ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ترامپ وضعیت اضطرار ملی علیه ایران را تمدید کرد

رئیس جمهور آمریکا با استناد به برنامه موشکی ایران و نقض حقوق بشر در این کشور اعلام کرده که جمهوری اسلامی همچنان تهدیدی برای آمریکا به شمار می‌آید.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در نامه‌ای به رییس مجلس نمایندگان آمریکا و سنا وضعیت اضطرار ملی علیه ایران را تمدید کرد.

ترامپ وضعیت اضطرار ملی علیه ایران را تمدید کرد (عکس: آرشیو)

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در نامه‌ای که ۱۳ مارس/ ۲۱ اسفند نوشت تمدید وضعیت اضطرار ملی علیه ایران را به اطلاع رؤسای مجلس نمایندگان آمریکا و سنا رساند. ترامپ در این نامه نوشته است:

«اقدامات و سیاست‌های دولت ایران از جمله توسعه توان موشکی بالستیک، حمایت از تروریسم بین‌المللی و نقض حقوق بشر همچنان یک تهدید جدی و غیر معمول علیه امنیت، سیاست خارجی و اقتصاد آمریکا محسوب می‌شود.»

رئیس جمهور آمریکا در ادامه این نامه می‌نویسد که به دلایل یاد شده مصمم است  وضعیت اضطرار ملی علیه ایران و نیز اعمال تحریم‌های جدید علیه این کشور را تمدید کند.

ترامپ یادآوری کرده که وضعیت اضطرار ملی که در ۱۵ مارس ۱۹۹۵ علیه ایران اجرایی شد پس از ۱۵ مارس ۲۰۱۸ نیز ادامه خواهد داشت.

این فرمان ۱۵ مارس هر سال میلادی در یک بازه ۹۰ روزه می‌بایست تمدید شود، در غیر این‌صورت خودبخود لغو می‌گردد.

فرمان اجرایی برقراری وضعیت اضطراری ملی در مورد ایران ابتدا در ۱۴ نوامبر ۱۹۷۹ اعلام شد. این فرمان به رئیس جمهور ایالات متحده اختیار می‌دهد که اموال و دارایی‌های ایران را توقیف و تحریم‌های اقتصادی را علیه ایران اعمال کند.

ترامپ در نامه‌ای که به رؤسای مجلس نمایندگان آمریکا و سنا نوشته با اشاره به توافق هسته‌ای با ایران، یادآوری کرده که با اجرای برجام در ۱۶ ژانویه ۲۰۱۶ ایالات متحده تحریم‌های هسته‌ای علیه ایران را لغو کرد، اما همچنان تحریم‌های غیرهسته‌ای پابرجا هستند.

در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما هم وضعیت اضطرار ملی علیه ایران تمدید شد. باراک اوباما اعتقاد داشت که رابطه ایران و آمریکا هنوز به وضعیت عادی نرسیده و فرایند عملی شدن توافق‌هایی که در تاریخ ۱۹ ژانویه ۱۹۸۱ برقرار شده بود، همچنان در حال پیگیری است. به موجب این فرمان تحریم‌های غیرهسته‌ای آمریکا علیه ایران پابرجا می‌ماند.

بیل کلینتون، رییس جمهور اسبق آمریکا، در سال ۱۹۹۵ ایران را به حمایت از تروریسم، تضعیف صلح خاورمیانه و تلاش برای دستیابی به سلاح‌های کشتار جمعی متهم کرد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.