ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

محمدصديق کبودوند در بيمارستان بستری شد

<p>روز سه&zwnj;شنبه ۲۰ دی ماه، محمد صديق کبودوند فعال حقوق بشر کرد در زندان اوين، به بيمارستان مدرس منتقل شد.</p> <!--break--> <p><br /> پريناز حسينی، همسر محمدصديق کبودوند به زمانه گفت: &quot;امروز همسرم به ما اطلاع داد پس از آزمايش در بهداری زندان، به بيمارستان منتقل و بستری شده است.&quot;</p> <p><br /> محمدصديق کبودوند در تير ماه ۱۳۸۶ بازداشت و در دادگاه انقلاب اسلامی تهران به اتهام اقدام عليه امنيت ملی از طريق تشکيل و اداره سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان به ۱۰ سال حبس و تبليغ عليه نظام جمهوری اسلامی به يک&zwnj; سال زندان محکوم شد.</p> <p><br /> پريناز حسينی همچنين گفت: &quot;بيش از ۵۴ ماه از حبس همسرم می&zwnj;گذرد اما مرخصی به وی نداده&zwnj;اند و در دو سال گذشته اجازه ملاقات حضوری نداشته&zwnj;ايم.&quot;</p> <blockquote> <p>همسر کبودوند: بيش از ۵۴ ماه از حبس همسرم می&zwnj;گذرد اما مرخصی به وی نداده&zwnj;اند و در دو سال گذشته اجازه ملاقات حضوری نداشته&zwnj;ايم</p> </blockquote> <p>همسر محمدصديق کبودوند پيشتر به زمانه گفته بود، آقای کبودوند نياز به جراحی پروستات و رفع گرفتگی رگ&zwnj;های قلبش در خارج از زندان دارد.</p> <p><br /> در سال ۲۰۱۰ سازمان ديده&zwnj;بان حقوق بشر خواستار معالجه&zwnj;های پزشکی محمدصديق کبودوند شده بود.</p> <p><br /> جو استورک، معاون بخش خاورميانه در ديده&zwnj;بان حقوق بشر گفته بود: &quot;آقای کبودوند نياز به تشخيص پزشکی فوری و کامل جهت معالجه وضعيت وخيم خود را دارد. محروم کردن يک زندانی از معالجه ضروری مغاير با قانون و نيز ظالمانه است.&quot;</p> <p><br /> آقای جو استورک افزوده بود: &quot;مقامات ايران پاسخگوی سلامت وی بوده و موظف هستند که امکانات معالجات پزشکی مورد نياز را برای او فراهم آورند.&quot;</p> <p><br /> انتشار هفته&zwnj;نامه پيام مردم و تأسيس سازمان حقوق بشر کردستان از جمله فعاليت&zwnj;های محمدصديق کبودوند به&zwnj;شمار می&zwnj;روند.</p> <p><br /> هفته&zwnj;نامه پيام مردم از سال ۱۳۸۲ در زمينه سياسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی اجازه انتشار يافت. اين هفته&zwnj;نامه که به دو زبان فارسی و کردی منتشر می&zwnj;شد، بيشتر به حقوق بشر، دموکراسی، حقوق زنان، حقوق اقليت&zwnj;ها و مردم کرد و حقوق مدنی و شهروندی اختصاص داشت. </p> <p><br /> اين هفته&zwnj;نامه در سال ۱۳۸۴ به دستور دادگستری کردستان توقيف شد.</p> <p>&nbsp;</p>

روز سه‌شنبه ۲۰ دی ماه، محمد صديق کبودوند فعال حقوق بشر کرد در زندان اوين، به بيمارستان مدرس منتقل شد.

پريناز حسينی، همسر محمدصديق کبودوند به زمانه گفت: "امروز همسرم به ما اطلاع داد پس از آزمايش در بهداری زندان، به بيمارستان منتقل و بستری شده است."

محمدصديق کبودوند در تير ماه ۱۳۸۶ بازداشت و در دادگاه انقلاب اسلامی تهران به اتهام اقدام عليه امنيت ملی از طريق تشکيل و اداره سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان به ۱۰ سال حبس و تبليغ عليه نظام جمهوری اسلامی به يک‌ سال زندان محکوم شد.

پريناز حسينی همچنين گفت: "بيش از ۵۴ ماه از حبس همسرم می‌گذرد اما مرخصی به وی نداده‌اند و در دو سال گذشته اجازه ملاقات حضوری نداشته‌ايم."

همسر کبودوند: بيش از ۵۴ ماه از حبس همسرم می‌گذرد اما مرخصی به وی نداده‌اند و در دو سال گذشته اجازه ملاقات حضوری نداشته‌ايم

همسر محمدصديق کبودوند پيشتر به زمانه گفته بود، آقای کبودوند نياز به جراحی پروستات و رفع گرفتگی رگ‌های قلبش در خارج از زندان دارد.

در سال ۲۰۱۰ سازمان ديده‌بان حقوق بشر خواستار معالجه‌های پزشکی محمدصديق کبودوند شده بود.

جو استورک، معاون بخش خاورميانه در ديده‌بان حقوق بشر گفته بود: "آقای کبودوند نياز به تشخيص پزشکی فوری و کامل جهت معالجه وضعيت وخيم خود را دارد. محروم کردن يک زندانی از معالجه ضروری مغاير با قانون و نيز ظالمانه است."

آقای جو استورک افزوده بود: "مقامات ايران پاسخگوی سلامت وی بوده و موظف هستند که امکانات معالجات پزشکی مورد نياز را برای او فراهم آورند."

انتشار هفته‌نامه پيام مردم و تأسيس سازمان حقوق بشر کردستان از جمله فعاليت‌های محمدصديق کبودوند به‌شمار می‌روند.

هفته‌نامه پيام مردم از سال ۱۳۸۲ در زمينه سياسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی اجازه انتشار يافت. اين هفته‌نامه که به دو زبان فارسی و کردی منتشر می‌شد، بيشتر به حقوق بشر، دموکراسی، حقوق زنان، حقوق اقليت‌ها و مردم کرد و حقوق مدنی و شهروندی اختصاص داشت.

اين هفته‌نامه در سال ۱۳۸۴ به دستور دادگستری کردستان توقيف شد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.