ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تجمع دوباره کارگران هپکو در حضور گسترده نیروهای امنیتی

کارگران هپکو که برای تحقق مطالباتشان به مسئولان تا دوشنبه ۳۱ اردیبهشت مهلت داده بودند، بار دیگر در نزدیکی راه‌آهن شمال - جنوب در اراک دست به تجمع اعتراضی زدند.

تجمع اعتراضی کارگران هپکو، صبح دوشنبه ۳۱ اردیبهشت در نزدیکی ریل راه‌آهن سراسری از سر گرفته شد. کارگران تا این روز به مسئولان برای رسیدگی به خواسته‌هایشان مهلت داده بودند.

تجمع اعتراضی کارگران هپکو، صبح دوشنبه ۳۱ اردیبهشت

بنا بر گزارش‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، تجمع اعتراضی کارگران هپکو ساعت ۸ صبح دوشنبه در نزدیکی راه‌آهن شمال - جنوب اراک برگزار شد. از همان آغاز تجمع نیروهای امنیتی زیادی در محل حاضر شده بودند.

کارگران هفته‌ گذشته پس از چهار روز تجمع، تا دوشنبه ۳۱ اردیبهشت به مسئولان مهلت داده بودند که به مطالباتشان رسیدگی کنند اما مسئولان کاری انجام ندادند و آن‌ها دوباره تجمع کردند.

کارگران هپکو دست‌کم چهار ماه دستمزد دستمزد دریافت نکرده‌اند. آن‌ها همچنین به عملکرد مالک خصوصی کارخانه اعتراض دارند.

این کارگران از روز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت دست به اعتصاب زده بودند و از روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت خط آهن شمال - جنوب را در اعتراض به مشکلات صنفی خود بستند. همزمان با تجمع اعتراضی روز یکشنبه کارگران، یک کارگر هپکو اقدام به خودکشی کرد که همکارانش او را نجات دادند.

کارگران کارخانه هپکو اراک پس از واگذاری این کارخانه در سال گذشته به بخش خصوصی، چندین بار به عدم پرداخت‌ دستمزد خود اعتراض کرده و خواستار بازگرداندن مالکیت آن به دولت شده‌اند. در یکی از این اعتراضات مأموران امنیتی به معترضان حمله و تعدادی از کارگران را مجروح کردند.

سرکوب خشن، احضار به مراجع امنیتی و تهدید به اخراج اما مانع ادامه اعتراض کارگران نشد تا سرانجام علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه جمهوری اسلامی به منظور بررسی وضعیت هپکو و آذرآب به اراک رفت. او پس از دیدار با مسئولان محلی و تعدادی از کارگران گفت که دولت وزارت راه و شهرسازی را به قرارداد با هپکو مکلف کرده است.

به‌رغم این وعده اما تا به‌حال تغییری در وضعیت کارگران هپکو ایجاد نشده است.

در ایران رکود اقتصادی، تعطیلی و ورشکستگی واحدهای تولیدی و سوءمدیریت موجب شده که بسیاری از کارگران از دریافت حقوق و مزایای کاری خود محروم شوند. بر اساس برخی گزارش‌ها در یک سال گذشته حدود شش هزار تجمع کارگری برگزار شده که بیشتر در اعتراض به عدم پرداخت چندین ماه حقوق، اخراج کارگران، بلاتکلیفی پس از واگذاری کارخانه‌ها به بخش خصوصی و پایین بودن دستمزدها صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.