ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

اشغال ساختمان سفارت سابق ایران در بن در همبستگی با زنان ایرانی

اعضای «انستیتو پژوهش‌های آنارشیستی» ساختمان سفارت سابق ایران در بن آلمان را هشتم مارس اشغال کردند و عکس‌های زندانیان سیاسی ایران را از پنجره‌های آن به بیرون آویختند.

گروهی از فعالان آنارشیست ساختمان سابق سفارت جمهوری اسلامی در شهر بن را هشتم مارس و به مناسبت روز جهانی زن اشغال کردند. اشغال سفارت سابق به سومین روز خود وارد شده است.

عکسی از داخل ساختمان سفارت سابق - منبع:‌ توئیتر

«انستیتو پژوهش‌های آنارشیستی»،‌ گروهی که مسئولیت اشغال ساختمان سفارت سابق ایران در آلمان را برعهده گرفته است، با انتشار بیانیه‌ای هدف خود را همراهی با اعتراضات مردم ایران اعلام کرد.

ایران هنوز مالکیت این ساختمان را در دست دارد.

این فعالان آنارشیست گفته‌اند که هشت مارس را برای انجام این حرکت انتخاب کردند تا همبستگی خود را با مبارزات زنان در سرتاسر جهان و به خصوص زنان ایرانی اعلام کنند.

این بیانیه‌ یکی دیگر از هدف‌ها را فرصتی برای ساختن فضایی غیرتجاری در راستای خودسازماندهی علیه سیاست‌های نئولیبرالی شهری در بن معرفی می‌کند.

همچنین اعتراض به فروش فناوری‌های امنیتی از سوی کمپانی‌های آلمانی همچون زیمنس به ایران که به گفته این گروه «برای سرکوب بی‌رحمانه مردم در ایران» به کار گرفته می‌شوند،‌ یکی دیگر از اهداف انستیتو پژوهش‌های آنارشیستی است.

بیش از بیست سال است که ساختمان سفارت سابق ایران در بن بی‌استفاده مانده. این ساختمان در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به‌عنوان یکی از حوزه‌های اخذ رای مورد استفاده قرار گرفت.

تارنمای انستیتوی پژوهش‌های آنارشیستی همزمان با اشغال سفارت سابق آغاز به کار کرده است. هدف مؤسسان آن که خود را فمینیست و ضدکاپیتالیسم معرفی می‌کنند، ایجاد یک مرکز فرهنگی و سیاسی است. آنها در بیانیه خود گفته‌اند که می‌خواهند در آینده نزدیک از این ساختمان به عنوان فضایی برای تبادل نظر درباره مبارزات آزادی‌بخش در سرتاسر جهان و به‌ویژه ایران استفاده کنند.

گاهشمار اشغال

هشت مارس ابتدا تجمعی اعتراضی با مجوز پلیس در خیابان روبه‌روی سفارت سابق ایران در بن برگزار شد. از میان معترضان گروهی موفق شدند از طریق یکی از پنجره‌ها وارد ساختمان شوند.

معترضان با ورود به ساختمان سابق سفارت، عکس‌های زندانیان سیاسی ایران را از پنجره‌های آن به بیرون آویختند و بنرها و پارچه نوشته‌هایی در حمایت از اعتراضات مردم ایران به نمایش گذاشتند.

این گروه پس از اشغال ساختمان سفارت سابق جمعه نهم مارس «پلنوم عمومی» برگزار کردند.

پلیس تا کنون برای تخلیه ساختمان اقدام عملی جدی انجام نداده است. به گزارش روزنامه محلی بن، پلیس از واردشدن به ساختمان منصرف شده، چرا که این ساختمان پیش از اشغال محل سکونت کسی نبوده و نیز مقام‌های ایران حاضر به گفت‌و‌گو بر سر این موضوع نشده‎اند.

حمله به ساختمان برای خروج معترضان باید با شکایت مالک ساختمان، یعنی دولت ایران صورت بگیرد. در صورت شکایت ایران شاید پلیس برخورد جدی‌تری با اشغال‌کنندگان داشته باشد.

هنوز هیچ‌کدام از کنسولگری‌های ایران در این رابطه اظهار نظر نکرده‎اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.