ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

۱۲۰ نفر در خشونت‌های سوريه کشته شدند

<p>بيش از ۱۲۰ نفر از فعالان و مخالفان حکومت سوريه روز پنج&zwnj;شنبه و جمعه توسط نيروهای امنيتی اين کشور کشته شدند.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش خبرگزاری فرانسه، در روزهای پنج&zwnj;شنبه و جمعه ۲۶ و ۲۷ ژانويه (ششم و هفتم بهمن ۱۳۹۰) سرکوب عليه معترضان سوری شدت بيشتری يافت.</p> <p>در واکنش به رويدادهای سوريه، مراکش متن پيش&zwnj;نويس قطع&zwnj;نامه&zwnj;ای را ۲۷ ژانويه به شورای امنيت سازمان ملل ارائه کرد.</p> <p>اتحاديه عرب چند روز پيش در نامه&zwnj;ای به بان کی&zwnj;مون، دبيرکل سازمان ملل خواهان واکنش شورای امنيت برای پايان دادن به بحران سوريه شده بود.</p> <p>چندی پيش نيز بان کی&zwnj;مون در واکنش به خشونت&zwnj;های سوريه، از اعضای شورای امنيت خواسته بود در برابر بحران اين کشور هماهنگ شوند.</p> <blockquote> <p>در واکنش به رويدادهای سوريه، مراکش متن پيش&zwnj;نويس قطع&zwnj;نامه&zwnj;ای را در محکومیت دولت بشار اسد، ۲۷ ژانويه به شورای امنيت سازمان ملل ارائه کرد</p> </blockquote> <p>به گفته بان کی&zwnj;مون شمار کشته&zwnj;شدگان در سوريه به مرحله غيرقابل قبولی رسيده و نمی&zwnj;توان اجازه داد اين وضعيت ادامه پيدا کند.</p> <p>روسيه که پيشتر در اکتبر ۲۰۱۱ با استفاده از حق وتو مانع تصويب قطع&zwnj;نامه در محکوميت سوريه شده بود، گفته است مايل به گفت&zwnj;وگو درباره اين پيش&zwnj;نويس تازه است.</p> <p>پيش از اين در اکتبر سال ۲۰۱۱ ميلادی، تلاش آمريکا، فرانسه، بريتانيا، آلمان و پرتغال برای تصويب قطع&zwnj;نامه تحريمی عليه سوريه در شورای امنيت با وتوی روسيه و چين روبه&zwnj;رو شد.</p> <p>اين پيش&zwnj;نويس تازه که در شورای امنيت مطرح شده، خواهان پايان دادن به خشونت و سرکوب معترضان سوری است که بيش از ۵۴۰۰ نفر از آن&zwnj;ها از مارس ۲۰۱۱ تاکنون کشته شده&zwnj;اند.</p> <p>در اين پيش&zwnj;نويس خواسته شده تا بشار اسد، رئيس&zwnj;جمهوری سوريه، قدرت خود را برای تشکيل دولت وحدت ملی به معاونش واگذار کند.</p> <p>اما ويتالی چورکين، سفير روسيه در سازمان ملل متحد گفته است بخش&zwnj;هايی از اين پيش&zwnj;نويس از جمله واگذاری قدرت در سوريه &quot;غير قابل قبول&quot; است.</p> <p>هفته گذشته نيز اتحاديه عرب از بشار اسد خواست تا برای تشکيل دولت وحدت ملی، قدرت را به معاونش واگذار کند.</p> <p>سوريه اين طرح اتحاديه عرب را &quot;حمله به حق حاکميت ملی و دخالت آشکار در امور داخلی خود&quot; ناميده و آن را رد کرده است.</p> <p>اعتراضات در سوريه از مارس ۲۰۱۱ آغاز شد. معترضان خواهان کناره&zwnj;گيری بشار اسد، رئيس&zwnj;جمهوری سوريه از قدرت هستند.</p> <p>صندوق کودکان سازمان ملل متحد (يونيسف، اعلام کرده از آغاز اعتراضات در سوريه تاکنون دست&zwnj;کم ۳۸۴ کودک کشته شده&zwnj;اند.</p> <p>یونيسف گفت تعداد کودکان در زندان&zwnj;های سوريه نيز تقريبأ به همان ميزان کودکان کشته شده است.</p> <p>&nbsp;</p>

بيش از ۱۲۰ نفر از فعالان و مخالفان حکومت سوريه روز پنج‌شنبه و جمعه توسط نيروهای امنيتی اين کشور کشته شدند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، در روزهای پنج‌شنبه و جمعه ۲۶ و ۲۷ ژانويه (ششم و هفتم بهمن ۱۳۹۰) سرکوب عليه معترضان سوری شدت بيشتری يافت.

در واکنش به رويدادهای سوريه، مراکش متن پيش‌نويس قطع‌نامه‌ای را ۲۷ ژانويه به شورای امنيت سازمان ملل ارائه کرد.

اتحاديه عرب چند روز پيش در نامه‌ای به بان کی‌مون، دبيرکل سازمان ملل خواهان واکنش شورای امنيت برای پايان دادن به بحران سوريه شده بود.

چندی پيش نيز بان کی‌مون در واکنش به خشونت‌های سوريه، از اعضای شورای امنيت خواسته بود در برابر بحران اين کشور هماهنگ شوند.

در واکنش به رويدادهای سوريه، مراکش متن پيش‌نويس قطع‌نامه‌ای را در محکومیت دولت بشار اسد، ۲۷ ژانويه به شورای امنيت سازمان ملل ارائه کرد

به گفته بان کی‌مون شمار کشته‌شدگان در سوريه به مرحله غيرقابل قبولی رسيده و نمی‌توان اجازه داد اين وضعيت ادامه پيدا کند.

روسيه که پيشتر در اکتبر ۲۰۱۱ با استفاده از حق وتو مانع تصويب قطع‌نامه در محکوميت سوريه شده بود، گفته است مايل به گفت‌وگو درباره اين پيش‌نويس تازه است.

پيش از اين در اکتبر سال ۲۰۱۱ ميلادی، تلاش آمريکا، فرانسه، بريتانيا، آلمان و پرتغال برای تصويب قطع‌نامه تحريمی عليه سوريه در شورای امنيت با وتوی روسيه و چين روبه‌رو شد.

اين پيش‌نويس تازه که در شورای امنيت مطرح شده، خواهان پايان دادن به خشونت و سرکوب معترضان سوری است که بيش از ۵۴۰۰ نفر از آن‌ها از مارس ۲۰۱۱ تاکنون کشته شده‌اند.

در اين پيش‌نويس خواسته شده تا بشار اسد، رئيس‌جمهوری سوريه، قدرت خود را برای تشکيل دولت وحدت ملی به معاونش واگذار کند.

اما ويتالی چورکين، سفير روسيه در سازمان ملل متحد گفته است بخش‌هايی از اين پيش‌نويس از جمله واگذاری قدرت در سوريه "غير قابل قبول" است.

هفته گذشته نيز اتحاديه عرب از بشار اسد خواست تا برای تشکيل دولت وحدت ملی، قدرت را به معاونش واگذار کند.

سوريه اين طرح اتحاديه عرب را "حمله به حق حاکميت ملی و دخالت آشکار در امور داخلی خود" ناميده و آن را رد کرده است.

اعتراضات در سوريه از مارس ۲۰۱۱ آغاز شد. معترضان خواهان کناره‌گيری بشار اسد، رئيس‌جمهوری سوريه از قدرت هستند.

صندوق کودکان سازمان ملل متحد (يونيسف، اعلام کرده از آغاز اعتراضات در سوريه تاکنون دست‌کم ۳۸۴ کودک کشته شده‌اند.

یونيسف گفت تعداد کودکان در زندان‌های سوريه نيز تقريبأ به همان ميزان کودکان کشته شده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.