ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پیشنهاد دولت به کامیون‌داران: افزایش کرایه بار تا ۲۰ درصد

کامیون‌داران اعلام کرده‌اند که با توجه به سقوط ارزش ریال، برای تأمین معیشتشان کرایه بار می‌بایست ۴۰ درصد افزایش یابد. افزایش کرایه به بالا رفتن تورم عمومی منجر می‌شود.

در پی دو روز اعتصاب کامیون‌داران و رانندگان کامیون، رئیس اتحادیه حمل و نقل بار ایران به معترضان پیشنهاد داده که برای جبران گرانی لوازم یدکی و کم‌باری، کرایه حمل بار تا سقف ۲۰ درصد افزایش یابد. هنوز معلوم نیست که آیا اعتصاب‌کنندگان با این پیشنهاد موافقت کرده‌ باشند. خبرگزاری کار ایران اعلام کرده که امیدی به بهبود اوضاع در کوتاه‌مدت نیست.

اعتصاب سراسری کامیون‌داران و رانندگان کامیون در ایران (عکس: شبکه‌های اجتماعی)

اعتصاب کامیون‌داران و رانندگان کامیون که ۱ خرداد آغاز شد، به زودی در سراسر ایران گسترش پیدا کرد. روز گذشته خبرها و تصاویری از دومین روز اعتصاب  رانندگان و کامیون‌داران در شهرهای استان فارس، قزوین، نجف‌آباد، قاین، کنگاور، بوکان، شهر کرد، بشرویه، فردوس، همدان، هرمزگان، آزادشهر، جاده‌کنار، کوهدشت، یزد، اصفهان، همدان، مشهد، گرمه، کوار، قم، شاهرود، سمنان و همچنین در نوشهر، یزد تربت جام، تربت حیدریه، دهگلان، زرند کرمان، مشهد، گناباد، سنندج، بندرعباس، مبارکه اصفهان، بوکان، اراک، و چندین شهر دیگر منتشر شده بود. با این حال محمد خان‌بلوکی، رئیس اتحادیه حمل و نقل بار ایران در گفت‌وگو با خبرگزاری نزدیک به سپاه پاسداران اعتراض کامیون‌داران و رانندگان کامیون را محدود به فقط «چند شهر» با تمرکز بر شهرری، اصفهان و شیراز جلوه داده است. خان بلوکی به خبرگزاری تسنیم گفته است:

«کرایه حمل کامیون‌داران از سال ۹۴ به این طرف افزایش نیافته بود. برای جبران بخشی از گرانی‌ها، کرایه‌ها این هفته تا سطح ۲۰ درصد افزایش یافته است.»

چهارشنبه ۲ خرداد: اعتصاب رانندگان کامیون در جاجروم (خراسان شمالی)

حمل و نقل بار در ایران در اختیار بخش خصوصی است و به همین سبب دولت بر کامیون‌داران تسلط چندانی ندارد. در اثر اعتصاب گسترده کامیون‌داران در فقط دو روز، صنعت حمل و نقل در ایران مختل شد. روز گذشته گزارش شده بود که محموله‌های سوخت به پمپ‌بنزین‌ها به ویژه در استان فارس نرسیده و صف‌های طولانی مقابل جایگاه‌های سوخت تشکیل شده است. گازوئیل هم در تهران کمیاب شده بود.

کامیون‌داران می‌بایست لوازم یدکی و خدمات مورد نیاز خود را بر اساس نرخ بازار و هم‌گام با سقوط ارزش ریال تهیه کنند. اما کرایه‌ای که برای جابجایی بار دریافت می‌کنند تغییر نکرده. علاوه بر این قرار بود از خرداد سال جاری تناژ بار آن‌ها هم از ۴۴ تن به ۴۰ تن کاهش بیابد. این امر کامیون‌داران و رانندگان کامیون را در تنگنای معیشتی قرار داد. روز گذشته کامیون‌داران در بیانیه‌ای گفته بودند:

«کرایه ماهانه ما کفاف مخارج سنگین کامیون را نمی‌دهد چه برسد به اینکه بتوانیم حقوقی دریافت کنیم. به به فریاد ما برسید. واقعاً در مرز ورشکستگی هستیم.»

به گفته حال محمد خان‌بلوکی، کرایه حمل بار در سال ۹۴، ۱۵ درصد افزایش یافته بود اما به دلیل سقوط ارزش ریال، رانندگان درخواست ۴۰ درصد افزایش کرایه بار را مطرح کرده‌اند. اتحادیه حمل و نقل اما فقط پیشنهاد افزایش ۲۰ درصدی کرایه بار را داده است.

دولت در تلاش است با جلوگیری از افزایش قیمت خدمات حمل و نقل، مانع از افزایش تورم شود و نرخ عمومی پایین تورم را حفظ کند. تأمین لاستیک و روغن و برخورداری از بیمه درمان هم یکی دیگر از خواسته‌های کامیون‌داران و رانندگان کامیون است.

رئیس اتحادیه حمل و نقل اما اعلام کرده که دولت قولی برای تأمین اقلام مصرفی مانند لاستیک و روغن نداده است.

خبرگزاری کار ایران اعلام کرده که با توجه به نقش دلالان امیدی به بهبود اوضاع در کوتاه‌مدت نیست.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کارگر

    خان بلوکی با بیان اینکه تا سیستم اعلام بار و سالن نوبت‌دهی در پایانه‌ها راه نیفتد، از راننده‌ها به انحاء مختلف سوءاستفاده می‌شود، گفت: ۵۰ درصد از پایانه‌های حمل‌بار کشور این دو را ندارند و تنها در بنادر و استان‌های بزرگ است که سالن نوبت‌دهی و سیستم اعلام بار وجود دارد. این امر تنها زمینه سوءاستفاده بیشتر را فراهم می‌کند و سر راننده بی‌کلاه می‌ماند اگر سیستم نوبت‌دهی باشد، شرکت زمانی که نوبت راننده رسید باید به وی سرویس بدهد. اما حالا شرکت‌ها دارند به هرکس که دلشان می‌خواهد نوبت می‌دهند یعنی هر راننده‌ای که بیشتر حق کمیسون بدهد، زودتر نوبتش می‌رسد. مدیرعامل کانون انجمن‌های صنفی بار، رانندگان و حمل و نقل ترابری کشور افزود: علاوه بر فراهم آوردن زیرساخت‌های لازم توسط سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای، باید حق کمیسون عادلانه‌ای از رانندگان اخذ شود. یعنی باید کف کرایه حمل بار مشخص باشد، اما حالا نه تنها کف کرایه مشخص نیست؛ بلکه ۳ تا ۴ سال است که کرایه‌های حمل بار افزایش نیافته است. ما، هم اکنون در حال مذاکره با مسئولان هستیم تا کرایه‌ها افزایش یابد. امیدی به بهبود اوضاع در کوتاه‌مدت نیست با در نظر گرفتن این بخش از صحبت‌های خان بلوکی که دلالان براساس عرضه و تقاضا و فشار بر راننده‌ها نرخ کرایه حملِ بار را مشخص می‌کنند، نمی‌توان در کوتاه مدت امید به بهبود اوضاع داشت. هرچند اعتصاب رانندگان پس از افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی کرایه بار متوقف می‌شود، اما نارضایتی عمده که از فعالیت دلالان نشات می‌گیرد، سرجایش باقی می‌ماند. وجود ۳۶۰ هزار کامیون حمل‌بار، حمل سوخت و... سود سرشاری را نصیب شرکت‌ها می‌کند. قاعدتا تنها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای که ادارات کل حمل و نقل و پایانه‌ها در هر استان زیرنظرش است یارای مقابله با نابه‌سامانی‌های پایانه‌ها و جمع آوری دلالان را دارد. در غیر این صورت این دست اعتصابات صنفی با یک‌بار افزایش کرایه حمل بار، آنهم پس از سه سال متوقف نمی‌شود و در آینده شاهد تکرار آنها خواهیم بود. گزارش: پیام عابدی

  • کارگر

    ‍‍ رانندگان کامیون فریادرسی ندارند/آیا افزایش کرایه بار محقق می‌شود؟ بخش دوم البته مشخص نیست که دولت چه زمانی افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصد کرایه‌بار را تصویب کند. با این حال باید پس از افزایش کرایه‌ها فکری به حال گرانی قطعات کامیون‌ها کرد که افزایش قیمت ارز روی آن تاثیر مستقیم گذاشته است. ضمن اینکه باید نظارت بیشتری بر عملکرد شرکت‌های باربری صورت بگیرد تا اینقدر بی‌حساب و کتاب از رانندگان حق کمیسون نگیرند. دست دلالان در کار است «محمد خان بلوکی» مدیرعامل کانون انجمن های صنفی بار، رانندگان و حمل و نقل ترابری کشور معتقد است تا دست دلالان در کار است رانندگان ناراضی خواهند ماند چراکه آنها به هر میزان که می‌خواهند از صاحبان کامیون به ازای یافتن مشتری، حق کمیسون می‌گیرند. وی با بیان اینکه باید کف کرایه حمل بار مشخص باشد به ایلنا، می‌گوید: برای نمونه کرایه حمل بار از مسیر A به مسیر B توسط صاحب شرکت حمل بار ۲ میلیون تومان تعیین می‌شود. حالا شرکت به راننده می‌گوید که من ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان آن را به عنوان حق کمیسون برمی‌داریم و الباقی مال تو. اسم این را جز دلالی چه می‌توان گذاشت؟! راننده به خاطر اینکه بیکار نباشد قبول می‌کند؛ این در حالی است که شرکت‌ها از خود کامیونی برای حمل بار ندارند. اگر این دلال‌ها را جمع بکنند کرایه بارها مناسب می‌شود و کار کردن برای صاحب ماشین می‌صرفد. متاسفانه ۷۰ درصد از شرکت‌های حمل‌بار در این راه قرار گرفته‌اند و ۳۰ درصد از آنها سالم کار می‌کنند که با این روند کمبود بار و رکود بازار این ۳۰ درصد هم به سمت دلالی می‌روند. وی افزود: اساسا ساختار حمل و نقل ما غلط است. در همه جای دنیا ماشین حمل بار، متعلق به شرکت است و راننده هم به استخدام شرکت درمی‌آید تا روی آن کار کند از این رو هزینه‌های استهلاک ماشین را شرکت پرداخت می‌کند و راننده از این بابت متضرر نمی‌شود. در ایران اما برعکس است و صاحب ماشین باید تاوان کمبود سفارش حمل بار و هزینه‌های استهلاک ماشین را بپردازد آنهم وقتی که مجبور است بیشتر کرایه حمل بار را به شرکت بدهد.

  • کارگر

    گزارش ویژه #اعتصاب_کامیون_داران وارد روز دوم شد. بنا بر اخبار منتشر شده در فضای مجازی، اعتصاب کامیون داران وارد روز دوم شده است روز چهارشنبه اعتصاب در شهرهای سیرجان، همدان، کوار، تبریز، کنگاور، کرمانشاه، تاکستان، ملایر، قزوین، آباده، یزد، نایین، هفشجان، اراک، تهران و ... ادامه یافته است. رانندگان #خواهان_افزایش_کرایه، #کاهش_نرخ_بیمه، #کاهش_مبلغ_کمیسیون و #حق_برخورداری_از_اتحادیه_مستقل هستند. لازم به ذکر است طی ماههای گذشته لوازم یدکی، لاستیک و روغن و حتی عوارض افزایش یافته است اما کرایه رانندگان تغییر نکرده است. متاسفانه انجمن صنفی رانندگان نمایندگان واقعی رانندگان نیستند و رانندگان خواهان #تشکل_مستقل هستند.

  • کارگر

    براساس اعلام وزارت راه‌ و شهرسازی؛ ۳۶۰ هزار کامیون حمل بار در کشور وجود دارد. اگر هر کامیون‌دار با کارِ پرمحنت و این همه خون‌ودل خوردن بخواهد خرج یک خانواده را بدهد، به او حق می‌دهیم که به پایین بودن کرایه بار و بالا بودن حق کمیسون شرکت‌های باربری‌ اعتراض داشته باشد. به گفته «عباس خاکبازان» رئیس انجمن صنفی کارگری رانندگان ناوگان یخچالدار بین‌المللی شهر تهران به دلیل عدم نظارت سازمان راهداری بر شرکت‌های باربری، این شرکت‌ها بین ۵۰ تا ۸۰ درصد هزینه حمل را به عنوان کمیسیون خود برمی‌دارند. سود چندانی به جیب راننده نمی‌رود اگر خوش‌بینانه نگاه کرده باشیم عملا تنها نصف کرایه حمل بار به راننده می‌رسد که باتوجه به هزینه‌هایی که نگهداری کامیون‌های مستهلک آنها دارد، در نهایت سود چندانی به جیب راننده نمی‌رود. برای مثال در شهرستان شهرضا واقع در استان اصفهان که کامیون‌داران آن اعتصاب کرده‌اند، کرایه حمل بار توسط خاور مسقف ۴۶۵ هزار تومان است که اگر شرکت باربری نصف این رقم را به عنوان حق کمیسون دریافت کند، تنها ۲۳۲ هزار و ۵۰۰ تومان نصیب صاحب خاور می‌شود. بیراه نیست که رانندگان روز یک خرداد را «روز اتحاد و اعتصاب رانندگان ناوگان حمل‌و‌نقل برای اجرای عدالت» نام نهاده‌اند؛ اجرای عدالت برای آنها به حال تعلیق درآمده است. شرکت‌های حمل‌بار بیشترین سود را از کامیون‌های آنان می‌برند بدون اینکه مابه‌ازاء واقعی کارِ سخت آنها را بپردازند./ایلنا کارِ زیاد و دستمزد کم برای آنها معنایی جز بی‌عدالتی ندارد و در این شرایط آنها چاره‌ای دیگر به جز برگزاری دست از کار کشیدن نداشتند. رانندگان بدین‌وسیله قدرت چانه‌زنی خود را به رخ کشیدند و کاری کردند تا ۴۰ ساعت پس از آغاز اعتصاب نهایتا روز گذشته (چهارشنبه) «داریوش امانی» معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای اعلام کند: هم‌اکنون در مرحله اخذ مجوز از دستگاه‌های دولتی هستیم تا کرایه رانندگان کامیون را ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش دهیم.»/گزارش پیام عابدی از. ایلنا

  • کارگر

    رانندگان کامیون فریادرسی ندارند/آیا افزایش کرایه بار محقق می‌شود؟ بخش اول صدها کامیون در کنار جاده ها صف کشیده‌اند به امید اینکه کرایه‌های حمل بار افزایش یابد. شیوه مسالمت‌آمیز اعتراض آنها توجه کاربران شبکه‌های اجتماعی را هم به خود جلب کرده است. به نظر می‌رسد که پیام خود را رسانده‌اند: «حق گرفتنی‌ست دادنی نیست!» جاده‌های پرمخاطره تنها به جدایی آدم‌ها نمی‌انجامند، گاهی هم به سبب بی‌انتها بودنشان سبب‌ساز یک اتحاد صنفی می‌شوند؛ انگار که جرقه‌ای در انبار کاه زده باشند. صحبت از اتحاد صنفی کامیون‌داران است؛ همان کسانی که امتداد جاده‌ها را با مشقت فراوان در گرما و سرما در پی لقمه نانی می‌پیمایند. دو روزی می‌شود که راننده‌ها در شاهراه‌های موصلاتی استان‌های بزرگ (قزوین، کرمان، همدان، اصفهان، گیلان، فارس، یزد، خراسان جنوبی، گلستان و هرمزگان) کامیون‌های خود را به کنار جاده می‌زنند و از بارگیری و حتی حمل سوخت برای انتقال به پمپ بنزین‌ها خودداری می‌ورزند. می‌گویند که به ثابت ماندن کرایه‌بار، گران شدن عوارضی و لوازم یدکی اعتراض داریم. شیوه مسالمت‌آمیز اعتراض آنها توجه کاربران شبکه‌های اجتماعی را هم به خود جلب کرده است. به نظر می‌رسد که پیام خود را رسانده‌اند: «حق گرفتنی‌ست دادنی نیست!» این جمله را کامیون‌داران مشهدی روی بنرهای خود نوشته‌اند. کامیون‌داران زرند کرمان هم علاوه بر بالا بودن مخارج کامیون و قطعات یدکی یک خواسته مشخص را به منظور مقابله با پایین بودن کرایه‌ها مطرح کرده‌اند: «خواهان تعیین کرایه پایه برمبنای تن بر کیلومتر می‌باشیم. براساس اعلام وزارت راه‌ و شهرسازی؛ ۳۶۰ هزار کامیون حمل بار در کشور وجود دارد. اگر هر کامیون‌دار با کارِ پرمحنت و این همه خون‌ودل خوردن بخواهد خرج یک خانواده را بدهد، به او حق می‌دهیم که به پایین بودن کرایه بار و بالا بودن حق کمیسون شرکت‌های باربری‌ اعتراض داشته باشد.

  • کارگر

    حتی اسکورت نیروی انتظامی مانع برخورد با کامیون داران اعتصاب شکن نیست ------------------- پیام دختر یکی از رانندگان کامیون در حمایت از اعتصاب سراسری کامیونداران. شما که زندگی نکردید،در عوض بگذارید ما کوچولو ها زندگی کنیم. --------------------- عتراض کامیوندارن ملایر / ادامه اعتصاب سراسری کامیون‌داران ایران در اعتراض به شرایط بد اقتصادی، گران شدن لوازم یدکی و پایین بودن کرایه‌ها. ---------------- رانندگان اعتصابی مانع حرکت اعتصاب شکنانی می شوند که بار زده اند ----------------- اعتصاب رانندگان کامیون در شهرک صنعتی اشتهارد کرج -------------------- -اعتراض کامیوندارن اصفهان در بزرگراه معلم (اصفهان - شاهين شهر) پنجشنبه 3 خرداد ----------------- کامیون داران کرمان در اعتصابند/ پنجشنبه 3 خرداد ------------- سوم خرداد همچنین سالروز جانباختن امیرپرویز پویان، رحمت الله پیرونذیری و اسکندرصادقی نژاد نیز می باشد. یادشان گرامی , خصوصا نبشتار های پویان در مورد اعتصاب عمومی. اینان دل به دریا افکنانند به پای دارنده آتشها زندگانی پیشاپیش مرگ دوشادوش مرگ همواره زنده از آن سپس که با مرگ همواره بدان نام که زیسته بودند که تباهی از درگاه بلند خاطرشان شرمسار و سر افکنده میگذرد

  • کارگر

    رانندگان تاکسی به اعتصاب می پیوندند ​​​​​​بگزارش کانال راننده های مدرن، با توجه به کاهش شدید قیمت گذاری اسنپ و تپسی به بهانه رقابت با سایر رقبا و به درخواست عده زیادی از شما عزیزان اقداماتی در خصوص رفع مشکل کاهش قیمت‌ها با همکاری کلیه راننده‌ها صورت می‌پذیرد. روز شنبه مورخ ۱۳۹۷/۰۳/۰۵ کلیه اپلیکیشن‌های تاکسی اینترنتی شیفت صبح از ساعت ۶:۰۰ الی ۱۲:۰۰ و شیفت عصر نیز از ساعت ۱۶:۰۰ الی ۲۱:۰۰ بصورت کامل از دسترس خارج می‌شوند. در صورتی که خواهان حل دائمی مشکل قیمت‌گذاری ناعادلانه به بهانه رقابت ناسالم هستید، به جمع راننده‌های معترض بپیوندید. شرکت تک تک ما در این اعتراض باعث افزایش قدرت، اقتدار، و دلگرمی همکاران می‌گردد. روز شنبه مورخ ۱۳۹۷/۰۳/۰۵ از ساعت ۶:۰۰ الی ۱۲:۰۰ و عصر از ساعت ۱۶:۰۰ الی ۲۱:۰۰ را در کنار خانواده‌ها سپری خواهیم کرد.

  • بردیا

    بنظر نمی‌رسد که دولت توانایی حل این مشکل را داشته باشد! چون اگر توانی در چنته داشت تابحال مشکل را حل کرده بود. ظاهراً جمهوری اسلامی ضعیف‌تر از آن‌چیزی است که بنظر می‌رسد!

  • سلام

    با توجه به رکود وحشتناک حاکم بر بازار و کاهش سفارشات و قدرت خرید مردم و همچنین با توجه به عدم پرداخت مطالبات معوقه نیروی کار و البته محقق نشدن وعده های دولت برای افزایش حقوق، به نظر میرسد افزایش کرایه بار میتواند کمک زیادی به رونق کسب و کارها و علی الخصوص کاسبی رانندگان محترم کامیونها بنماید....!!!!

  • کارگر

    کارگران راه آهن تراورس مشهد مقابل استانداری تجمع کردند روز پنجشنبه۳خرداد۹۷ جمعی از کارگران راه آهن تراورس مشهد در اعتراض به دریافت نکردن ۴ ماه حقوق برای دومین روز متوالی در برابر استانداری مشهد دست به تجمع زدند. شورای هماهنگی کارگران و کارکنان نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن برای ۵ تا ۱۰ خرداد فراخوان تجمع اعتراضی در تمامی ایستگاههای راه آهن، از جمله مشهد داده است.

  • کارگر

    فراخوان شورای هماهنگی کارگران وکارکنان نگهداری خطوابنیه فنی راه آهن از ۵تا ۱۰ خردادتجمع اعتراضی درتمامی ایستگاههای راه آهن: ▪️کرج/شاهرود سمنان دامغان ▪️زاگرس ولرستان/اصفهان ▪️مشهد/اسلامشهرورباط کریم ▪️اراک/شمالشرق ۲ ▪️آذربایجان شرقی وغربی ▪️تمامی نواحی تراورس ▪️نان شب نداریم نزد زن و بچه هامون شرمنده هستیم

  • کارگر

    اعتصاب و اعتراض رانندگان کامیون شیراز ، جهرم و عسلویه. رانندگان خشمگین در مواردی با اعتصاب شکنان برخورد می کنند و حمل و نقل بین شهری در مواردی با اسکورت پلیس صورت گرفته است. کمبود بنزین و گازوئیل در کلانشهرها از هم اکنون به صورت صف های بلند محسوس شده و در صورتی که اعتصاب ادامه پیدا کند، شاهد فلج شدن حمل و نقل شهری نیز خواهیم بود.

  • کارگر

    صدای رانندگان ▪️با سلام و عرض ادب به تمام برادران و خواهران و همشهری های محترم و هموطنان گرامی بابت مشکلاتی که در مورد حمل و نقل اعم از سوخت رسانی و مواد غذایی برای شما عزیزان پیش آمده عذر خواهی میکنیم. اگر برای شما فقط بمدت کوتاهی این مشکل پیش آمده، بدانید که ما رانندگان کامیون هر روز و همیشه به عناوین مختلف مشکلات زیادی داریم که چندین برابر مشکل شماست. امیدواریم که هر چه زودتر مسئولین مربوطه به خواسته های ما رسیدگی کنند تا ما هم دوباره بتوانیم در خدمت شما عزیزان باشیم ( از طرف تمامی کامیونداران❤️ )

  • کارگر

    اعتصاب فراگیر و سراسری کامیون داران ادامه دارد اعتصاب و اعتراض کامیون داران و رانندگان به سراسر کشور سرایت کرده است. خبرهایی که صبح امروز پنجشنبه، 3 خرداد رسیده، جنبه سراسری این اعتصاب فراگیر کارگری را با وضوح بیشتری نشان می دهد. عناوین خبرها به شرح زیر است: ▪️تجمع کامیون داران قم در ورودی شهرک صنعتی شکوهیه ▪️تجمع رانندگان مهریزدر خیابان روبروی کارخانه کاشی پرسپولیس در پنج کیلومتری جاده این شهر به یزد ▪️تجمع کامیونداران شهرستان های آزادشهر، مینودشت و گالیکش در شرق استان گلستان ▪️تجمع رانندگان وسائل نقليه سنگين ابرکوه در ورودی این شهر ▪️تجمع و اعتراض کامیون داران به گرانی شن و ماسه درمرزن آباد ▪️تجمع رانندگان کامیون خرم آباد، در محل پایانه بار این شهرستان ▪️اعتصاب رانندگان کامیون های حمل بارسیمان دورود وگندم ازنا ▪️تجمع كاميون داران مقابل اداره كل حمل و نقل و راهداري استان كهگيلويه و بويراحمد ▪️تجمع اعتراضی رانندگان تانکرهای سوخت رسان مقابل پالایشگاه شیراز ▪️رانندگان معترض شاهرود جاده شاهرود- بسطام را بستند ▪️تجمع رانندگان کامیون شهرضا در حاشیه کمربندی شهر ▪️اعتصاب کامیون داران در شیروان خراسان ▪️اعتصاب کامیون داران یزد ▪️اعتراض رانندگان کامیون در تبریز ▪️اعتصاب کامیون داران در بندر گناوه ▪️اعتصاب رانندگان در اسد آباد/ اصفهان/بجنورد/سمنان/سبزوار/قزوین/مرند/نوشهر

  • کارگر

    تهران. شروع کمبود بنزین. کامیون داران از حمل بنزین خودداری می کنند