ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«مرجع تصمیم‌گیری اصلاح‌طلبان همچنان شورای عالی سیاست‌گذاری است»

یک عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان اعلام کرد که هم محمد خاتمی و هم دبیران کل احزاب اصلاح‌طلب گفته‌اند شورای عالی سیاست‌گذاری همچنان مرجع تصمیم‌گیری جبهه اصلاحات باقی می‌ماند.

یک عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان اعلام کرد که هم محمد خاتمی و هم دبیران کل احزاب اصلاح‌طلب گفته‌اند شورای عالی سیاست‌گذاری همچنان مرجع تصمیم‌گیری جبهه اصلاحات باقی می‌ماند.

شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان

حسن رسولی، عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان به خبرگزاری کار ایران (ایلنا) گفت خاتمی و احزاب اصلاح‌طلب با توجه به «دستاوردهای» این شورا در دو دوره فعالیت خود، معتقدند که «پس از بازنگری و اصلاحات»، شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان باید همچنان به‌عنوان مرجع فکری و تصمیم‌گیری در جبهه اصلاحات فعالیت کند.

شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان پس از انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ و پیش از انتخابات مجلس دهم با هدف وحدت اصلاح طلبان تشکیل شد. پیش از آن شورای مشورتی توسط محمد خاتمی، رئیس جمهوری پیشین ایران اداره می‌شد و شورای هماهنگی جبهه اصلاحات نیز که مرکب از احزاب اصلاح‌طلب بود به موازات آن فعالیت می‌کرد. سپس محمد خاتمی خواهان ادغام این دو تشکیلات شد و شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان شکل گرفت.

شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان به رهبری محمدرضا عارف در انتخابات دوره‌های قبلی به موفقیت‌های نسبی دست یافت اما در جریان آخرین دوره‌های انتخابات مختلف در کشور با انتشار لیست امید و گنجاندن کاندیداهایی در آن که نه تنها دارای سوابق اصلاح‌طلبی نبودند بلکه در سرکوب‌های سال‌های گذشته نیز دست داشتند، انتقادهای زیادی را برانگیخت. عملکرد فراکسیون امید در مجلس با گزینش‌های داخلی آن نیز انتقادهای دیگری در پی داشت.

حسن رسولی می‌گوید کمیته ارزیابی شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان گزارشی از عملکرد این شورا در انتخابات دوازدهم ریاست جمهوری و انتخابات پنجم شورای شهر تهران تهیه کرده که این گزارش نهایی شده و نقاط قوت و ضعف شورای عالی سیاست‌گذاری مشخص و به اعضای هیئت رئیسه تقدیم شده است.

به‌گفته او در روزهای آینده این گزارش با دعوت از دبیران کل احزاب اصلاح‌طلب به بحث و بررسی گذاشته خواهد شد.

با گذشت دو انتخابات از زمان تأسیس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان، برخی از فعالان اصلاح طلب خواهان شکل‌گیری تشکیلات دیگری شده‌اند. آن‌ها معتقدند زمان فعالیت به صورت جبهه‌ای فرا رسیده است و باید «جبهه اصلاحات» تشکیل شود و ساختاری حزبی به خود بگیرد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کارگر

    یک عنوان صحیح تر این مقاله می توانست این باشد: "«مرجع تصمیم‌گیری اصلاح‌طلبان همچنان شورای عالی خالی بندی است». با تاکید بر سنت تاریخی و جا افتادهء خالی بندی از سوی اردوی به اصطلاح "اصلاح طلبان". که البته از هفت, هشت هفتهء پیش اردوی "اصلاح طلبان" تبدیل شد به اردوی مخالفان صریح و بی رودرواسی اعتراضات مردمی و خواهان سرکوب سریع و قاطع هر گونه حرکتی که خودشون پشتش نباشند. حالا میپرسن این جمهوری جهنمی اسلامی چطوری چهل سال دوام آورده؟!