ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مخالفت هند با قطع واردات نفت از ايران

<p>هند چهارمين مصرف&zwnj;کننده بزرگ نفت در جهان می&zwnj;گويد مخالف تحريم صادرات نفت ايران است.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش رويترز، پراناب موخرجی، وزير دارايی هند روز يکشنبه ۲۹ ژانويه (۹ بهمن ۱۳۹۰) در جريان سفر به شيکاگو گفت: &quot;برای هند امکان&zwnj;پذير نيست که تصميمی فوری برای کاهش واردات نفت از ايران بگيرد، زيرا ايران يکی از کشورهای مهمی است که نيازهای اقتصاد در حال رشد هند را تأمين می&zwnj;کند.&quot;</p> <p>هند ۱۲ درصد از نفت مورد نياز خود را از ايران خريداری می&zwnj;کند.</p> <p>آمريکا ۳۱ دسامبر ۲۰۱۱ تحريم&zwnj;های جديدی را عليه شرکت&zwnj;ها و موسساتی که با بانک مرکزی ايران مناسبات مالی داشته باشند، برقرار کرد. بر اساس اين تحريم&zwnj;ها، شرکت&zwnj;ها و موسساتی که با بانک مرکزی ايران مناسبات مالی داشته باشند، مجاز به فعاليت در آمريکا نخواهند بود.</p> <blockquote> <p>وزیر دارایی هند: برای هند امکان&zwnj;پذير نيست که تصميمی فوری برای کاهش واردات نفت از ايران بگيرد، زيرا ايران يکی از کشورهای مهمی است که نيازهای اقتصاد در حال رشد هند را تأمين می&zwnj;کند</p> </blockquote> <p>اتحاديه اروپا نيز ۲۳ ژانويه ۲۰۱۲ اعلام کرد از ژوئيه ۲۰۱۲ (۱۱ تير ۱۳۹۱) به وارادت نفت از ايران پايان می&zwnj;دهد.</p> <p>اين تحريم&zwnj;ها در واکنش به برنامه اتمی ايران که به گفته قدرت&zwnj;های غربی، ابعاد نظامی دارد؛ برقرار شده است اما ايران ماهيت برنامه اتمی&zwnj;اش را صلح&zwnj;آميز معرفی می&zwnj;کند.</p> <p>کاترين اشتون، مسئول سايت خارجی اتحاديه اروپا، هدف تحريم&lrm;های جديد عليه ايران را برگرداندن اين کشور بر سر ميز مذاکرات اتمی عنوان کرده است.</p> <p>ايران در واکنش به تحريم صادرات نفتش از سوی اتحاديه اروپا گفته است: &quot;آمادگی قطع صادرات نفت به اروپا را دارد و تحريم نفت از سوی کشورهای اروپايی، ايران را متضرر نمی&zwnj;کند.&quot;</p> <p>احمد قلعه&zwnj;بانی، مديرعامل شرکت ملی نفت ايران گفته است: &quot;نفت ايران بدون مشتری نخواهد ماند و کشورهای مختلف از جمله اروپايی&zwnj;ها مجبور هستند به سمت ايران حرکت کنند.&quot;</p> <p>بيشترين فروش نفت ايران در آسيا است و کشورهای اروپايی و آمريکا در تلاش هستند تا کشورهای آسيايی را قانع سازند واردات نفت خود از ايران را کاهش دهند.</p> <p>ايران در حال حاضر حدود ۲۰ درصد نفت خود را به کشورهای اروپايی می فروشد.</p> <p>در همين حال شماری از نمايندگان مجلس شورای اسلامی در صدد تصويب طرحی برای قطع فروش نفت ايران به اروپا در زمستان سال جاری هستند.</p> <p>&nbsp;</p>

هند چهارمين مصرف‌کننده بزرگ نفت در جهان می‌گويد مخالف تحريم صادرات نفت ايران است.

به گزارش رويترز، پراناب موخرجی، وزير دارايی هند روز يکشنبه ۲۹ ژانويه (۹ بهمن ۱۳۹۰) در جريان سفر به شيکاگو گفت: "برای هند امکان‌پذير نيست که تصميمی فوری برای کاهش واردات نفت از ايران بگيرد، زيرا ايران يکی از کشورهای مهمی است که نيازهای اقتصاد در حال رشد هند را تأمين می‌کند."

هند ۱۲ درصد از نفت مورد نياز خود را از ايران خريداری می‌کند.

آمريکا ۳۱ دسامبر ۲۰۱۱ تحريم‌های جديدی را عليه شرکت‌ها و موسساتی که با بانک مرکزی ايران مناسبات مالی داشته باشند، برقرار کرد. بر اساس اين تحريم‌ها، شرکت‌ها و موسساتی که با بانک مرکزی ايران مناسبات مالی داشته باشند، مجاز به فعاليت در آمريکا نخواهند بود.

وزیر دارایی هند: برای هند امکان‌پذير نيست که تصميمی فوری برای کاهش واردات نفت از ايران بگيرد، زيرا ايران يکی از کشورهای مهمی است که نيازهای اقتصاد در حال رشد هند را تأمين می‌کند

اتحاديه اروپا نيز ۲۳ ژانويه ۲۰۱۲ اعلام کرد از ژوئيه ۲۰۱۲ (۱۱ تير ۱۳۹۱) به وارادت نفت از ايران پايان می‌دهد.

اين تحريم‌ها در واکنش به برنامه اتمی ايران که به گفته قدرت‌های غربی، ابعاد نظامی دارد؛ برقرار شده است اما ايران ماهيت برنامه اتمی‌اش را صلح‌آميز معرفی می‌کند.

کاترين اشتون، مسئول سايت خارجی اتحاديه اروپا، هدف تحريم‎های جديد عليه ايران را برگرداندن اين کشور بر سر ميز مذاکرات اتمی عنوان کرده است.

ايران در واکنش به تحريم صادرات نفتش از سوی اتحاديه اروپا گفته است: "آمادگی قطع صادرات نفت به اروپا را دارد و تحريم نفت از سوی کشورهای اروپايی، ايران را متضرر نمی‌کند."

احمد قلعه‌بانی، مديرعامل شرکت ملی نفت ايران گفته است: "نفت ايران بدون مشتری نخواهد ماند و کشورهای مختلف از جمله اروپايی‌ها مجبور هستند به سمت ايران حرکت کنند."

بيشترين فروش نفت ايران در آسيا است و کشورهای اروپايی و آمريکا در تلاش هستند تا کشورهای آسيايی را قانع سازند واردات نفت خود از ايران را کاهش دهند.

ايران در حال حاضر حدود ۲۰ درصد نفت خود را به کشورهای اروپايی می فروشد.

در همين حال شماری از نمايندگان مجلس شورای اسلامی در صدد تصويب طرحی برای قطع فروش نفت ايران به اروپا در زمستان سال جاری هستند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کاربر مهمانmansour piry khanghah

    دولت ایران باید هوشیار باشد و اجازه ندهد اروپا و حامیان تحریم ایران با چنین ترفندهایی وقت کشی کرده و دولت ایران را از عکس العمل سریع و نیز تحریم خرید کالا از ان کشورها باز دارند.آنان برای عملی کردن تحریم نفت و اهداف ضد ایرانی خود نیاز به وقت دارند.لذا ژست مسئولین هند در مخالفت با تحریم نفت نباید خوشخیالی را در ذهن مسئولین تقویت کند،ایران باید از دولت هند و امثلهم تضمینی بگیرد که صد در صد قابل اجرا و در محافل حقوقی بین المللی قابل پیگرد باشد. بهترین ضربه به اقتصاد تحریم کنندگان ،در دجه اول تحریم خرید اجناس انان و سپس تحریم فروش نفت است.چون در شرایط بد اقتصادی کنونی در اروپا ،ورشکستگی و افزایش بیکاری را موجب شده و کمک بزرگی به سرنگونی دولتهای کنونی حامی رژیم صهیونیستی و جنگ افروزان امریکایی خواهد بود. اقای خامنه ای خوب میدانند که بیشتر از آمریکا ییان و صهیونیستها ، آخوندهای فرصت طلب و توله آخوندهای نامسلمان و اقوام بازاری مفت خور و کلاه بردار آنان، به کشور و اقتصاد ضرر میزنند.لذا قطع دست ناپاک آنان از بازار واردات کمک به خودکفایی و بهبود اقتصاد در ایران است.