ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تهدید ترامپ به اقدام نظامی علیه کره شمالی در صورت ناکارآمدی تحریم‌های جدید

تحریم‌های جدید برای فشار بر پیونگ‌یانگ علیه یک شهروند تایوان و کشتی‌هایی ثبت‌شده در کره شمالی، چین، سنگاپور، تایوان، هنگ‌کنگ، جزایر مارشال، تانزانیا، پاناما و کومور وضع شده‌اند.

ایالات متحده بسته جدیدی از تحریم‌ها علیه کره شمالی را اعمال کرد. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا هشدار داد که اگر تحریم‌های جدید موثر نیفتد، «مرحله دوم» مقابله آمریکا با برنامه هسته‌ای و موشکی کره شمالی آغاز خواهد شد که می‌تواند «برای جهان خیلی خیلی ناگوار باشد». روسیه در واکنش خواستار مذاکره مستقیم با آمریکا بر سر بحران کره شمالی شد.

جشن هسته‌ای در کره شمالی - تصویر آرشیوی

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده جمعه ۲۳ فوریه / چهارم اسفند ۲۵ شرکت، ۲۸ کشتی و یک شخص حقیقی را به فهرست اشخاص حقیقی و حقوقی تحریم‌‌های کره شمالی افزود.

آمریکا همچنین فهرستی دیگر از نهادها و اشخاص را پیشنهاد داده که سازمان ملل می‌تواند آنها را تحریم کند.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» هدف این تحریم‌ها «تعطیل‌کردن اقدامات مخفیانه ورود قاچاقی نفت و فروش قاچاقی زغال‌سنگ» است که از طریق کشتی‌ صورت می‌گیرد.

کره شمالی سال گذشته چندین آزمایش هسته‌ای و موشکی انجام داد و مدعی شد که به توان پرتاب موشک بالستیک با کلاهک اتمی به خاک آمریکا دست یافته است. کیم جونگ اون، رهبر این کشور و دونالد ترامپ درگیر جدل لفظی شدیداللحنی با یکدیگر شده بودند. آنها یکدیگر را به حمله نظامی تهدید کردند.

اگرچه رئیس‌جمهوری آمریکا این تحریم‌ها را شدیدترین تحریم‌های وضع‌شده علیه یک کشور خوانده است، خبرگزاری «آسوشیتدپرس» گزارش داده که این تحریم‌ها از نظر اقتصادی و مالی کوچک‌تر از تحریم‌های اعمال‌شده بر ایران برای فشار جهت توقف برنامه‌ هسته‌ای‌ این کشور هستند.

آمریکا خواهان خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی است، اما پیونگ‌یانگ می‌گوید دست از برنامه هسته‌ای و موشکی‌اش نمی‌کشد و سلاح هسته‌ای را برای «دفاع» در برابر آمریکا نیاز دارد.

    تهدید دوباره ترامپ به جنگ

    ترامپ در نشستی خبری همراه با مالکوم ترنبول، نخست‌وزیر استرالیا در سخنانی هشدارآمیز گفت:

    اگر تحریم‌ها کار نکنند، مجبوریم به مرحله دو وارد شویم. مرحله دو شاید چیز خیلی سرسختانه‌ای باشد، شاید برای جهان خیلی خیلی ناگوار باشد. اما امیدواریم تحریم‌ها کار کنند.

    او از تمام کشورهای جهان خواست تا برای فشار بر کره شمالی همکاری کنند.

    او اوت گذشته نیز کره شمالی را به پاسخی از جنس «آتش و خشم که جهان هرگز به خود ندیده» تهدید کرده بود.

    شورای امنیت سازمان ملل سال گذشته تحریم‌هایی را در سه دور علیه کره شمالی اعمال کرد و صادرات زغال‌سنگ، سنگ آهن، محصولات نساجی و غذاهای دریایی و دیگر کالاهای این کشور را هدف قرار داد. اگر این تحریم‌ها موفق می‌بود، درآمدهای کره شمالی تا ۹۰ درصد کاهش می‌یافت؛ کاهشی برابر ۲,۳ میلیارد دلار در سال. تحریم‌های یادشده واردات نفت تصفیه‌شده به کره شمالی را نیز قرار بود از ۴,۵ میلیون بشکه در ۲۰۱۶ به ۵۰۰ هزار بشکه برساند.

    برخی مقام‌های واشنگتن پیش‌تر روسیه و چین را به کمک به کره شمالی برای دورزدن تحریم‌ها متهم کرده بودند.

    تحریم‌های جدید علیه یک شهروند تایوان و کشتی‌هایی ثبت‌شده در کره شمالی، چین، سنگاپور، تایوان، هنگ‌کنگ، جزایر مارشال، تانزانیا، پاناما و مجمع‌الجزایر کومور (قمر) وضع شده‌اند.

    روسیه خواستار مذاکره شد

    در حالی که ژاپن و کره جنوبی از تحریم‌های جدید آمریکا استقبال کرده‌اند، روسیه خواهان مذاکره با آمریکا بر سر کره شمالی شده است.

    ایگور مرگولف، معاون وزیر خارجه روسیه شنبه خواستار مذاکره مستقیم مسکو و واشنگتن بر سر بحران شبه جزیره کره شد.

    او گفت مسکو دعوت‌نامه‌ای نیز برای مذاکره به جوزف یون، نماینده ویژه ایالات متحده در امور کره شمالی فرستاده است.

    به گفته مرگولف، هنوز تاریخ دقیق مذاکرات احتمالی مشخص نیست.

    تحریم‌های جدید علیه کره شمالی در حالی وضع شده اند که رهبر این کشور رئیس‌جمهوری همسایه جنوبی خود را برای مذاکره به پیونگ‌یانگ دعوت کرده است.

    در همین زمینه

      این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

      آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

      .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

      توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

      نظر بدهید

      در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

      نظرها

      نظری وجود ندارد.