ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دستور وزیر آموزش و پرورش: مدارس معارف اسلامی باید توسعه یابد

آموزش و پرورش جمهوری اسلامی بخشی از ماموریت اسلامی‌سازی مدارس را به سازمان تبلیغات اسلامی واگذار کرده. رئیس این سازمان هم می‌گوید: وظیفه مدارس معارف اسلامی تربیت «مجاهد فی‌سبیل‌الله است».

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی از تعداد اندک دانش‌آموزان مدارس معارف اسلامی انتقاد کرد. وزیر آموزش و پرورش هم دستور داد: «همه نهادها برای توسعه این مدارس گام‌های جدی بردارند».

دبیرستان‌های معارف اسلامی صدرا متولی آموزش شاخه تحصیلی معارف اسلامی است.

مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ایران از آنچه که «کم‌توجهی به مدارس معارف اسلامی» خواند، انتقاد کرد و گفت: «رشته معارف اسلامی نباید عقب بماند».

به گزارش خبرگزاری مهر خاموشی دوشنبه ۲۷ فروردین تعداد دانش‌آموزان رشته معارف اسلامی را در مقایسه با دانش‌آموزان مقطع متوسطه اندک و «خلاء بزرگ» دانست.

او آمار مشخصی از تعداد دانش‌آموزان رشته معارف اسلامی که از سال ۱۳۸۱ به نظام آموزشی ایران افزوده شد، بیان نکرد. پیش از این رئیس سازمان مدارس معارف اسلامی شمار دانش‌آموزان این شاخه را ۱۰ هزار تن در ۱۵۰ مدرسه اعلام کرده بود.

داوود بهرامسری دی ماه سال قبل گفته بود که سالانه یک هزار تا یک هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز در این مدارس با هدف «تربیت نیروهای مومن و انقلابی و متخصص در خنثی سازی توطئه های فرهنگی و جنگ نرم دشمن» پذیرفته می‌شوند.

خاموشی نیز از آموزش و پرورش خواست که با گسترش مدارس معارف اسلامی برای حوزه‌های علمیه نیرو تامین کند.

او گفت که مدارس معارف اسلامی «باید افراد مجاهد فی سبیل‌الله را برای جمهوری اسلامی تامین کند».

محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش ایران هم در پیامی به همایش «به سوی تعالی» که به منظور معرفی رشته معارف اسلامی برگزار گردید، خواستار همراهی این وزارتخانه و دیگر نهادها برای آنچه که «توسعه مدارس معارف اسلامی» خواند، شد.

او نیز شمار مدارس معارف اسلامی را «اندک» دانست و اعلام کرد که این مدارس «عهده‌دار تعلیم و تربیت تراز جمهوری اسلامی هستند».

وزیر آموزش و پرورش افزایش مدارس معارف اسلامی را از مواردی برشمرد که مبتنی و مورد تاکید سند تحول آموزش و پرورش است.

توسعه مدارس معارف اسلامی یکی از برنامه‌های آموزش و پرورش ایران برای اجرای آنچه که «اسلامی کردن آموزش» خوانده می‌شود، است.

این وزارتخانه در یک تفاهنمامه همکاری دیگر با حوزه علمیه، طرح «امین» را با استقرار مبلغان مذهبی حوزه‌های علیمه  در مدارس به اجرا گذاشته است.

براساس اعلام مقام‌های مسئول در قالب اجرای این طرح ۵ هزار مبلغ مذهبی به صورت تمام وقت و ۱۹ هزار مبلغ به صورت پاره‌وقت در مدارس حضور دارند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • داریوش ایرانی

    ایشون واقا درست فرمودن ما تا کشف کاینات وفرستادن سفینه به داخل خورشید چند گام دیکه بیشتر نداریم اونم با ایجاد مدارس دینی بجای دانشگاه علمی محقق میشه ... رضا شاه بیسواد قلدر فهم نداشت که دانشگاه و راه اهن و و و میساخت باید همون موقع مدارس دینی یه سبک پاکستان میساخت تا مملکت اباد بشه

  • .

    چهل سال این کشور با همه امکاناتش در اختیار شماست جز بیزاری و نفرت مردم چه نتیجه ای گرفتید؟(غارتهایی که کردید بکنار!)

  • sattar beheshti

    به گزارش خبرگزاری حکومتی مهر وزیر آموزش و پرورش دولت روحانی طی بخشنامه‌ای به مدارس استفاده از تلگرام، اینستاگرام و واتس اپ را ممنوع اعلام کرد و هشدار داد: هرگونه استفاده مدارس از این نرم افزارها و در هر سطحی، پیگیرد قانونی دارد!!. وی فضای مجازی را خطری بزرگ برای حکومت توصیف کرد!.