ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ترامپ: کره شمالی را پولدار می‌کنیم

رئیس جمهور آمریکا از اظهارات مشاور امنیت ملی‌اش فاصله گرفت. او گفت اگر مذاکرات خلع سلاح به نتیجه نرسد، آنگاه الگوی لیبی را می‌توان در مورد کره شمالی به کار بست.

جان بولتون، مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا همزمان با برگزاری رزمایش مشترک آمریکا با کره جنوبی پیشنهاد داده بود که می‌توان الگوی لیبی را در مورد کره شمالی هم به کار بست. پیونگ‌یانگ مردد شد و مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای را به تعلیق درآورد. اکنون رئیس جمهور آمریکا در صدد ترمیم روابط برآمده و گفته است که لیبی «معامله» دیگری بود. با خلع سلاح هسته‌ای، کره شمالی رنگ رفاه و ثروت را به خود می‌بیند.

پنجشنبه ۱۷ مه/ ۲۷ اردیبهشت: ترامپ در کنار برخی از اعضای کابینه‌اش در واشنگتن

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا پنجشنبه ۱۷ مه/ ۲۷ اردیبهشت در واشنگتن پیش از دیدار و گفت‌وگو با دبیرکل ناتو گفت چنانچه مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای به نتیجه برسد و کره شمالی توافق را امضاء کند، تضمین‌هایی قوی از ایالات متحده آمریکا برای اجرای توافق دریافت می‌کند:

«او [کیم جونگ اون] در آنجا [در کره شمالی] خواهد بود و قدرتش را حفظ خواهد کرد و کشورش هم بسیار ثروتمند خواهد شد.»

ترامپ از پیشنهاد جان بولتون که گفته بود الگوی لیبی را می‌توان در مورد کره شمالی به کار بست، فاصله گرفت:

«اگر به توافق نرسیم، آن وقت است که مدل [لیبی] یکی از گزینه‌هاست.»

منظور از الگوی لیبی، برکناری معمر قذافی در فوریه ۲۰۱۱ تحت تأثیر بهار عربی در مصر است. در آن زمان مخالفان و معترضان بر ضد دولت قذافی در لیبی به‌پا خواستند و این موضوع به‌سرعت به یک شورش عمومی بدل شد و مخالفان در شهر بنغازی شورای انتقالی را تأسیس کردند. قذافی که از دو پا تیر خورده بود خود را تسلیم کرد اما به قتل رسید. هیلاری کلینتون وزیر خارجه وقت آمریکا صحنه دستگیری و قتل قذافی را به طور زنده از طریق تلویزیون در کاخ سفید تماشا می‌کرد. بعدها قتل قذافی روابط بین دولت اوباما و روسیه را هم تحت تأثیر قرار داد.

ترامپ گفت به همین سبب بهتر است که کیم جونگ اون توافق خلع سلاح با آمریکا را بپذیرد:

«مدل لیبی یک معامله دیگر بود. ما به لیبی ضربه مهلکی زدیم. این نقشه ما برای کره شمالی نیست.»

ترامپ گفت امیدوار است با نتیحه دادن مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای، کره شمالی به رفاه و شکوفایی اقتصادی دست بیابد.

کیم گیه‌اون، معاون وزیر خارجه کره شمالی دو روز قبل در واکنش به اظهارات جان بولتون گفته بود:

«اگر آمریکا مطالبه‌ای یک جانبه از ما داشته باشد و بخواهد ما را به گوشه‌ای براند که سلاح‌های هسته‌ای‌مان کنار بگذاریم صرفاً با این هدف که در مقابل تحریم‌های اقتصادی لغو شوند، علاقه‌ای به مذاکره نداریم.»

معاون وزیر خارجه کره شمالی در همان حال یادآوری کرده بود که چنانچه دولت ترامپ با صداقت و برای بهبود روابط فی‌مابین وارد مذاکره با کره شمالی شود، پیونگ‌یانگ واکنش مناسب نشان خواهد داد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا هفته گذشته در پیامی در توئیتر اعلام کرده بود که ۱۲ ژوئن با کیم جونگ‌اون، رهبر کره شمالی در سنگاپور دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • مارکوس

    قانون شماره یک : «بدان که دیگران فقط اگر و فقط اگر به آنها اجازه دهی؛ میتوانند باعث رنجش ات شوند.» قانون شماره دو : «بدان که مردم وجود دارند تا به همدیگر کمک کنند» قانون شماره سه : «نسبت به انسانیت دیگران آگاه باش» قانون شماره چهار : «توجه داشته باشید، هر اشتباهی، حتی بزرگترین آنها، حاصل جهل و بی خبری است» قانون شماره پنج : «هرگز خود را بزرگتر از چیزی که هستید، نبینید» قانون شماره شش : «هرگز نسبت به دیگران قضاوت زودهنگام نکنید» قانون شماره هفت : «خود اختیار باشید» قانون شماره هشت : «بدانید که بدبینی میتواند حتی از شما سبقت بگیرد» قانون شماره نه : «مهربانی را تمرین کنید» قانون شماره ده : «از افراد بد نخواهید شما را در راه مخربشان ،نادیده بگیرند»

  • مارکوس

    می گویند: مارکوس اورلیوس از جمله پنج امپراتور بزرگ تاریخ به حساب می آید که مردمش او را بسیار دوست میداشتند و رهبر واقعی خود میدانستند. زیرا زمانی که به عنوان پادشاهی بر تخت پادشاهی نشست، یک کشوری با بدهی زیاد و مشکلات اجتماعی و اقتصادی زیاد به او تحویل دادند، اما مارکوس اورلیوس با نهایت تلاش و پشتکار و خرد خدادادی اش توانست کشور را از باتلاقی که در آن گیر افتاده بود نجات دهد و درآمد سالانه اش با تبدیل به 2،700،000،000  سترس کند. تفاوت سبک رهبری مارکوس اورلیوس با دیگر رهبران تاریخ در دو بُعد فلسفی و رهبری آن است. او فرمانده لشکر بود، پادشاه یک ملت، فیلسوف هم بود و با توجه به تغییرات اقتصادی که در روم پدید آورد، دارای هوش مالی بالایی نیز بود. کتاب مارکوس اورلیوس به نام «تاملات» درحالی نوشته شده که روم در جنگ بود و برای قرن ها، الهام بخش رهبران بزرگ تاریخ مانند ناپلئون بناپارت، آبراهام لینکلن، وینستون چرچیل، بنیتو موسیلینی، نلسون ماندلا و … است و برای اولین بار قوانین رهبران بانفوذش از کتاب، جاودانه شدند. ده قانون جاودانه مطرح کرده :