ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پس از درگیری‌های خونین در غزه، اسرائیل منطقه مرزی را ممنوعه اعلام کرد

در ادامه تجمعات روزهای گذشته فلسطینی‌ها علیه اسرائیل در منطقه مرزی نوار غزه، بار دیگر سربازان اسرائیلی با تظاهرکنندگان فلسطینی درگیر شدند.

در ادامه تجمعات روزهای گذشته فلسطینی‌ها علیه اسرائیل در منطقه مرزی نوار غزه، بار دیگر سربازان اسرائیلی جمعه ۶ آوریل / ۱۷ فروردین با تظاهرکنندگان فلسطینی درگیر شدند.

درگیری‌های مرزی ارتش اسرائیل با فلسطینی‌های معترض یک هفته است که در نوار غزه ادامه دارد.

به‌گزارش رویترز نزدیک به ۴۰ فلسطینی در این درگیری‌ها زخمی شدند. منابع فلسطینی می‌گویند حال پنج تن از زخمی‌شدگان وخیم است. خبرگزاری فرانسه از کشته شدن دو نفر و زخمی شدن ۲۵۰ نفر خبر داده است.

این تظاهرات با بزرگداشت «روز زمین» توسط فلسطینی‌ها آغاز شد و یک هفته است که در نوار غزه ادامه دارد. آن‌ها خواهان بازگشت به شرزمین‌های خود هستند.

ارتش اسرائیل روز جمعه اعلام کرد که صدها فلسطینی در این درگیری‌ها شرکت داشتند و نیروهای اسرائیل با شلیک‌های هشداردهنده سعی کردند که آن‌ها را پراکنده سازند.

در پی این درگیری‌ها اسرائیل منطقه مرزی با نوار غزه را منطقه ممنوع نظامی اعلام کرد و تأکید کرد که هیچ‌گونه نقض حصار مرزی و تأسیسات امنیتی در این منطقه را تحمل نخواهد کرد.

فلسطینی‌ها در تظاهرات جمعه هزاران لاستیک کهنه را در نوار غزه در مرز با اسرائیل آتش زدند و ستونی از دود ایجاد کنند.

این تظاهرات به‌دعوت گروه اسلام‌گرای حماس برگزار شد.

کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل از اسرائیل خواست تا اطمینان حاصل کند که نیروهای امنیتی این کشور از نیروی بیش از حد علیه تظاهرکنندگان استفاده نمی‌کنند. کمیساریای عالی حقوق بشر گفته است که سلاح گرم فقط باید به‌عنوان آخرین راه حل مورد استفاده قرار گیرد.

پیش از این، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل با انتشار بیانیه‌ای بر حق اعتراض غیرنظامیان در نوار غزه تأکید کرده و از ارتش اسرائیل خواسته است این حق را به رسمیت بشناسد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.