای دزدها و مجرمین راحتر کرده. اگر کسی مظنون به جرمی همچون قتل باشد دولت کانادا همکاری خواهد کرد ولی اگر کسی تمامی اموال یک مردم را بالا بکشد انتظار همکاری از دولت کانادا بیهوده است. توجه کنید در افشاگری اخیر معروف به اسناد پارادایز معلوم شد که سه نخست وزیر قبلی کانادا و ملکه انگلیس که ملکه کانادا نیز است و یکی از مشاوران نزدیک نخست وزیر کنونی برای پرهیز از پرداخت مالیات با پول شویی از مردم کانادا دزدی کرده اند و کسی با آنها کاری ندارد و تازه یکی از این نخست وزیرها مورونی سالها پیش مبالغ هنگفتی / که ثابت شده و خود نیز اقرار کرده / رشوه از یک دلال اسلحه گرفته و هیچ کاری با ایشان نکردند و حالا دانشگاه باز کرده و به میلیاردرهای جهان دکترای افتخاری میدهد .