ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نماینده مجلس ششم: دولت روحانی و اصلاحطلبان داخل حاکمیت عامل نارضایتی از اصلاحطلبان‎‎

علی تاجرنیا می‎گوید علت بی‎اعتمادی مردم به اصلاحطلبان عملکرد دولت و همچنین نمایندگان غیراصلاحطلبی است که در لیست اصلاحطلبان به مجلس راه یافتند.

پس از خیزش دی‌ماه در ده‎ها شهر ایران انتقاد از اصلاحطلبان بالا گرفته است. شعاع این انتقادات اکنون به شخصیت‎های درون این جریان رسیده است. در آخرین مورد، علی تاجرنیا، فعال اصلاحطلب گفته چهره اصلاحات میان مردم مخدوش شده است.

علی تاجرنیا، فعال اصلاحطلب و نماینده مشهد در مجلس ششم

نماینده مشهد در مجلس ششم در مصاحبه‌ای با سایت فرارو از رابطه اصلاحطلبان با دولت حسن روحانی انتقاد کرده و گفته «متاسفانه لزوم حمایت از فردی که بتواند یک مقدار شرایط کشور را تغییر دهد، به گونه‌ای شد که به عقیده من برخی اصلاح‌طلبان مرز‌های هویتی خودشان را فراموش کردند و ما شاهد ظهور گروهی هستیم که قصد دارند به هر طریقی از دولت و مناسبات حکومتی حمایت کنند تا بتوانند در قدرت باقی بمانند.»

او که در سال اعتراضات سال ۸۸ دستگیر و به زندان محکوم شد، همچنان از حضور اصلاحطلبان در حاکمیت دفاع می‎کند و معتقد است اصلاحات بدون حضور در قدرت ممکن نیست و معتقد است: «آن بخشی از اصلاح‌طلبان که در داخل حاکمیت قرار دارند و یا بعد انتخابات اخیر وارد شدند، رابطه با جامعه مدنی را ضعیف کردند».

چندی پیش  ابراهیم اصغرزاده، فعال سیاسی نیز گفته بود «گفتمان به زمین سخت و غیر قابل اصلاح برخورده و از این رو با زوال مقبولیت و بحران نفوذ روبه‌رو شده است که باعث می‌شود کارآمدی آن برای پیشبرد اصلاحات با تردید مواجه شود».

به عقیده تاجرنیا نیز اصلاحطلبان نیاز دارند تا «هم از لحاظ گفتمانی و هم در اهداف یک بازخوانی انجام دهد».

به زعم او جامعه ایران به یک سری آزادی‌های اجتماعی نیاز دارد. او این آزادی‌ها را بخشی از خواست طبقه متوسط دانست.

تاجرنیا بدون نام بردن از روحانی بخشی از نارضایتی بدنه حامی اصلاحطلبان را ناشی از عملکرد دولت روحانی می‌داند که نتوانست به «مطالبات مردمی و عمومی» پاسخ نداد.

او یک دلیل دیگر بی‌اعتمادی مردم به اصلاحطلبان را ناشی از عملکرد نمایندگانی از جمله کاظم جلالی می‌داند که با زور و فشار دولتی به لیست اصلاحطلبان راه یافتند و وارد مجلس شدند. کاظم جلالی که خود را اصولگرای اصلاحطلب می‌داند از نزدیکان علی لاریجانی است که در انتخابات اخیر مجلس در لیست سی نفر اصلاحطلبان مشهور به «ائتلاف فراگیر اصلاح طلبان: گام دوم» قرار گرفت.

او از اصلاحطلبات خواسته تا با دولت و حاکمیت «همدلی نقادانه داشته باشند نه بی چون و چرا».

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کوین

    یک " وجه مشترک" بین همهء جریانات درونیِ نظام وجود دارد ؛ اعم از اصلاح طلبان ، اصولگرایان ، اعتدالیون ، موتلفه ، خط امامی، جریان سوم ، حوزویون ، سپاهی ها و .... : "" انحصار طلبی ""

  • bijan

    اصلاح طلبان اغلب از بخش دیوانی و بوروکرات و مشاغل دولتی اند و بنابراین قابلیت ذهنی بالایی در تعامل با مسائل جامعه ندارند . بیشتر یک محفل وانجمن اند تا یک سازمان پر تحرک سیاسی اجتماعی ! مطالباتشان محدو د است و هیچ برنامه اقتصادی برای کشور ندارند .انتظار نو آوری و پویایی از آنها بیهوده است .