ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

اولين گروه ناظران اتحاديه عرب وارد سوريه شدند

<p>هم&zwnj;زمان با ادامه يافتن خشونت&zwnj;ها در سوريه و کشته شدن دست&zwnj;کم ۲۹ نفر ديگر از معترضان سوری، يک گروه ۵۰ نفری از ناظران اتحاديه عرب برای بررسی وقايع سوريه وارد اين کشور شدند.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش رويترز، اين گروه شامگاه دوشنبه ۲۶ دسامبر (پنجم دی ۱۳۹۰) وارد دمشق شدند.</p> <p>به همراه اين گروه، ۱۰ نفر از مقام&zwnj;های اتحاديه عرب نيز به دمشق سفر کرده&zwnj;اند.</p> <p>نبيل العربی، دبيرکل اتحاديه عرب به رويترز گفت شمار ناظران اتحاديه عرب به مرور به ۱۵۰ نفر افزايش پيدا می&zwnj;کند.</p> <p>حضور اين ناظران بخشی از طرح اتحاديه عرب برای خروج سوريه از بحران ۱۰ ماهه است. سوريه روز دوشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۰ سرانجام طرح اتحاديه عرب را امضا کرد.</p> <p>این طرح خواهان توقف خشونت&zwnj;علیه معترضان، آزادی زندانیان و خارج کردن ارتش و تانک&zwnj;ها از شهرهای این کشور است.</p> <p>از بهمن&zwnj;ماه سال ۱۳۸۹ تاکنون اعتراضات مخالفان حکومت بشار اسد در سوريه ادامه دارد. برپايه آمار سازمان ملل متحد، اعتراضات مردمی در سوريه تاکنون بيش از پنج هزار کشته به&zwnj;جا گذاشته است.</p> <p>ناوی پيلای، کميسر عالی حقوق بشر سازمان ملل اين وضعيت را &quot;غير قابل تحمل&quot; خوانده و از شورای امنيت سازمان ملل خواسته است تا پرونده سوريه را به دادگاه جنايی بين&zwnj;المللی بفرستد.</p> <blockquote> <p>حضور ناظران در سوریه بخشی از طرح اتحاديه عرب برای خروج این کشور از بحران ۱۰ ماهه است، این طرح خواهان توقف خشونت&zwnj;علیه معترضان، آزادی زندانیان و خارج کردن ارتش و تانک&zwnj;ها از شهرهای این کشور است</p> </blockquote> <p>يک هفته پيش نيز شورای ملی سوريه خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنيت سازمان ملل و اتحاديه عرب در رابطه با &quot;قتل عام&quot; روز گذشته توسط نيروهای دولتی اين کشور شد.</p> <p>شورای ملی سوريه که بيشترين مخالفان حکومت بشار اسد را در بر می&zwnj;گيرد چهارشنبه ۳۰ آذرماه (۲۱ دسامبر) درباره کشتارهای روز ۲۰ دسامبر در اين کشور بيانيه&zwnj;ای منتشر کرد و نوشت قتل عام شهروندان غيرمسلح در شهرهای زاويه، ادلب و حمص توسط نيروهای حکومتی بايد روشن شود.</p> <p>برنارد والرو، سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه در واکنش به کشتارهای ۲۰ دسامبر، از آن به&zwnj;عنوان &quot;کشتار بی&zwnj;سابقه&quot; ياد کرد.</p> <p>سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه گفت: &quot;ما از روسيه می&zwnj;خواهيم تا به آهنگ مذاکرات خود در مورد طرحش در شورای امنيت سرعت بخشد.&quot;</p> <p>روسيه ۲۴ آذر سال جاری پيش&zwnj;نويس قطعنامه&zwnj;ای در رابطه با سوريه را به اعضای شورای امنيت سازمان ملل ارائه کرد.</p> <p>دولت روسيه در اين قطعنامه خواهان مذاکره اعضای شورای امنيت در مورد اوضاع سوريه شد.</p> <p>در اين طرح روسيه خشونت همه طرف&zwnj;های درگير در وقايع سوريه را محکوم کرده و گفته است دولت سوريه از نيروهای نظامی خود در برخورد با مخالفان بيش از اندازه استفاده می&zwnj;کند.</p> <p>روسيه همچنين از در اختيار قرار دادن اسلحه غيرقانونی به گروه&zwnj;های مسلح نيز اظهار نگرانی کرد.</p> <p>اين موضع دوگانه روسيه در طرح ارائه&zwnj;شده مورد انتقاد برخی از کشورهای غربی قرار گرفته است.</p> <p>روسيه از هم&zwnj;پيمانان سوريه به&zwnj;شمار می&zwnj;رود و ضمن مخالفت با تحريم سوريه از &quot;اصلاحات&quot; در اين کشور پشتيبانی می&zwnj;کند. روسيه و چين مدتی پيش نيز قطعنامه شورای امنيت را درباره سوريه وتو کردند.</p> <p>&nbsp;</p>

هم‌زمان با ادامه يافتن خشونت‌ها در سوريه و کشته شدن دست‌کم ۲۹ نفر ديگر از معترضان سوری، يک گروه ۵۰ نفری از ناظران اتحاديه عرب برای بررسی وقايع سوريه وارد اين کشور شدند.

به گزارش رويترز، اين گروه شامگاه دوشنبه ۲۶ دسامبر (پنجم دی ۱۳۹۰) وارد دمشق شدند.

به همراه اين گروه، ۱۰ نفر از مقام‌های اتحاديه عرب نيز به دمشق سفر کرده‌اند.

نبيل العربی، دبيرکل اتحاديه عرب به رويترز گفت شمار ناظران اتحاديه عرب به مرور به ۱۵۰ نفر افزايش پيدا می‌کند.

حضور اين ناظران بخشی از طرح اتحاديه عرب برای خروج سوريه از بحران ۱۰ ماهه است. سوريه روز دوشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۰ سرانجام طرح اتحاديه عرب را امضا کرد.

این طرح خواهان توقف خشونت‌علیه معترضان، آزادی زندانیان و خارج کردن ارتش و تانک‌ها از شهرهای این کشور است.

از بهمن‌ماه سال ۱۳۸۹ تاکنون اعتراضات مخالفان حکومت بشار اسد در سوريه ادامه دارد. برپايه آمار سازمان ملل متحد، اعتراضات مردمی در سوريه تاکنون بيش از پنج هزار کشته به‌جا گذاشته است.

ناوی پيلای، کميسر عالی حقوق بشر سازمان ملل اين وضعيت را "غير قابل تحمل" خوانده و از شورای امنيت سازمان ملل خواسته است تا پرونده سوريه را به دادگاه جنايی بين‌المللی بفرستد.

حضور ناظران در سوریه بخشی از طرح اتحاديه عرب برای خروج این کشور از بحران ۱۰ ماهه است، این طرح خواهان توقف خشونت‌علیه معترضان، آزادی زندانیان و خارج کردن ارتش و تانک‌ها از شهرهای این کشور است

يک هفته پيش نيز شورای ملی سوريه خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنيت سازمان ملل و اتحاديه عرب در رابطه با "قتل عام" روز گذشته توسط نيروهای دولتی اين کشور شد.

شورای ملی سوريه که بيشترين مخالفان حکومت بشار اسد را در بر می‌گيرد چهارشنبه ۳۰ آذرماه (۲۱ دسامبر) درباره کشتارهای روز ۲۰ دسامبر در اين کشور بيانيه‌ای منتشر کرد و نوشت قتل عام شهروندان غيرمسلح در شهرهای زاويه، ادلب و حمص توسط نيروهای حکومتی بايد روشن شود.

برنارد والرو، سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه در واکنش به کشتارهای ۲۰ دسامبر، از آن به‌عنوان "کشتار بی‌سابقه" ياد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه گفت: "ما از روسيه می‌خواهيم تا به آهنگ مذاکرات خود در مورد طرحش در شورای امنيت سرعت بخشد."

روسيه ۲۴ آذر سال جاری پيش‌نويس قطعنامه‌ای در رابطه با سوريه را به اعضای شورای امنيت سازمان ملل ارائه کرد.

دولت روسيه در اين قطعنامه خواهان مذاکره اعضای شورای امنيت در مورد اوضاع سوريه شد.

در اين طرح روسيه خشونت همه طرف‌های درگير در وقايع سوريه را محکوم کرده و گفته است دولت سوريه از نيروهای نظامی خود در برخورد با مخالفان بيش از اندازه استفاده می‌کند.

روسيه همچنين از در اختيار قرار دادن اسلحه غيرقانونی به گروه‌های مسلح نيز اظهار نگرانی کرد.

اين موضع دوگانه روسيه در طرح ارائه‌شده مورد انتقاد برخی از کشورهای غربی قرار گرفته است.

روسيه از هم‌پيمانان سوريه به‌شمار می‌رود و ضمن مخالفت با تحريم سوريه از "اصلاحات" در اين کشور پشتيبانی می‌کند. روسيه و چين مدتی پيش نيز قطعنامه شورای امنيت را درباره سوريه وتو کردند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.